Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyiyim canım .
maşallah yaramazlık olmasın.

iyi gidiyor benim hamilelik.
sıkını yok.
3 nisanda kontrol var. ayrıntılı ultrason var.

bu topikte bi arkadaş daha hamileydi demi. kimdi ki o.

Sanırım o benim :P Doğuma az kaldı geldi geliyor sanki :P bekliyorum. az azz sancım var gibi gibi. ama ne zaman gelir bilmiyorum. Dua edin kolay bi doğum olsun inşallah.

Sanırım o benim :p Doğuma az kaldı geldi geliyor sanki :p bekliyorum. az azz sancım var gibi gibi. ama ne zaman gelir bilmiyorum. Dua edin kolay bi doğum olsun inşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum yaparken benim gibi bebek isteyen ama zorlanan kadınlarada dua edersen sevinirim

Gunaydinlar :KK68::KK68::KK68:
Bugün ise gidiyorum. Aksama görüşürüz.

Burada aksama spor salonuna başlıyorum anlatirim...
hadi hayırlısı:KK28::KK28:
Gecmis olsun sersumum :KK1:
:KK15::KK15::KK15:
geçmiş olsun canım ya ALLAH acil şifalar versin
:KK15::KK15::KK15::KK15:
elma yemedim
3 kaşık yogurt
1tatlı kaşığı pul biber
yarım limon

sersumun kürünü yapıyorum bazen En Büyük KK:eek::KK49:inşallah bu hafta işe yarar
dün başladım kahvaltıdan sonra yıyorum
ben tamamlayamadım inşallah işe yarar canım..:KK68:
selam kızlar . nasılsınız .
uzun zaman oldu giremedim.
bu sabah kahvaltımı abarttım.
1 bardak süt
2 büyük dilim kızarmış tereyağlı ekmek.
1 büyük dilim peynir
1 dilim kek

öğlen için kahvaltılık getirdim.
2 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim peynir
1 adet portakal
3 galetam var.

herkes iyidir inşallah.
bi yaramazlık yok değil mi.

pazar günü oğluşum bilsem sınavına girdi. bu sınava daha önce çocuğunuz girdi mi kızlar. kazananlar memnun mu acep
hiç duymadım o sınavı canım.:KK64:.başarılar dilerim:KK68:
Sanırım o benim :p Doğuma az kaldı geldi geliyor sanki :p bekliyorum. az azz sancım var gibi gibi. ama ne zaman gelir bilmiyorum. Dua edin kolay bi doğum olsun inşallah.
dualarımız seninle canım..Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK68::KK68:

kızlar selam....işe sürünerek gitti ve 3 gün rapor alıp döndüm..tüm gün yattım..aman dikkat edin kıslar bu salgın çok fena süründürüyor..tabii halsizlikten hiç bişey yapamadım evde ne varsa onu yedim
sabah simit almıştım onu yedim
öğlen kızımla beraber pazardan kalan makarna salatası
az önce de karışık sebze(karnıbahar,brokoli,kabak,havuç)haşlanıp kavrulmuş
üstüne yoğurt
işte böyle..bu aralar böyleyim idare edin gayri..:cry::cry:.öptümmm:KK15::KK15:

iyiyim canım .
maşallah yaramazlık olmasın.

iyi gidiyor benim hamilelik.
sıkını yok.
3 nisanda kontrol var. ayrıntılı ultrason var.

bu topikte bi arkadaş daha hamileydi demi. kimdi ki o.
hamile çok canım çiğdoşta hamile biliyosun
allah sağlık versin canım:KK68:
inşallah canım biran önce alırsın kucağına:KK68:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum yaparken benim gibi bebek isteyen ama zorlanan kadınlarada dua edersen sevinirim
allah dileklerini kabul etsin canım inşallah senide aramızda hamiş olarak görürüz:anneadayı:

kızlar selam....işe sürünerek gitti ve 3 gün rapor alıp döndüm..tüm gün yattım..aman dikkat edin kıslar bu salgın çok fena süründürüyor..tabii halsizlikten hiç bişey yapamadım evde ne varsa onu yedim
sabah simit almıştım onu yedim
öğlen kızımla beraber pazardan kalan makarna salatası
az önce de karışık sebze(karnıbahar,brokoli,kabak,havuç)haşlanıp kavrulmuş
üstüne yoğurt
işte böyle..bu aralar böyleyim idare edin gayri..:cry::cry:.öptümmm:KK15::KK15:
ahhhhh sersumcum kıyamam sana keşke yakın olsaydık yardımına gelirdik :KK68:
hastaneden kapmışındır mutlaka okullardada çok salgın varmış gerçi bende korkuyom açıkcası şu adını anmak istemiyom kötü gripten:KK43: vitaminli şeyler ye canım kivi de birebir c vitamini açısından:KK68:

haydi o zaman canim soyle dediyelim ... benim gibi bir avazda .. Allah kurtarsin .. Evladini kucagina almayi Allah nasip etsin .. ..
onlar artci dir .. canim gercek sanci geldiginde .. inan ki hic birseye benzemiyor .. .. ama az kalmistir tahmin ediyorum... Kolay gelsin .. Dualarimiz seninle ..

iyi aksamlar kizlar
nasilsiniz ??
herkesler hasta yahu .. Salgin Turkiyeyi fena vurmus gibi gorunuyor .. Kolay gelsin sizlere .. ve dikkat edin kendinize .. Yaninizdan anti baktariyel sivilarinizi , alkollerinizi eksik etmeyin .. ben bile tum gun onlarla hasir nesirim .. evin icinde her yerde bi kutu var .. cantamda , arabada .. her yerde ..

neyse

yediklerimi paylasmistim

Aksam : Kiymali , kasarli firinda karnibahar , salata , bol bol su

Spor : yemekten once kocisim ile bir saat tempolu yuruduk .. yani toplam da bugun 2,5 saat yurumus oldum :KK59:

Canim bende biraz ugrastim bebeis olmasi icin .. ama hic tup bebek icin falan bas vurmadim .. ama uzun surdu biraz ..

ben en son care ibrahim saracoglunun sogan kurunu uyguladim .. o ay hamile kaldim .. sana bu kuru onerebilirim .. belki biliyorsun ve belki yaptin ?? bilmiyorum ama bence birsey kaybetmezsin .. denemeelisin .. hic bir zarari yok tamamen dogal ,, saglikli ..

tabiki olayi daha da kolaylastirmak icin fazlaliklardan kurtulmak vucudu arindirmak sart .. ben bunun icin Karatay diyetini yaptim.. 6 ayda 25 kilo verdim ..
sonra iste bu kilomda yakslasik 8 ay kaldim sonra hamile kaldim .. hamilelikte de odem problemim olmasina ragmen 15 kilo alarak sonlandirdim .. 1 ayin sonunda 10 , 5 ayin sonunda da 4 kilo gitti .. yani neredeyse ideal kiloma .. 5 ayda ulastim .. KAratay candir .. neyse canim ..

bu sogan kuru ..
kolay gelsin diyelim ..
insallah isine yarar .. dualarimiz sizlerle ..

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kadınların polikistik over kanseri, erkeklerinden iyi huylu prostat büyümesi sorunu için yılda iki defa 2 haftalık soğan suyu kürünü muhakkak düzenli olarak denemelerini önerdi. Soğan suyu kürünün faydalarına değinen Saraçoğlu, tıbbın polikistik over sendromuna bir çare bulamadığını, ancak soğan suyu kürünün bu soruna en iyi çare olduğunu da dile getirdi.

Soğan suyu kürü, polikistik over sendromunun yanı sıra kadınlarda çikolata kisti (endometriosis), myom, adet düzensizliği sorunlarının da bire bir yararlı olmaktadır. Aynı zamanda menopoz şikayetlerini de azaltan soğan suyu kürü, vajinal akıntıyı da durdurmakta olup kadınların sıklıkla yaşadığı bu ciddi sorunların en mükemmel çözümüdür.

Soğan suyu kürünün yararları arasında kıl dönmesi sorununa da çözüm olması yer alır. Kıl dönmesi sorunu ile baş başa olanlar 1 adet orta boy soğanı fırında veya tavada ısıtmalı ve dayanabileceği sıcaklığa gelene kadar soğumaya bırakıp ardından sorunlu bölgede 25 dakika bekletilmelidir. Ardından sorunlu bölge gül suyu ile temizlenmelidir. Bu kür haftada 4 defa uygulanmalıdır.

Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.

İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir. Aynı zaman soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.

Teşekkür ederim canım benim icin yazmissin bissürü
ben denedim gecen yil ve adetlerim duzene girdi Allaha Şükür ama suan hicbisey deneyemem sadece sabahlari kestane bali yiyorum 1kasik
haftaya tekrar rahim filmi cektiricem canim 5yil aradan sonra tekrar basa sardim
hakkımda hayırlısı

Teşekkür ederim canım benim icin yazmissin bissürü
ben denedim gecen yil ve adetlerim duzene girdi Allaha Şükür ama suan hicbisey deneyemem sadece sabahlari kestane bali yiyorum 1kasik
haftaya tekrar rahim filmi cektiricem canim 5yil aradan sonra tekrar basa sardim
hakkımda hayırlısı
Zeynep dediğin gibi hakkında hayirlisi ama asla moralini bozma benim is arkadaşım 43 yasında anne oldu. Tüp bebek yöntemi ile 9. Defada hamile kaldı. Simdi 2,5 yasında çok saglikli bir kızı var.

Günaydın kızlar :KK68:
Dun yogundum. Regl oldum. Aksam spora da gidince erkenden uyudum.
Kızlar daha önce duydunuzmu bilmiyorum.
Ben bodyspace diye bir aletle spor yapmaya başladım. Bildiğimiz yuruyus bandının göğüs altına kadar kapalı olanı. Girerken ozel birşey giydiriyorlar. Sen yuruyosun. Makinanın içinden de hafif bir sicaklık veriyor. Bu da bek çevresi ve bacaklarda incelme yaratiyormus. Deneyenler memnun. Bende başladım hayırlısı bakalım.
Dun yediklerim
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin

Aksam
Kuru fasulye
Yoğurt

Saat 7gibi dışarı cikmistik
Yarim şekersiz sıcak çikolata ictim.

ay sen misin. az kalmışşşşşşşşşşşş
ne mutlu saanaa
hadi bakalım bugün nasılsın
sizin cinsiyetiniz nedir canımcım

hamile çok canım çiğdoşta hamile biliyosun
allah sağlık versin canım:KK68:

inşallah canım biran önce alırsın kucağına:KK68:

allah dileklerini kabul etsin canım inşallah senide aramızda hamiş olarak görürüz:anneadayı:
evet ay çigdem de hamileydi.
o nasıl acaba
onun kaçıncı hafta . bi de cinsiyet belli mi.

Back
X