Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de iftarda pırasa yedim.
az patatesli bezelye yemeği. 3 yemek kaşğı kadar.
1 elma
çay içtim çokca. çok severim çünkü.
yatmadan 1 limon sıktım .su ile karıştırdım içtim.

bu sabah sahurum. 1 elma.
2 yumurtalı peynirli ıspanaklı omlet
1 avuç taze fındık.
1 dilim ekmek
1 limon sıktım yine su ile karıştırıp içtim. kış mevsimi olduğundan hastalıkların gelmemesi için içiyorum limon tavsiye ederim.
aşırı kar yağıyor burada . böyle giderse ilçeye otobusler çalışmaz yarın. bugün bile bizi yollayabilirler eve.

oy uyuya kalmış arkadaşım. neyse ki yetişmişsin .bugün yumurtasız olsun . ekstra bi şok diyet olur bugün o zaan sana
allah kabul etsin canimcim bende baslim yarin barim ins aynen ben de az yiyim.bugun bisey olmaz dedim limonu iyi hatirlattin canm resmen hasta oldum bogazlarim fena limon olayini yapim bugun

amanın fellah köfteye bayılırım...menü harika..Afiyet olsun canım..
Esim frllah koftryi yrmekten saymadi, uzerine ton balikli sandivic yapti yedi :)

kızlar sonunda nikah yarın saat 2 buçuk gibi:KK28: kızım yarım gün gidecek okula:KK66: öğlen hazırlanırız annemleri alırız doğru nikaha
bugün kahvaltım=2 dilim yaptığım ekmek+labne peynir+zeytin+2 ceviz
akşam=kızarmış tavuk +ayran
bugünde kuaföre gittim kaşımı falan hallettim yarın sabah kendim evde düzleştiricem hava çok soğuk eşimde evde olunca kuaförde vakit harcamak istemedim

Canim buyuk gun grldi demek. Kazasiz brlasiz atlatin insallah
Mutluluklar diliyirum yeni cifte

Kızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük eder

Ben katilirim canim.

Allah kabul etsin sersum
:KK68::KK68:
Bana uyar canim ben varim

Allah kabul etsin sersumcum ben de yarin baslicam ins
:KK68::KK68:
Gunaydin kizlar sabah saatim calmadi bi uyandim saat 7.30 evden nasi ciktim bilmiorum o ara hemen sutumu aldim yanima agzima bir dilim ekmek peynor attim okulda da 2 ceviz buldum ogrencilerden bir sekilde bozmadan lahvaltimi yaptim bi yumurtam eksikti o da bugun yok napalim
iyi kurtarmışsın durumu:KK39:
ben de iftarda pırasa yedim.
az patatesli bezelye yemeği. 3 yemek kaşğı kadar.
1 elma
çay içtim çokca. çok severim çünkü.
yatmadan 1 limon sıktım .su ile karıştırdım içtim.

bu sabah sahurum. 1 elma.
2 yumurtalı peynirli ıspanaklı omlet
1 avuç taze fındık.
1 dilim ekmek
1 limon sıktım yine su ile karıştırıp içtim. kış mevsimi olduğundan hastalıkların gelmemesi için içiyorum limon tavsiye ederim.
aşırı kar yağıyor burada . böyle giderse ilçeye otobusler çalışmaz yarın. bugün bile bizi yollayabilirler eve.
Allah kabul etsin ..Aman dikkatli gidip gelino_O
kıyafet ile resim atmayacaksın sanıyorum .

Allah kabul etsin canım.
:KK68:
sersum sersum canim ankarada tatil olmus okullar cok sevndim esin ve kizinla guzel bir kahvaltiyi halettiniz:))
Ayy sorma şükür oldu cama yapışmıştı bütün gece:KK70::KK70:2 gün oruçluyuz kısmetse o kendi yapsın artık:KK48:
Canım sersum bugün oruçlu galiba
Aynen canım:KK66::KK66:
Ayy dogru diosun cnm sahurunu yazmis zaten
:KK48::KK48:
Esim frllah koftryi yrmekten saymadi, uzerine ton balikli sandivic yapti yedi :)

Canim buyuk gun grldi demek. Kazasiz brlasiz atlatin insallah
Mutluluklar diliyirum yeni cifte

Ben katilirim canim.
benimki de saymaz onu yemekten:KK48::KK48:

@demirleke kendimize en uygun olani bulup yapcaz canim bicok detoks var ben ayran corbasi detoksu snra balkabagi detoksu ananas yulaf detoksu yaptim bunlatin hepsi de bir gunde bir kilo verdim
Bu konuda sen daha tecrubelisin o zaman canım sen bize yardımcı ol hangisi daha etkileyici ve kolaysa onu yapalım

Back
X