Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi geceler kızla
Bu saatte gelebiliyorum.
Bugün isim çok yoğundu. Bi de oğlum okulda hastalanmış. Kayipederim doktora götürmüş. Doktor hastahaneye yatabilir dedi. İsten cikamadim. Neyse tahlil yapılıp eve gelmiş. Ben 8.30gelebildim. Çok şükür kuzum iyi simdi. Ama yarin yine ise gitmem gerekiyor. Hasta hasta onu babannesine bırakıp gitmek içime sinmiyor ama mecbur gidicem.
Neyse bugün yediklerim
Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
2ceviz

Aksam
Yaprak sarma(dünden vardı ise giderken onu yanımda görürdüm)
Yarim yağlı yoğurt
2 ceviz

Cevizler biraz fazla oldu sanki o_O
Çiğdem bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. O halsizlikler ilk dört aydan sonra gecer.daha iyi hissedersin.

Kanel yemeklerin yine çok güzel. Yürüyüş olayın ise mükemmel.

Sersum senin yemeklerini çok begendim. Patlıcanı çok severim evde kaldığım gün bende yapicam.
Sinde yoğurt kurumu yedim ve artik uyucam.:KK55:
canım çok geçmiş olsun oğluşuna..:cry::cry:
Allah dermansız dert vermesin canım..çalışan anne olmak çok zor:cry:Ama ne yapalım onlara iyi bir gelecek verebilmek için çalışıyoruz..:KK36:
ben de çok severim canım patlıcanı..ama senin yemeğin yaprak sarmayı daha çok severim:KK53:dün ben de yapacaktım üşendim sarmaya..yarın yaparım belki..:KK24::KK24:
4 cevizden noolcek kıss..:KK66:

günaydın canlar..çok zor uyandım bugün regl devam çok halsiz oluyorum ve her yerim ağrıyor..:KK43:
ankara da kar yağıyor kızlar...:eek::eek::eek:mart kapıdan baktırdı..:KK17:
canım hiçbirşey yemek istemiyor bu sabah...ne yesem bilmiyorum..bakalım daha vakit var...:KK51:

günaydın canlar..çok zor uyandım bugün regl devam çok halsiz oluyorum ve her yerim ağrıyor..:KK43:
ankara da kar yağıyor kızlar...:eek::eek::eek:mart kapıdan baktırdı..:KK17:
canım hiçbirşey yemek istemiyor bu sabah...ne yesem bilmiyorum..bakalım daha vakit var...:KK51:

Gunyadın canım

Kar mı yağıyor burda da yağmur var belki kara döner benim canım da hiç bişey istemiyor bu hafta hıç iyi geçmedi hep kaçamaklı oldu 1 hafta boşa gitti

Gunyadın canım

Kar mı yağıyor burda da yağmur var belki kara döner benim canım da hiç bişey istemiyor bu hafta hıç iyi geçmedi hep kaçamaklı oldu 1 hafta boşa gitti
günaydın ficansım..kar ve karışık gibi şimdi...soğuk valla...yaz gelsin beyaa....
evde 1 muz kalmış onu yiyiyorum canım bende:kk77:
sen çok güzel verdin canım hepsini geri almamışsındır merak etme..:KK66::KK66:

slm kızlar:KK54:
habercice geçmiş olsun canım şimdi iyidir inşallah oğluşun:KK36:
sersumcum regl olunca bi iştah açılıyo canım ondandır geçen haftada ben yaptıydım aynısını üzülme kıs regl bitince normale dönersin :KK36:
bende dün giremedim yine çarşıya gittim avm deydim ayaklarıma kara sular indi resmen in çık çok büyük olunca çok yoruyo yaaa bi pantalon görmüştüm almamıştım yine aynı şey oldu pişman oldum tekrar gittim aldım kızımada komando desenli çanta aldım oda onu çok beğenmişti salaş bi çanta fermuarı yok bişelerini çaldırır diye bende baskı çıt çıt yaptırdım orjinal gibi oldu bez çantaydı zaten 12 de evdeydim tavuk haşlamıştımonu yedik kısaca dünün menüsünü yazayım
kahvaltı=1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz+yeşilçay+1 tb. ekmeği
öğlen=haşlama tavuk+turşu+çay+leblebi
akşam=yoğurtlu bagla
dün yoğurt kürünü yapmadım midem ağrıyodu tetikler diye düşündüm ama şu an iyiyim
gelelim bugüne:KK36:
biraz önce sütümü aldım şu an pişiyo yoğurt yapıcam
kahvaltımı yaptım=aynı yine 1 yumurta +peynir+zeytin+ceviz+1.5 tb. ekmeği+yeşilçay
öğlen belli deyil çorba düşünüyorum
bugün eşimin doğum günü pastasız olmaz tabi hediyesinide vericez tam tartı öncesi 1-2 çatal alırım artık
öpüyorum kızlar:KK15:

merhaba kizlar ..

coook erken uyandik .. nasilsiniz ??
erken uyandigim icin ilk isim bir kahve icmek oldu ..

sonra saat 9 gibi kahvaltimi yaptm : canim yumurta falan istemedi .. 2 tane tam bugday ekmegi ve fistik ezmesi .. bir kac zeytin iki fincan yesil cay

simdi : vitaminleri icecegim

birazdan da bebis ile uzunn bir yuruyus planliyorum cunku iki dilim ekmekten sonra en az 5 km sart .. olduu ..

bu hafta kilo verdigimi dusunmuyorum cunku hemen hemen her gun tambugday ekmegi yedim .. bi daha da almam ... btsin diye yedim .. asla yapmadigim birsey esim almis icindeki tohumlar faydali oldugu icin .. ama dedim alma !!!!!!!
yapma !!
ekmek bize yaramiyor !! hasta oluyoruz !! kilo aliyoruz !! o nedenle her gun biraz yuurdum ..

İyi geceler kızla
Bu saatte gelebiliyorum.
Bugün isim çok yoğundu. Bi de oğlum okulda hastalanmış. Kayipederim doktora götürmüş. Doktor hastahaneye yatabilir dedi. İsten cikamadim. Neyse tahlil yapılıp eve gelmiş. Ben 8.30gelebildim. Çok şükür kuzum iyi simdi. Ama yarin yine ise gitmem gerekiyor. Hasta hasta onu babannesine bırakıp gitmek içime sinmiyor ama mecbur gidicem.
Neyse bugün yediklerim
Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
2ceviz

Aksam
Yarim yağlı yoğurt
2 ceviz

Çiğdem bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. O halsizlikler ilk dört aydan sonra gecer.daha iyi hissedersin.

Sersum senin yemeklerini çok begendim. Patlıcanı çok severim evde kaldığım gün bende yapicam.

geçmiş olsun canım ohh ohh götür :D

aynen canım gitti diye durmak yok:KK5::KK5:
kıyamam yaa zor tabii çoğumuz yaşadık:KK43:...doğunca onu bırakıp işe gelmekse ölümmm:cry::cry:

Aynen ya çok zor geçiyo halsizlik bakımından sürekli uykum geliyo...
1 yıl ücretsiz izin almak istiyorum duruma göre 2 yıla çıkarırım gerekirse...

İyi geceler kızla
Bu saatte gelebiliyorum.
Neyse bugün yediklerim
Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
2ceviz

Aksam
Yarim yağlı yoğurt
2 ceviz

Geçmiş olsun canım oğluşuna.

İnşallah canım dua edin bana heppiniz. Çok endişeleniyorum ya bişey oluvercek diye..

slm kızlar:KK54:
habercice geçmiş olsun canım şimdi iyidir inşallah oğluşun:KK36:
sersumcum regl olunca bi iştah açılıyo canım ondandır geçen haftada ben yaptıydım aynısını üzülme kıs regl bitince normale dönersin :KK36:
bende dün giremedim yine çarşıya gittim avm deydim ayaklarıma kara sular indi resmen in çık çok büyük olunca çok yoruyo yaaa bi pantalon görmüştüm almamıştım yine aynı şey oldu pişman oldum tekrar gittim aldım kızımada komando desenli çanta aldım oda onu çok beğenmişti salaş bi çanta fermuarı yok bişelerini çaldırır diye bende baskı çıt çıt yaptırdım orjinal gibi oldu bez çantaydı zaten 12 de evdeydim tavuk haşlamıştımonu yedik kısaca dünün menüsünü yazayım
kahvaltı=1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz+yeşilçay+1 tb. ekmeği
öğlen=haşlama tavuk+turşu+çay+leblebi
akşam=yoğurtlu bagla
dün yoğurt kürünü yapmadım midem ağrıyodu tetikler diye düşündüm ama şu an iyiyim
gelelim bugüne:KK36:
biraz önce sütümü aldım şu an pişiyo yoğurt yapıcam
kahvaltımı yaptım=aynı yine 1 yumurta +peynir+zeytin+ceviz+1.5 tb. ekmeği+yeşilçay
öğlen belli deyil çorba düşünüyorum
bugün eşimin doğum günü pastasız olmaz tabi hediyesinide vericez tam tartı öncesi 1-2 çatal alırım artık
öpüyorum kızlar:KK15:
haklısın canım regl iştahı arttırıyor:KK43:
güle güle kullanın cicilerii:KK68::KK68:
bende bugun 2 haşlanmış yumurta yedim
zeytin
domates çay
bakalım bu hafta ne olacak ben şunu fark ettım eğer akşam yemeği yemessek haftada 1 kg rahat verilir bence
güzel fikir ama dayanabilene aşkolsun:KK53::KK53::KK53:
Aynen ya çok zor geçiyo halsizlik bakımından sürekli uykum geliyo...
1 yıl ücretsiz izin almak istiyorum duruma göre 2 yıla çıkarırım gerekirse...
..
al canım bence ekonomik durumunuzu etkilemeyecekse..en güzeli annenin bakması:KK68::KK68:
Kızlar....
Yarın inşallah bi aksilik çıkmazsa liste bende.. Bakalım tarçınlı limonlu su.. Yoğurt kürü limon yemek ve rejim bakalım yarın sonuç ne olacak.. Herkese bol şans şimdiden..
ben de yoğurt hayal oldu...2 gündür unuttum gitti:KK51::KK51::KK51:

Geçmiş olsun habercice mevlâm şifa versin kuzuna.
Akşam yemeği yemeyen daha çabuk yaşlanıyormuş bilginize peygamberimizin hadis-i şerifi var bu konuda.Erken yemek daha mantıklı sanırım.

3 aydır 18.30 da kapatıyorum dükkanı ama anca 2 kg verebildim.
Ayrıca 1 aydır tek kaçamağın 1 dilim baklava

Ne diyim Allah büyüktür...

kocis ile 1,5 saat yuruduk .. alis verisimizi yaptik .. kocis ten ekmek almayacagina dair sozunu de aldim .. karataya devam edik anlastik .. :)
basim tuttu erken kalktigim icin herhalde .. cok cok agirdi .. hala da agriyor .. erken yatacagim galiba ..

yediklerime gelince :

ogle: yagsiz yogurt , yarim armut ve yarim mango ve bol bol tarcin , yesil cay

aksam : ( yemek yapmadim gercekten bas agrisi beni mahv etti bugun ) disaridan hamburger aldik kizarttim ve salata ve cilbir yaptim ..

simdi de bir fincan cayimi ictim ..
bundan sonra da bol bol su icmece :p

liste sıramız...

leylak84:23 Ocak 2015

sersum:30 Ocak 2015

sersum:6 Şubat 2015

sersum:13 Şubat 2015

ficans:20 Şubat 2015

çakmel:27 Şubat 2015

filiztoprak:6 Mart 2015

kaneel:13 Mart 2015

neslihansltn:20 Mart 2015

eguness:27 Mart 2015

leylak84:3 Nisan 2015

sersum:10 Nisan 2015

habercice:17 Nisan 2015

umarım herkesler çok güzel kilolar verir:KK49:...neslihancım şimdiden kolay gelsin...:KK68::KK68:

İyi Geceler kizlar
Çok teşekkür ederim hepinize oğlum iyi artik. Bir virüs ama insan endişeleniyor iste.
Bu arada filizcim aldıklarını güle güle kullan.
Sersum regl sırası bana geliyor. Regl döneminde ben tatlıya doymuyorum baklalim neler olacak.
Cigdemcim dualarimiz seninle. O endişeler herkeste oluyor merak etme. Doğduktan sonra sürekli endişeleniyor insan. Kendin buyutmen en güzeli ve sagliklisi.
Cakmel verirsin inşallah.
Neslihan yarin için şimdiden kolay gelsin.
Kanel bende ekmeği yemeye başlayınca birakamiyorum. O yüzden hic yemiyorum.
Egunes aksam yemegi konusunda çok haklisin. Ben ne zaman aksam yemeğini erken yiyiyorum o zaman kilo veriyorum.
Neyse bugün yediklerim
Sabah
1yumurta
1kk peynir
5zeytin
2ceviz

Aksam
1tavuk göğsü
Yeşil salata

Yoğurt kuru.
Bu arada kızlar ceviz yemeye başladığındam beri kacamak yapmıyorum.

İnşallah herkes yarin ---lerde olur.

günaydın ficansım..kar ve karışık gibi şimdi...soğuk valla...yaz gelsin beyaa....
evde 1 muz kalmış onu yiyiyorum canım bende:kk77:
sen çok güzel verdin canım hepsini geri almamışsındır merak etme..:KK66::KK66:

Afiyet olsun canım

Canım bence hepsini geri aldım,tartılmıyorum da 1 haftadır tartının pili bitti,pil aldım onu da evde kaybettim ,çıkıp alayım gene

Back
X