Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah bol domatesli az biberli 2 yumurtalı menemen
1 kase yoğurt

kahvaltı sonrası 1 bardak süte yarım çay kaşığı nescafee klasik koydum. öyle içtim.

öğlen için

1 küçük kase yeşil mercimek yemeği.
2 haşlanmış yumurta.
bol domatis
1 dilim ekmek.

akşama haşlanmış tavuk. salata yoğurt. çocuklara ve eşime tavuk suyuna pilav pişirdim sabah. akşama yerler inşallah

Slm kızlar 19 Mayıs günü doğumu yaptım ve Bebeğimi kucağıma aldım o kadar farklı ve guzel bir duygu ki Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın olmayanlara da nasip etsin e tabi çocuk da doğunca soluğu burda aldım tabi nasıl olcek bilmiyorum valla 20 kilo kadar fazlası da olabilir henüz basküle çıkmadım fazlalıkla aranızdayim en kisa zamanda diyetisyen e gidip bi yerden başlamak lazım çok yakında bomba gibi aranıza dönüyorum yani ☺☺☺☺bu arada sersumcum yigenun hayırlı ugurlu olsun seninde vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşallah
makbulecim hoşgeldin :KK36:evladın hayırlı olsun allah size bağışlasın olmayanlarada tez zamanda nasip etsin
bekleriz canım kiloları vereceğiz burda rahat ol :KK37::KK37::KK37:

slm kızlar:KK36:
dün giremedim bende pazar günü abimler vardı maç izlemeye gelmişlerdi biraz eksiğim vardı bende pazartesi pazarına gittim sonra geldim evi temizledim baya yoğun bir gündü diyetime dikkat ettim akşam biraz bozuldu o kadar olur
bugün kahvaltım
1 avuç yer fıstığı+1 kase yoğurt
ara=1 nektar
öğlen=1 tabak etli kuru fasulye+2 dilim tb. ek.+domates salatalık+çay
ara=1 meyve
akşam=1 avuç yer fıstığı+1 kase yoğurt
ara=1avuç beyaz leblebi
birazdan süt alıcam yoğurdumu yapıcam

Merhabalar
Dunki diyetime planladigim semizotu yemegini oglen yedim. Aksamda onu yemegi planliyordum ama esim yemege gitmek istedi bende kirmadim onu :KK15:

Karisik izhara yedim. Yarim adana bir et sis bir tavuk sis vardi. Ekmek cok ince acilmis 2 kucuk dilim lavas yedim. 2 bardak ayran ictim ama hazir ayran degildi, yani yogunlugu azdi.

Bugun kahvalti
1 yumurtali pastatesli yumurta, salatalik, domates, cok az peynir, yarim simit
Uzerine sekersiz sutlu turk kahvesi
Oglen
Semizotu yemegi
1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
Aksam
Yesil fasulye, ayran, salata
Ara ogun
Seftali

Bugunluk.planim bu :kk77:

adilemir adilemir abla birse danisacam
Bebegim 4 aylik oldu saclarim dokulmeye basladi
Bazi yorumlar okudum.vitamin eksikliginden dokuluyor diye, balik yagi kapsulu ve calsiyum onermisler. Sence yarari olur mu ?

adilemir adilemir abla birse danisacam
Bebegim 4 aylik oldu saclarim dokulmeye basladi
Bazi yorumlar okudum.vitamin eksikliginden dokuluyor diye, balik yagi kapsulu ve calsiyum onermisler. Sence yarari olur mu ?
hayırrrr
bebek bu aylarda saç döker . ve yenileri çıkar.
benim büyük oğlan tamamen dökmüştü saçları.
küçük de öyle olmuştu . ama abiye göre daha az olmuştu.
sakın .
çok doğal bi süreç .
her bir şeyi takip edeyim diye uğraşma. bebek büyümeye devam ediyor.
daha el kadar . neden balık yağı ve kalsiyum öneriyorlar. yaşından önce böyle vitaminler sakın verme.

hayırrrr
bebek bu aylarda saç döker . ve yenileri çıkar.
benim büyük oğlan tamamen dökmüştü saçları.
küçük de öyle olmuştu . ama abiye göre daha az olmuştu.
sakın .
çok doğal bi süreç .
her bir şeyi takip edeyim diye uğraşma. bebek büyümeye devam ediyor.
daha el kadar . neden balık yağı ve kalsiyum öneriyorlar. yaşından önce böyle vitaminler sakın verme.
Yanlis anladin sanirim benim saclar dokulmeye basladi benim icin vitaminler

Yanlis anladin sanirim benim saclar dokulmeye basladi benim icin vitaminler
hahahaha
canım benim ya
anladım şimdi

emzirme döneminde de normal olduğu söyleniyor canım.
istersen bi doktora danışabilirsin bu konuyu
ama zamanla geçecek bu dökülmelerin. ilaç vermeyebilir
aşırı bi dökülme varsa doktora söyle , ya da aşı için ebe ye gidince sor. ne yapayım. hangi doktora gidebiliriz diye.
seni yönlendirsin.

Slmlr
Maşallah
adilemir demesen hiç hamiş olduğunu anlamicaz dermişim,ALLAH sağlık ve hayırla yaşatmak nasip eylesin.

makbule ben 2 gebeligimde de abartıp 27 şer kg aldım. Küçük 2 yaşında elhamdülillah,ve ben 90 kg den 72 kg ye geldim ama boğazım durmadığı dan anca 2 yılda.22 ay da emzirdim ama süt verme dini de kg veremedim,diyet yaptıkça aldım,dikkat et herkes farklı. Hayırlı huzurlu saadetler diyorum...

Bol bol yaptığım kaçamaklar ve vicdan azabı birde aldığım +++ kg ler 2 gündür telafi mücadelesi ve sonuç açlık.
Bende durumlar bu.

Sabah
Yumurta
Marul
Domatesli biber kızartma

Öğleye
Yufkaya sarılmış etli bulgur pilavı
Ayran

Akşama
Sütlü yulaf ezme

Bakalım +++ lar --- olacak mi
Ya ALLAH bismillah

Selâmetle hanımlar...

günaydın güzeller....bugün itibariyle protein ağırlıklı beslenmeye başlıyorum hayırlısıyla..dukan ağırlıklı karatay gene ama başta dukan olacak çünkü beni o paklar.En Büyük KK.yürüyüşe de başlayamadım bir türlü..işten çok yorgun geliyorum..hayırlısı bakalım..:KK51::KK51:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
omlet
peynir
yoğurt
:kk77::kk77::kk77:

Slmlr
Maşallah
adilemir demesen hiç hamiş olduğunu anlamicaz dermişim,ALLAH sağlık ve hayırla yaşatmak nasip eylesin.

makbule ben 2 gebeligimde de abartıp 27 şer kg aldım. Küçük 2 yaşında elhamdülillah,ve ben 90 kg den 72 kg ye geldim ama boğazım durmadığı dan anca 2 yılda.22 ay da emzirdim ama süt verme dini de kg veremedim,diyet yaptıkça aldım,dikkat et herkes farklı. Hayırlı huzurlu saadetler diyorum...

Bol bol yaptığım kaçamaklar ve vicdan azabı birde aldığım +++ kg ler 2 gündür telafi mücadelesi ve sonuç açlık.
Bende durumlar bu.

Sabah
Yumurta
Marul
Domatesli biber kızartma

Öğleye
Yufkaya sarılmış etli bulgur pilavı
Ayran

Akşama
Sütlü yulaf ezme

Bakalım +++ lar --- olacak mi
Ya ALLAH bismillah

Selâmetle hanımlar...
canım benim . teşekkür mü edeyim bilemedim :KK53::KK53:
kilo aldım ama 7 kilo kadar.
son 2 ay kaldı inşallah. bakalım.

sabah menüm

2 yumurta 4 domates 4 biber ile menemen. bayılıyorum. sabah akşam yesem yine bıkmam
1 kase yoğurt

öğlen yemek getirdim ama yemekhanenin yemekleri daha bi hoşuma gitti.
ezogelin çorba
tavuk döner
soslu patlıcan
patates salatası var.
pilav da var ama gebelik şekerinden dolayı onu almayacağım.

patates de zararlı mı bilmiyorum gebelikteki şekerde . ondan canım çekti o_O

Slm kızlar 19 Mayıs günü doğumu yaptım ve Bebeğimi kucağıma aldım o kadar farklı ve guzel bir duygu ki Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın olmayanlara da nasip etsin e tabi çocuk da doğunca soluğu burda aldım tabi nasıl olcek bilmiyorum valla 20 kilo kadar fazlası da olabilir henüz basküle çıkmadım fazlalıkla aranızdayim en kisa zamanda diyetisyen e gidip bi yerden başlamak lazım çok yakında bomba gibi aranıza dönüyorum yani ☺☺☺☺bu arada sersumcum yigenun hayırlı ugurlu olsun seninde vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşallah
Canım benim hayırlı olsun bebişin
Allah analı babalı ,sağlıklı sıhhatli , imanlı kuranlı büyütmeyi nasip etsin.

slm kızlar dünkü diyetim bozuldu malesef kumpir yedim
ama bugün bozmıcam inş.
kahvaltı=1 avuç yer fıstığı+ yoğurt
öğlen=yumurta salatası+ayran+çay+2 kepekli galeta
ara=1 porsiyon kiraz
ara=meyve
regl bugün bitti yürüyüş yapamadım
kızımızı temel liseye kayıtyaptırdık ön kayıt yinede puanlarına bakıcaz ama böylesi daha iyi gibi malum dersanelerde kapanacak özel ders daha pahalıya gelecek hayırlısı bakalım

slm kızlar dünkü diyetim bozuldu malesef kumpir yedim
ama bugün bozmıcam inş.
kahvaltı=1 avuç yer fıstığı+ yoğurt
öğlen=yumurta salatası+ayran+çay+2 kepekli galeta
ara=1 porsiyon kiraz
ara=meyve
regl bugün bitti yürüyüş yapamadım
kızımızı temel liseye kayıtyaptırdık ön kayıt yinede puanlarına bakıcaz ama böylesi daha iyi gibi malum dersanelerde kapanacak özel ders daha pahalıya gelecek hayırlısı bakalım
hakkında hayırlısı olsun canım.baştan bu şekilde olması iyi olmuş..:KK68:.biara sağlık meslek istiyor demiştin kızın için..ben mi yanlış hatırlıyorum:KK64:
biz okula girebilmek için çok uğraştık biliyorsun ve okulumuz da adı olan bir okul onun için liseyi değiştirme gibi bir düşüncemiz yok bazı okulların velileri okulun son yılında temel liselere alacakmış çocuklarını ama bizim okul kendi bünyesinde ders verecekmiş ona sevindik..çocuklar bu okullara girebilmek için canla başla çalıştılar ve okulumuzdan vazgeçmeyiz diyorlar haklı olarak ..deneme tahtasına döndürdüler çocuklarımızı Allah sonlarını hayır etsin..:KK51:

111
Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun hoşgeldin listeler paylaştık bir bakıver derim hepimizde var o kilo denilen illet
himm evet canım baktım listelere diyete başlamak için biraz toparlamayi bekliyorum malum doğum sonrası dikişler biraz iyilesmeliyim önce bu arada tsk ederim hepimizin bebekleri inşallah

makbulecim hoşgeldin :KK36:evladın hayırlı olsun allah size bağışlasın olmayanlarada tez zamanda nasip etsin
bekleriz canım kiloları vereceğiz burda rahat ol :KK37::KK37::KK37:
tsk ederim canım amin geliyorum geliyorum az kaldı

Gunaydin
Dunki listene uydum. Bugun
Sabah
Kuymak (cok canim istemisti, emziriyorum autlu oldugum icin dayanamadim yedim, sutum azalir diye) 1 bardak sut
Oglen
Yunurta salatasi
Aksam
Yemege davetliyiz. Menu karni yarikmis. 2 adet yerim pilav yemem artik.

Back
X