Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı buymuş demekki diyelim çiğdemcim üzülme canımIyiyim tesekkurler.
Sabahlari artik deli gibi acikmis hissediyorum.
Kilo aldim 69 kiloyum. Ilk karataya baslafigimda 72.5 tum. Nerdeyse yaklasmisim diyetle 59 u gormustum kizlar belki hatirlar sersum
Yaz geliyo dugunler var. Kndimi kotu hissetmk istemiyorum. Bebegimi kaybettim bu arada kizlar allahtan hayirlisini ve yeniden istemeyi kesmiyorum rabbim insallah sagliklisini nasip eder.....
afiyet olsun canım bencede düzeni değiştirmek lazım metoyu şaşırtmak lazımFilizcim haklisin bu sefer neden olmuyor bilmiyorum. Gerçekten düzeni değiştirmek lazim. Belki o zaman olur.
Ficans eline sağlık liste çok güzel olmuş.
Bende haftasonu annemdeydim. Kardeşim geldi hep birlikte ordaydik. Ama o da diyette yemedik. Annem biraz bozuldu ama yinede yemedik.
Neyse kızlar herkese iyi aksamlar.
Bugun
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
1 KK peynir
Öğle
1 parça tavuk pirzola
Salata
Aksam
10 yaprak sarma(küçük)
Yoğurt
hoşgeldin sersumcum moral bozmak yok elbette canım hepimiz yanyana cancana vericez elbetteHaklisin canim ben ilk halime dondum ve moralim cok bozuk..ama yilmak yok..yuruyuse basliyorum en kisa surede hatta havuza da gidip yuzmeyi planliyorum..haftada 2-3 gun yuzme sonrasi yuruyus gidecek bu kilolar...
çiğdemim Allah hayırlısıyla sağlıkla verecek bebeğini canım....
evet ne güzel vermiştik sen de ben de ahhh ahhh ama ben çok fenayım ve bu dobi görünüşümden kurtulmalıyım artık..![]()
sana da afiyet olsun canım...slm kızlar
afiyet olsun sersumcum
sabah=yulaf ezmesi+1 çay bardağı süt+1 yumurta+yeşillik
ara=1 elma
öğlen serbest ama ben yapmıcam tabi haşlanmış tavuk +yeşillik+birkaç leblebi
ara=3-4 kepekli biküvi
akşam=kuru fasulye+bulgur pilavı+salata
ara=1 elma
regl 3. günü yürüyüş yapamıyorum
ama bi güzel evi temizledim mis koktu tozuda aldım kızımı almaya gidicem birazdan
çayımıda yaptım biraz dinlenmece
yarın teog sınavı var kızlar çok heyecanlıyız dualarınızı eksik etmeyin olurmu![]()
sağol canım çok şükür geldik 1. yi atlattık darısı yarınasana da afiyet olsun canım...
başarılar diliyorum kızına ..dualarım sizinle..Allah emeklerini boşa çıkarmasın..
bana da gelsene kıssevi pok götürüyo..bende temizliyecek hal yok
ohh güle güle otur miss gibinn..![]()
sağol canım aminnnnnn inşallahSlm
Kahve
5 tk tahin bal ile kahvaltı
Leblebi üzüm ile öğle yemeği
Yoğurtlu ıspanak akşam yemeği.
Bende de durum bu.
Filizcim,Yarın ve sonraki gün teog için mevlâ yardımcı olsun inşallah canım.
sağol canım bende benim diyetime göre hiç kaçamak yapmadım ama regl den dolayı bilemiyorum nolcakSelam kızlar nasilsiz?
Dun ve bugün yogundum.Gelemedim.
Dun yediklerim
Sabah
1 yumurta
3 kayısı
1 muz
Aksam
Nohut yemegi
Salata
Bugün
Sabah
1 yumurta
5zeytin
1kk peynir
3 kuru kayısı
Aksam
Kuzu eti
Yeşil salata
Bugünlerde hic kaçamak yapmadım inşallah bu hafta boyle gider.
Filizcim kızına allah zihin açıklığı versin. Dualarimiz onunla.
Sersumcum hoşgeldin.
Benimde kız kardeşim anneme geldi. haftasonu bende ordaydim. Perşembe yine gidicem. Ben bildirimi perşembeden yapsam olurmu?
hayırlısı inşallah canım...sağol canım çok şükür geldik 1. yi atlattık darısı yarına
ayy sersumcum daha yeni temizledim bugün yine battı tekrar süpürsem olcak amaannnnn başka işimiz yok ne çabuk kirleniyo bu ev![]()
olsun canım 1 hafta 1 haftadır sonuçta özlem gideriyorsunuzKızlar nasılsınız
Cakmel sersum sagolun kardeşim geldi. Mutluyum ama sadece 1 hafta.
Filizcim allah yarinda yardimciniz olsun.
Neslihancim inşallah gününü en az kacamaklar atlatirsin.
Burada kardeşim on gündür. Saracoglunun ıhlamur kuşburnu altinotu karışımını iciyormus. Çok iştah kesiyormus. Ödem söktürücü. Bende iki gun denedim hakikaten çok ise yarıyor. Özellikle benim çok kabızlık problemin vardı. Normale dönmeye başladı. Ben devam etmeyi düşünüyorum. Sizde bir araştırın derim.
Gelelim bugün yediklerim
.