Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

fatsecret bana 1900 kalori vermişti bugünki yediklerimle 1357 kalori almışım.yani -- deyim...yürüyüşle de 177 cal yakmışım..aslında iyi ama bana kilo verdirmiyor:KK51::KK51:ben beni anlamıyorumm:KK47::KK47::KK47:

fatsecret bana 1900 kalori vermişti bugünki yediklerimle 1357 kalori almışım.yani -- deyim...yürüyüşle de 177 cal yakmışım..aslında iyi ama bana kilo verdirmiyor:KK51::KK51:ben beni anlamıyorumm:KK47::KK47::KK47:
ne kiz o secret falan ? aplication falan mi :) indirelim hemen

tesekkur ederiz canim :KK28: su candir vallahi .. ben de arttirdikca yuzumdeki canliligi goruyorum .. genc ve guzel ve ayni zamnda saglikli kalmanin tek yolu .. Su :KK50:

deneme canım..:KK43:

ay hadi canım inşallah işe yarar..ikimize de:KK73::KK73:
ayy kıss amiinnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aman canım sevindim geçtiğine belki başka bişey dokunmuştur:KK66:

ohh mis ellerine sağlık:KK9::KK9:

inşallah canım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

41 kere maşallah kuzumaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy çok etkilendim hemen suyu arttırıyorumm...:KK50::KK50::KK50:

5 dilimmm:KK57::KK57::KK57:sana diyorum da ben de 4 sigara böreği yedimm:KK61::KK61::KK61:

canım benim yeşil eşimin kahve
annemin yeşil
eşimin babası mavi
ama kızımın kahve olmayınca olmuyor..sağlık olsun tabii:KK36: ama benim kızım çok kıskanıyor sormaa:KK43::KK43::KK43:

:KK9::KK9::KK9:
hoşgeldin başarılar.:KK36:

sabah yediklerimi yazmistim

ogle : 1 kase yogurt , 1 armut ve bol tarcin

aksam : 1 dilim incecik tam bugday ekmegi , taze fasulye ( zeytin yagli ) ve bir kase yogurt

bugun cok kahve ictim ..
zarari yok tabiki ama 3 fincani gecti ..
bol bol su icmeye calistim
halaa da iciyorum

spor : tam 1 saat bebis ile tempolu yuruyus :KK49:

ne kiz o secret falan ? aplication falan mi :) indirelim hemen
evet canım telefona indirdim..her yediğimi yazıyorum süper bi uygulama fatsecret..:KK66::KK66:
tesekkur ederiz canim :KK28: su candir vallahi .. ben de arttirdikca yuzumdeki canliligi goruyorum .. genc ve guzel ve ayni zamnda saglikli kalmanin tek yolu .. Su :KK50:
:KK50::KK50::KK50:
İyi geceler kızlar. Bugün Yoruldum. Ev isi yaptım. 2,5 saat kizimla gezdim. Aksam üzeri de 45 dakika tempolu yürüdüm. Bir turlu kilo veremiyorum. İnşallah bu hafta güzel bir kilo veririm.
Simdi de yogurdumu yiyeceğim.
:nazar::KK9::KK9::KK9:

Ben de yedim yoğurdu bakalım devam ettirebilirsem. ....bir sorum olacak günlük kaç kalori aamiz gerekiyor. ....ben 35 yaşımdayım 64 kiloyum. ..boyum 167 hedefim 60 kg inşallah basarabilirim

Ben de yedim yoğurdu bakalım devam ettirebilirsem. ....bir sorum olacak günlük kaç kalori aamiz gerekiyor. ....ben 35 yaşımdayım 64 kiloyum. ..boyum 167 hedefim 60 kg inşallah basarabilirim
ortalama1500 olmazsi gerek bir site var kaloribiz diye oraya kilo boy bilgini girersen sana soyluyor iste hftada 1kg vermek icin su kadar kalori sabit kalmak icin su kadar diye canim

Merhaba arkadaslar ya ben sayfada yeniyim hicbirsey bilmiyorum daha :KK43: bi sorum olucakti.. Elma diyeti yapiyotum bugun basladim hatta ama bilgim yok kilo vermem lazim abimin dugunu var nisan da yesil elma diyeti ile bilgisi ve tecrubesi olan yardimci olabilir mi :)
Tesekkurler...
Ben elma diyetin yapıyorum ama ara verdim calistigim icin bunyem kaldirmio ama 3gunde 800gram verdyapabilirsinizniz super bisey bnde baslayacam en kisa zamanda

gunaydin kizlar ..
nasilsiniz ?

biz yine birazcikk erkenn uyandik ..

kahvaltim : yumurta salatasi ( sla , 1 elma , 4 iri yesil zeytin , 2 yumurta ) , 1 avuc badem ve yesil cay
ayni zamanda vitaminlerr ..

Slm kızlar yoğurt kurunu bende yapıyorum ama biraz daha sulu yapıp ben içiyorum.. Yemeğe kalktığımda midem bulanıyor içmek daha kolayıma geliyor.. Her gün tarçınlı limonlu bir litre su.. Bugün yarım limonda yedim.. İnşallah mideme birşey olmaz :)
Akşama doğru esmer bulgurdan pilav ve yoğurt..

Back
X