Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederiz canimMaşallah allah kem kozden korusun
Çok tatlı bir bebek.
ne kiz o secret falan ? aplication falan mi :) indirelim hemenfatsecret bana 1900 kalori vermişti bugünki yediklerimle 1357 kalori almışım.yani -- deyim...yürüyüşle de 177 cal yakmışım..aslında iyi ama bana kilo verdirmiyorben beni anlamıyorumm
![]()
Maşallah kuzuya,allah nazarlardan korusun onlarıbu da benim tatli kizim
(ما شاء الله) masallah kizima , dun uykudan kalktigindaa cekmistimEki Görüntüle 1456570
deneme canım..
ay hadi canım inşallah işe yarar..ikimize de
ayy kıss amiinnnn
aman canım sevindim geçtiğine belki başka bişey dokunmuştur
ohh mis ellerine sağlık
inşallah canım
41 kere maşallah kuzumaa
ayy çok etkilendim hemen suyu arttırıyorumm...
5 dilimmmsana diyorum da ben de 4 sigara böreği yedimm
canım benim yeşil eşimin kahve
annemin yeşil
eşimin babası mavi
ama kızımın kahve olmayınca olmuyor..sağlık olsun tabiiama benim kızım çok kıskanıyor sormaa
hoşgeldin başarılar.![]()
Maşallah kuzuya,allah nazarlardan korusun onları![]()
Kesinlikle öylelertesekkur ederiz canimbal bunlar bal .. Allah nazardan kotu gozlu insanlarin kotu gozlerinden korusun ..
![]()
Hoşgeldin başarılar.Merhaba arkadaslar ya ben sayfada yeniyim hicbirsey bilmiyorum dahabi sorum olucakti.. Elma diyeti yapiyotum bugun basladim hatta ama bilgim yok kilo vermem lazim abimin dugunu var nisan da yesil elma diyeti ile bilgisi ve tecrubesi olan yardimci olabilir mi :)
Tesekkurler...
evet canım telefona indirdim..her yediğimi yazıyorum süper bi uygulama fatsecret..ne kiz o secret falan ? aplication falan mi :) indirelim hemen
tesekkur ederiz canimsu candir vallahi .. ben de arttirdikca yuzumdeki canliligi goruyorum .. genc ve guzel ve ayni zamnda saglikli kalmanin tek yolu .. Su
![]()
İyi geceler kızlar. Bugün Yoruldum. Ev isi yaptım. 2,5 saat kizimla gezdim. Aksam üzeri de 45 dakika tempolu yürüdüm. Bir turlu kilo veremiyorum. İnşallah bu hafta güzel bir kilo veririm.
Simdi de yogurdumu yiyeceğim.
ortalama1500 olmazsi gerek bir site var kaloribiz diye oraya kilo boy bilgini girersen sana soyluyor iste hftada 1kg vermek icin su kadar kalori sabit kalmak icin su kadar diye canimBen de yedim yoğurdu bakalım devam ettirebilirsem. ....bir sorum olacak günlük kaç kalori aamiz gerekiyor. ....ben 35 yaşımdayım 64 kiloyum. ..boyum 167 hedefim 60 kg inşallah basarabilirim
Ben elma diyetin yapıyorum ama ara verdim calistigim icin bunyem kaldirmio ama 3gunde 800gram verdyapabilirsinizniz super bisey bnde baslayacam en kisa zamandaMerhaba arkadaslar ya ben sayfada yeniyim hicbirsey bilmiyorum dahabi sorum olucakti.. Elma diyeti yapiyotum bugun basladim hatta ama bilgim yok kilo vermem lazim abimin dugunu var nisan da yesil elma diyeti ile bilgisi ve tecrubesi olan yardimci olabilir mi :)
Tesekkurler...