Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar selam ben de geldim hadi bakalim lutfen birbirimizi motive edelim.. benim moyivasyonum sadece yuruyuste var gunde en az 10000 adim atiyorum 4 gundur basladim. Suanda 57 kiloyum. Yediklerime dikkkat ediyorum fakat 4 gunde 1 kilo almisim anlamadim gitti dikkat etmesem ne olacak bilmiyorum☺neyse yarindan sonra daha dikkat edicem lutfen birbirimizi motive edelimmmm buarada son iki sayfayi okudum dogerlerini okuyamadim neyse yavas yavas yanisiriz artik

Kizlar selam ben de geldim hadi bakalim lutfen birbirimizi motive edelim.. benim moyivasyonum sadece yuruyuste var gunde en az 10000 adim atiyorum 4 gundur basladim. Suanda 57 kiloyum. Yediklerime dikkkat ediyorum fakat 4 gunde 1 kilo almisim anlamadim gitti dikkat etmesem ne olacak bilmiyorum☺neyse yarindan sonra daha dikkat edicem lutfen birbirimizi motive edelimmmm buarada son iki sayfayi okudum dogerlerini okuyamadim neyse yavas yavas yanisiriz artik
hoşgeldin canım:KK68:....zaten motivasyon için buradayız başarıcaz..gerçi senin fazla kilon yok gibi ama:nazar:..başarılar:KK68:

günaydın güzeller....:KK15:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
dukan krepi arası peynir
az salçalı omlet
çayy
2 kaşık yoğurt
:kk77::kk77::kk77::kk77:

bu arada çakmelcim senin diyeti inceledim duymuştum zaten de iyi kilo verenler var..benimki bi rayına girsin ben de yapabilirim..hele şu 79 u bi göreyim...En Büyük KK

kilo bildirimi regl 2. günüm
84.8kg

hadi bakalım sökülün kızlar..haftaya listeye tam gaz girelim...En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Günaydın kızlar,sersumcum günaydın

Dünkü menüler biraz saçma oldu ama saat 3 gibi kıymalı soslu makarna 2-3 kaşık,4. mücver, ayran çorbası yarmalı ve soğuk, az da biber kızartması domates soslu

saat 6.30 gibi birkaç kayısı

saat 8 de 5 km yürüyüş tempolu

1 tane minik kurabiye

Günaydın kızlar,sersumcum günaydın

Dünkü menüler biraz saçma oldu ama saat 3 gibi kıymalı soslu makarna 2-3 kaşık,4. mücver, ayran çorbası yarmalı ve soğuk, az da biber kızartması domates soslu

saat 6.30 gibi birkaç kayısı

saat 8 de 5 km yürüyüş tempolu

1 tane minik kurabiye
günaydın canım:KK68:...kilon iyi kıss maşallah:nazar:...çok almamışsın...yürüyüş süper..:nazar::KK9::KK9:

ah kıyamam canım yaa..ben aşıdan önce fitil koyuyordum ..hiç ateşlenmiyordu..bi sor istersen dr una canım..
sağolasın kavuştuk çok şükür...:KK68::KK68:
valla sana da helal olsun canım 1 lokumla atlatmışsın bayramı.:nazar:.bu sefer iyi gidiyorum di mi cicim..:KK19:

bu sabah geldi canım kavuştuk çok şükür...:KK68:
Allah yar ve yardımcın olsun kolayca doğur bebişini inşallah canım:KK68:
ayy niye eşin senin sevdiğin gibi almıyo etleri kıss...kızsana onaa..:KK20:

sağol bebeemm...geldi çok şükür:KK68::KK68:
ayy seninde mii zayıfff:KK70::KK70::KK70:biz doğumda karıştık mı yoksa kıss hastanede falan..:KK70::KK70:
canım benim .
kuzu etini kemikli alıyorum. ben diyorum al diye. çocuklar için kemikli haşlıyorum ya . iyi oluyor. suyuna pilav ya da çorba yapıyorum . yesinler diye. eşim de bayılıp yiyor ama ben 1 lokmayı nefes almadan yemeye çalışıyorum. zorla

kıyma konusuna gelince de haklısın.
bu aralar hiç istediğim gibi olmadı kıyma.
desem ki ben yağsız ve sinirsiz istiyorum. demez zaten de bi şey. benim de canım mı istemiyor bilmiyorum ki söylemedim hiç.
ben çiğ köftelik kıyma istiyorum.
onu da lezzetsiz buluyor çoğu insan.

bu sabah 2 haşlanmış yumurta.
1 dilim tuzlu peynirli dereotlu kek

2 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü

öğlen biber kızartması

domates salatalık kapya biberli salata

2 dilim ekmek.

büyük bi dilim peynir.

Gunaydin arkadaslar saat 10.00 kahvalti menum..

Sabah yarim su bardagi ilik limonlu su

Yarim salatalik
2 domates
1 yumurta
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam tahilli ekmek
Maydanoz feslegen nane
1 kupa tarcin cubukli yesil cay

İnşallah geç kalmadım bildirim için
Şimdi aklıma geldi .. Yedik içtik ..şimdi tattırdım
Geçen hafta 71.900
Bu gün itibari ile 72.00
Fark : +100
Spor: her gün yürüyüş
Diyet : yok
Hedef : hala 66-65

Slm kızlar
Sebze günüm bu gün
Kahvaltı da salata
Öğle Salata
Akşam salata
Ve bol bol ada çayı su

Patatesi sınırladım evet çünkü hemoroid sorunum var grlboymoncum ya...

Filizcim 5 günde 5 kilo diye arat patates diyeti başka bi şey canım.

Kızlar koşubandın a gidiyorum başladık bakalım hayırlısıyla 65 i bi görelim 1 ay sonunda inşallah.

Selâmetle...
araştırdımda zor geldi kıs neyse belki sonra yaparım
bende koşu bantını kaldırmıştım bayramda katlanıyo duvara dayadım diğer yeğenim gelecek çocuk takılıp düşer diye o gidince açıcam şimdilik idare ediyorum bende 69 u görmek istiyom çakmelcim görürüz inşallah:KK36:

Cakmel
2 hafta önce 72.5

Bu hafta. 72.7

Fark +200

% fark +++ 0.283

5 günde 5 kg diyeti

3. Gün 1,5 kg gitti

30 dk yürüyüş yapıldı

Yarın bitirip hurma diyetine başlıcam inş.

hadi filizcim ya görelim 60 lı rakamları.

kanel gayet iyi tok bide,çok yedim diyodun 100 gr almışsın süpersin.

canım benim .
kuzu etini kemikli alıyorum. ben diyorum al diye. çocuklar için kemikli haşlıyorum ya . iyi oluyor. suyuna pilav ya da çorba yapıyorum . yesinler diye. eşim de bayılıp yiyor ama ben 1 lokmayı nefes almadan yemeye çalışıyorum. zorla

kıyma konusuna gelince de haklısın.
bu aralar hiç istediğim gibi olmadı kıyma.
desem ki ben yağsız ve sinirsiz istiyorum. demez zaten de bi şey. benim de canım mı istemiyor bilmiyorum ki söylemedim hiç.
ben çiğ köftelik kıyma istiyorum.
onu da lezzetsiz buluyor çoğu insan.

bu sabah 2 haşlanmış yumurta.
1 dilim tuzlu peynirli dereotlu kek

2 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü

öğlen biber kızartması

domates salatalık kapya biberli salata

2 dilim ekmek.

büyük bi dilim peynir.
canım ben de sandım kendi sevdiği için öyle aldı sandım günahını aldım adamcağızın..:KK48::KK48::KK48:
ayy hakkaride de hep yağsız verirlerdi köfteler kuru kuru olurdu sonra dedim yağ katın azcık da sonra lezzetlendi..dana kıyma yiyiyoruz biz diğerleri kokuyor..ama orta yağlı kıymayla köfte çok lezzetli olur diyeyim..:KK8::KK8:
kızınla kavuşmuşsun gözün aydın canım.
nasılmış çin. güzel miymiş.
neler neler almış gelmiş sana.
ben de merak ediyorum çin i
sağol canım çok beğenmiş bana ipek fular babasına ipek gravat almış..birsürü de ıvır zıvır magnet falan..kravat kullanmalık değil cart kırmızı ama el işi olduğu için almış yavrum düşünmesi yeter..dur resmini koyayım....ben de istiyorum gitmeyi..dedim kızım beraber de gideriz..5 yıl sonra falan diyor ergenyus..:KK70::KK70:

11147062_10206233625772075_3520892513939551011_n.webp 11140301_10206233575450817_1339499580672424503_n.webp 11745909_10206233573970780_3820764115706751022_n.webp 10671256_10206233574410791_8251944861715652391_n.webp ilk resim summer camp pandası aynı renk formalardan giymişler..yanındakini de kızım yapmış
2. resimde sağ üstte fularım onun altında eşimin kravatı
ortada magnetlerim ortadaki magneti avustralyalı arkadaşları vermiş
sonrakinde de mask, el yapımı çanta,yemek çubukları ıvır zıvır..:KK48::KK48:

Back
X