Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar
Ben geldim
Başıma çok işler geldi ama en sonunda sizlerleyim ..
Umarım herşey yolunda ve keyifler iyidir .. Kesin kararlıyım Eylül 1 e kadar -8 kilo diyorum ve açılışı bu hafta itibari ile yapıyorum xxx

Diyete Karatay ile başladım fakat protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum ilerleyen günlerde .. Sadece ben böyle kilo verebiliyorum

Selam kızlar nasilnisiniz bende çok gelemiyorum. Ama devam etmeye çalışıyorum.
Kanel ve makbule tekrar hoşgeldiniz.
Dün
Sabah
1 kase çorba
İkidi
1 büyük tabak yeşil mercimek yemeği
Salata
1 dilim ekmek

Gece
Kapuz ve 1 mars

Bugün
Sabah
1 yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
Ara
Karpuz
Öğle
Bamyali tavuk yemeği
Ara
1 dilim kek
Akşam çorba

Gördüğünüz gibi hep kaçamaklı gidiyor. Nasıl tekrar konsantre olucam bilmiyorum.
Ama bu kiloları vermem lazım.:KK51:

bebeğim daha 24 günlük canım işte bende uğraşıyorum bakalım inşallah kurturuz bu kilolardan yaa çok kötü göbeğim hele sarktı nasıl toparlanacak bilmiyorum pilates falan yapmaya çalışıyorum ama o da yarım yambalak çok hamım çok

sersumcum kız onu bende yapıorum kendime :KK49::KK49::KK49::KK49:
demek herkes de bir cicibebe aşkı var:KK48:
kızlar günaydın doğru düzgün giremiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum sanırım en son pazar girmiştim valla o zamandan beri ne yediğimi de hatırlamıyorum ama diyetin dışına çıkmadım :21::21::21:hem yürüyüş hem pilates yapıyorum onu da her gün yaptım :KK71::KK71:umarım böyle devam eder 1 kiloda verdim sanırım :KK73::KK73:

bugünki menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 1 kaşık çörekotlu peynir 1 üçgen peynir domates salatalık maydanoz

ara: 15 kiraz 7-8 çilek 1 bardak ayran

öğlen: 8-10 kaşık taze fasulye 2 köfte 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara: 5-6 kayısı 1 bardak ayran

akşam: öğleyle aynı

gece: 1 hurma 3-4 kuru kayısı 1 bardak kefir :cool::cool::cool:
:KK49::KK49:devam canım sağlıklı beslendikten sonra emzirmen de etkilenmez..:nazar::nazar:
Selam kızlar
Ben geldim
Başıma çok işler geldi ama en sonunda sizlerleyim ..
Umarım herşey yolunda ve keyifler iyidir .. Kesin kararlıyım Eylül 1 e kadar -8 kilo diyorum ve açılışı bu hafta itibari ile yapıyorum xxx

Diyete Karatay ile başladım fakat protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum ilerleyen günlerde .. Sadece ben böyle kilo verebiliyorum
canımmm hoşgeldin...:KK74:verirsin sen üzülme..:KK19:
Kızlar ise başladım iki çocukla iki hafta seminer dönemi kilo bildirimi cuma yaparım ama liste yazmam zor olur çok öptüm
canım senin liste sırana var daha sıkma kendini:KK66:kolay gelsin..:KK68:
Selam kızlar nasilnisiniz bende çok gelemiyorum. Ama devam etmeye çalışıyorum.
Kanel ve makbule tekrar hoşgeldiniz.
Dün
Sabah
1 kase çorba
İkidi
1 büyük tabak yeşil mercimek yemeği
Salata
1 dilim ekmek

Gece
Kapuz ve 1 mars

Bugün
Sabah
1 yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
Ara
Karpuz
Öğle
Bamyali tavuk yemeği
Ara
1 dilim kek
Akşam çorba

Gördüğünüz gibi hep kaçamaklı gidiyor. Nasıl tekrar konsantre olucam bilmiyorum.
Ama bu kiloları vermem lazım.:KK51:
ah o düzene girememe bana nelere maloldu:KK47::KK51:

Ben hamilelik kilolarını verdim ve hiç sarkma çatlama da olmadı çok şükür bunu ben iki harika kreme borçluyum ; weleda ve Meksika ya gittiğimizde üç aylıktan ve kreme başlamam gerekiyordu büyük bir markete gidip almıştım .. 3 büyük Şişe aldığım kakao Özlü hamilelere özel çatlak kremi.. Sonra Hollanda'ya geldim bi de ne göreyım aynı krem burada daha pahalıydı .. 16 euro Meksika da 3 dolar ☺️ Diğer weleda ile dönüşümlü olarak kullandım .. Weleda da bıraz Pahalı ama sonuç A değer burada 17 euro ama Tr de şişesi 100 küsür olarak gördüm .,
Sonuç olarak .. Hamilelikte 2 Şişe weleda 2 Şişe kakao Özlü hamilelik kremi bitirdim xxx bir tane arttı omzunda kuzenım sımdı hamıle ona verdım ..
Herzaman Evet herexamen bakim Sart

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:85.2 kg
bu hafta:84.9 kg
fark:-300gr
yüzde:%0.352
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş

çok gitmedi gene hüssrannnn hüsran...:KK51::KK51::KK51:

liste sıramız...

habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

filiztoprak:8 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

neslihansltn:15 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

eguness:22 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

sersum:29 Mayıs 2015 liste yaptı:KK52:

sersum:5 Haziran 2015:KK52:

kaneel:12 Haziran 2015

cansucnsu :19 Haziran 2015

safransari:26 Haziran 2015

Girlboymom:3 Temmuz 2015

leylak84:10 Temmuz 2015

bugün listemiz Kaneel de....Kolay gelsin Kaneelim....:KK68::KK68:

slm kızlar gelemiyorum bitürlü bu aralar yoğunum kızımın diş işleri var fırsat buldukça ramazana hazırlık yapıyorum dondurucuya atıyorum herşeyden önemlisi arkadaşımın eşi fefat etti onun yanındaydım 2 çocuğuyla kaldı çalışıyodu zaten eşi kamyon şöförüydü küçük olunuda almış yanına uyumuş direksiyonda allahtan çocuk kurtuldu iki acı birden yaşıcaktı işte böle baya bi yoğunum malum bugünde karne günü
kilo bildirimim aynı kızlar 2 haftadır aynıyım geçmişi de okuyamadım inşallah iyisinizdir

Merhabalar
Pazartesiye kadar bildirim yapamayacagim. Burda tanidigimizin dugunu var ailrm akrabalarim grldi memleketten. İnlarla ilgileniyorum
Rumuz.. Safransari
Gecen hafta.. 70.00
Bu hafta.. 70.00

Kilo veremedim

Merhaba kızlar,pazartesi gelicem dedim ama yine gelemedim misafir geldi yine:)
Neyse bugün ilk bildirimle başlıyim bakalım haftaya kadar ne kadar gidecek.

Başlangıç kilo:83
Hedef kilo:73

Kaneelcim kolay gelsin...

Listemize kimsecikler gelmedi .. Her saat başı kontrol etmeme rağmen ..

İşte minik listemiz :

Kilo verenler :
1- Sersum -300 gram

Aynı kalanlar :
1- safransari
2- filiztoprak

Kilo alanlar :
1- çakmak +2,000 kg

Önümüzdeki haftadan itibaren listemize dahil olacaklar :
1- leylak84 , başlangıç kilo : 83,000
2- kaneel , başlangıç kilo : 72,000

Sağolasın canım ya,kaneelcim
bu günde 75.5 olmuşum bi haller oluyo bana .detoks şart oldu.
Evet Canim .. Yada yediğin bir şeye karşı alerji oluşmuş olabilir .. ???? Dikkat etmelisin , yediklerini check etsen iyi olur.. Bu kadar kısa zamanda bu Artış bana ödem gibi görünüyor .. En iyisi bi dahiliyeye gidip fikir almak mantıklı gibi ..geçmiş olsun
Acil şifalar

Back
X