Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyisin maşallahHerkese merhabalar
Bugün oğlanı hastaneye götürdük grip olmuş giremedim ama sabah tartılmıştım.
Geçen haftaki kilom: 58.5
Bu haftaki kilom: 57.9
Fark: 600
Haftaiçi 57.7 idim Cumaya daha da az olurum diyodum halbuki bizim hesap tutmadı ama olsun vermişim ya o da güzel
Kilo veren arkadaşları kutluyorum darısı herkesin başına
öncelikle oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin
sabahseven= kocişine geçmiş olsun
ne güzel canım zayıflatın yeni kıyafetler alıyosun ne mutlu darısı başımıza
detoksa mı başlıcaz kızlar hangi gün yapıcaz bende alayım balkabağı 1 günlük uyar banada
nikaha gelince güzel geçti sadeydi çok şükür evlendiler çok mutlular akşamında annemlere gittik
kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek+ labne +2 ceviz+zeytin+
öğlen =çayla bisküi
akşam= sebzeli tavuk sote
ara=1 meyve
yarın çok işim olacak herkez bizde toplanacak evi süpürüp silicem,tozalınacak,lavaboları temizlicem ,balkon yıkanacak pasta börek yapıcam çerezler ayarlanacak masa düzeni falan akşam yemeği fırında tavuk yapıcam işm çok yani o yüzden yarına gelemem şimdiden yeni yıl sağlık mutluluk huzur getirsin hepimize
Seylanin Gunlugu canım derdim 1300gr mi hiç acele etme darisi bize insallah son gr lara düşmeye
1.miz @sabahvesen 2.2
2.mizsuspushanimcim 1.25
3.muzmesmeser 1.23
4.muzTriplimelek Megi 1.17
5.mizSeylanin Gunlugu 1.14
Sabit kiloda kalanlar
Safransari @filiztoprak
sersum
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Listemizin guzel yani kilo alan olmamasi.
Cicilerini aldın mı.üstünde görelim
Geçmiş olsun
İyi bari yalnız gitme diye bakmış kendine
Ofis yakın herhalde seyla
Sağıl canım oğlan malum huysuz ve hiç keyfi yok Hedefim şimdilik 56 nihai hedefim 53 54 ideal kiloma geldikçe çoook zor veriyorum
Gecmis olsun cnim cocugun icin ayrica vermissin tebriklerHerkese merhabalar
Bugün oğlanı hastaneye götürdük grip olmuş giremedim ama sabah tartılmıştım.
Geçen haftaki kilom: 58.5
Bu haftaki kilom: 57.9
Fark: 600
Haftaiçi 57.7 idim Cumaya daha da az olurum diyodum halbuki bizim hesap tutmadı ama olsun vermişim ya o da güzel
Kilo veren arkadaşları kutluyorum darısı herkesin başına
oh masallah hamarat bayan tebrikler bizde dun sarma sardik arkadasla bu aksam bizdelerPazı sarması
Netten alıntı
Böyle yapmak istiyorum
afiyet olsunAkşam iftarda köfteli patates yemeği, az peynir.3 zeytin yedim. Daha fazla bir şey yiyemedim
Sonra bisküvi yedim 2 -3 tane.
Çay içtim
1 demlik
Limon sıkar içerim birazdan
Bugün de böyle bitti.
İyi geceler herkese
bende oruc olucam insallahHerkese gunaydin kizlar ins hayirli bir yila gireriz RAbbim ulkemizi korusun guzel bir yil olsun ins suan sahur yapiorum
Bir yumurta
2 ceviz
Peynir
Yesillik domates salatalik
Bir dilim ekmek
Aldiklarinizi gule gule giyinOh oh maşallah.
Kocişim hala çok hasta ama en azından ilaç almaya başladı inşallah yarına biraz hafifler diye umuyorum.
Aynen güzelim artık baya inceyim zaten çok dert etmiyorum acelede etmiyorum. Yavaş vermek çok daha sağlıklı benim için zaten kalıcı olur.
Harika herkese maşallah çok süper bir hafta olmuş gerçekten.
Aldım canım çok şükür. Christmas sonrası indirim günüymüş bilmiyordum çok sevindim. Çarşı çok kalabalıktı denemek için ayrı ödemek için ayrı sıra bekledim bütün gün. Ama insan zayıflayınca kıyafetleri deneyip deneyip çıkarmak çok eğlenceli. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. Darısı sizlerin başına İnşallah.
Bütün gün hiç bişey yemedim. Çarşıdaki yemekler korkunç. Starbucks'tan kahve ve su alayım dedim sırayı görünce ondanda vazgeçtim. Aç susuz dolaştım bütün gün. Sonra eve gelip makarna yaptım yoğurtla yedim. Ardındanda giyinme odamı düzenledim büyük gelen kıyafetlerimi kaldırdım. Yer açıldı iyi oldu.
Yakın çok şükür evimizle aynı mahallede 10 dk da gidiyoruz.
Ben şu anda öyleyim gram gram veriyorum ama en iyisi de böyle olması. kilo sabitlenir kolay kolay geri alınmaz inşallah.![]()
Oh oh maşallah.
Kocişim hala çok hasta ama en azından ilaç almaya başladı inşallah yarına biraz hafifler diye umuyorum.
Aynen güzelim artık baya inceyim zaten çok dert etmiyorum acelede etmiyorum. Yavaş vermek çok daha sağlıklı benim için zaten kalıcı olur.
Harika herkese maşallah çok süper bir hafta olmuş gerçekten.
Aldım canım çok şükür. Christmas sonrası indirim günüymüş bilmiyordum çok sevindim. Çarşı çok kalabalıktı denemek için ayrı ödemek için ayrı sıra bekledim bütün gün. Ama insan zayıflayınca kıyafetleri deneyip deneyip çıkarmak çok eğlenceli. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. Darısı sizlerin başına İnşallah.
Bütün gün hiç bişey yemedim. Çarşıdaki yemekler korkunç. Starbucks'tan kahve ve su alayım dedim sırayı görünce ondanda vazgeçtim. Aç susuz dolaştım bütün gün. Sonra eve gelip makarna yaptım yoğurtla yedim. Ardındanda giyinme odamı düzenledim büyük gelen kıyafetlerimi kaldırdım. Yer açıldı iyi oldu.
Yakın çok şükür evimizle aynı mahallede 10 dk da gidiyoruz.
Ben şu anda öyleyim gram gram veriyorum ama en iyisi de böyle olması. kilo sabitlenir kolay kolay geri alınmaz inşallah.![]()
Ben 72 den 62 ye dusunce kiyafetlerimi daralttirdim hep. Yeni almak istemedim daha kilo verecegim icin. Simdi 56 yim cok eski kiyafetlerimin icine giriyorum, onlarla uzun sure uzak kaldigim icin izlemisim, bu yuzden pek kiyafet alma gereksinim olmadi :)Aldiklarinizi gule gule giyin
Bana da nasip olacak mi ki 65li gunler
Ah ah bana da esimin sozu var tum kiyafetlerimi degistirecek
Benimde giyebilecegim çok kıyafetin var alıyordum hamile kalıp emzirme döneminde de giyemiyordum ama zayiflarsam insallah yine de biraz alirrim ödül olsun diye nette beğendiğim kıyafetler var belki onları sipariş veririmBen 72 den 62 ye dusunce kiyafetlerimi daralttirdim hep. Yeni almak istemedim daha kilo verecegim icin. Simdi 56 yim cok eski kiyafetlerimin icine giriyorum, onlarla uzun sure uzak kaldigim icin izlemisim, bu yuzden pek kiyafet alma gereksinim olmadi :)
Yani goruncr yine aliyorum da, dolabimi bastan sona degistirmedim.
Bn alicam ya yillardir 70li rakamlardayim 68olayim alacagimBen 72 den 62 ye dusunce kiyafetlerimi daralttirdim hep. Yeni almak istemedim daha kilo verecegim icin. Simdi 56 yim cok eski kiyafetlerimin icine giriyorum, onlarla uzun sure uzak kaldigim icin izlemisim, bu yuzden pek kiyafet alma gereksinim olmadi :)
Yani goruncr yine aliyorum da, dolabimi bastan sona degistirmedim.
Ohh canım hakettin cicileri ..Şimdiden güle güle kullankizlar bugun sabah esim cok zayifladin kiyafetlerin cuval gibi duruyor git kendine kiyafet al dedi para verdi.
soyleyis sekli biraz gicik oldugu icin once kizdim ama sonra dusundum zaten benim istedigimde bu degilmiydi ne kiziyon dedim kendi kendime. simdi alisverise gidiyorum kendime ciciler alcam.![]()
Tehdit etmek lazım bazen..İyi yapmışsınDunden beri cok hasta sabaha kadar ateside vardi sonunda ilaca ikna ettim. yarina kadar iyiles yoksa Miami'ye havai fisek izlemeye tek basima gidecem dedim ise yaradi hemen recete yazdi kendine.
Normalde cuma calismiyoruz ama az once arkadsimiz aradi acil ofise geldik esimle ona bakmak icin. sonra esimi eve goturup Miromar Outlet'e gidecem.
Masallah kar berekettir.![]()
Allah mesut etsin canım..ahh ne güzel yeniyılı kalabalık kutlamak ne kadar özledim..Özendim size..Yine de çok şükür eşim geldi..Seneye kısmetse biz de kalabalık giricez yeni yıla inşallahöncelikle oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin
sabahseven= kocişine geçmiş olsun
ne güzel canım zayıflatın yeni kıyafetler alıyosun ne mutlu darısı başımıza
detoksa mı başlıcaz kızlar hangi gün yapıcaz bende alayım balkabağı 1 günlük uyar banada
nikaha gelince güzel geçti sadeydi çok şükür evlendiler çok mutlular akşamında annemlere gittik
kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek+ labne +2 ceviz+zeytin+
öğlen =çayla bisküi
akşam= sebzeli tavuk sote
ara=1 meyve
yarın çok işim olacak herkez bizde toplanacak evi süpürüp silicem,tozalınacak,lavaboları temizlicem ,balkon yıkanacak pasta börek yapıcam çerezler ayarlanacak masa düzeni falan akşam yemeği fırında tavuk yapıcam işm çok yani o yüzden yarına gelemem şimdiden yeni yıl sağlık mutluluk huzur getirsin hepimize
Ellerine sağlık canım..herkesi özellikle 1. mizi tebrik ediyorum...1.miz @sabahvesen 2.2
2.mizsuspushanimcim 1.25
3.muzmesmeser 1.23
4.muzTriplimelek Megi 1.17
5.mizSeylanin Gunlugu 1.14
Sabit kiloda kalanlar
Safransari @filiztoprak
sersum
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Listemizin guzel yani kilo alan olmamasi.
Geçmiş olsun canımcımCok fena hastayim esim bakio cok sukur ama o yuruyus yine de yapildi yapmadan sanki bana hersey haram gbi gelio:)
Amin canım..mutlu yıllaraHerkes yilbasi telasinda sanirim .
Burda o kadar tatli kar yagiyor ki
Oturduk oglumla izliyoruz
Herkesin yeni yilini kutlarim
Gonlunuzden gecen hersey yeni yilda gerceklessin