Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben 1 gün yaptım cidden tadını hiç beğenmedim o halde -500 gram verdim ama 75 kg ve üzerinde 2 günde 2 kg diyor canım sade ayran daha iyi onu içeceğim pazartesi

bende girip okuyp cevaplıyrum da şu sivri dilim olmasa :)
Ayran detoksun nasil ?
Benimki salatalik ve haslanmis yarma vardi icinde yapmistim.

Canim kaynana yemeklerini neden begenmiyirsun, esin ve ailesi turk degiller mi ?

Kusura bakma onceden yazmisindir belki, ben bu topige sinava hazirlik surecimde 6 ay kadar ara verdim de, sen de bu sure zarfinda katilmisin, hikayeni bilmiyorum.

Eşim ve ailesi Amerikalı. Yemek kültürleri hiç yok. Herhangi bir Türk'ün bunların yemeklerini beğenmesi ve yemesi söz konusu bile değil. Belki 40 gün aç kalırsam olabilir. Ama kadın davet edince eşimin hatırına mecbur gidiyorum Allahtan saygılı bir kadın domuz falan yapmıyor. Yinede çok yiyemiyorum. Eşim benimle evlenince Müslüman oldu ama ailesi Müslüman değil. Aslında hıristiyan bile değiller dinsiz desem daha uygun olur sanırım. İlk zamanlar sadece yemekleri değil aile yapıları falanda tuhafıma gidiyordu ama alıştım şimdi. Bir çok şeyi görmezden geliyorum yoksa midem bulanıyor. Zaten çok sıkı fıkı görüşmüyoruz. Öyle samimi değiller. Uzak duruyorlar. Benimde işime geliyor.

Çocuklar karate okulunda pijama partisinde kaldılar. Sabaha kadar orda olacaklar. Ben hasta olunca evde yemek yapamadım dışarda sushi yedik eşimle sonrada espresso kahve içtik uykum gelmedi bir türlü. Birde İstanbul'da olanlara üzüldüm hala uyuyamadım.
Şimdi uyumaya gidiyorum size hayırlı günler olsun bende bir kaç saat uyumayı deniycem.

yazarhanim35 yazarhanim35 hosgeldin cnm bitmis cezan cok sevndim bncede yilbasinin ertesi gunu detoks yapmak en mantiklisi bnde yapiorum bugun yogurt ananas
Yogurt anans nasil oluyor canim
Bnde yapmak istiyorum
Ama olmuyor
Bugun pizza yaptim
Vede cok yedim aksam yememe guvendim
dun aksam kacamak yapmadim hic
Insallah eritirim gunduz

Eşim ve ailesi Amerikalı. Yemek kültürleri hiç yok. Herhangi bir Türk'ün bunların yemeklerini beğenmesi ve yemesi söz konusu bile değil. Belki 40 gün aç kalırsam olabilir. Ama kadın davet edince eşimin hatırına mecbur gidiyorum Allahtan saygılı bir kadın domuz falan yapmıyor. Yinede çok yiyemiyorum. Eşim benimle evlenince Müslüman oldu ama ailesi Müslüman değil. Aslında hıristiyan bile değiller dinsiz desem daha uygun olur sanırım. İlk zamanlar sadece yemekleri değil aile yapıları falanda tuhafıma gidiyordu ama alıştım şimdi. Bir çok şeyi görmezden geliyorum yoksa midem bulanıyor. Zaten çok sıkı fıkı görüşmüyoruz. Öyle samimi değiller. Uzak duruyorlar. Benimde işime geliyor.
Ya cok guzel .Cok mutluluk verici
Esiniz sizin vesilenizle mi musluman oldu
Gercekten oralarda kulturumuzden odun vermeden hemde yabanci insanlarla yasiyorsun.Herkes yapamaz sanirim kendi gibi kalamaz .Yani bn yapamazdim .
Gercekten hayran kaldim size
Tebrik ediyorum
Rabbim yuvanizi cennet bahcesi yapsin.
Her iki cihanda da mutlu etsin sizleri

İnan amcasinin ogluyla evlende, yan mahalleye gelin giden de ayni sorunu yasiyor. Bir evin duzeni kulturu bir evi tutmuyor. Ki sen bambaska bir kulture gitnissin, yasadiklarin cik normal. Ama onrmli olan anlayis bu sende de karsi tarafta da varsa, cozulmeyecek sey yok.

Turkiyede biliyorsundur gelin kaynana anlasmazligini, ayni irk, ayni din, ayni dildeki insanlar arasinda belki daha cok anlasmazlik.

Cok merak ettim esinle tanisma oykunuzu :KK51::KK68:

Yogurt anans nasil oluyor canim
Bnde yapmak istiyorum
Ama olmuyor
Bugun pizza yaptim
Vede cok yedim aksam yememe guvendim
dun aksam kacamak yapmadim hic
Insallah eritirim gunduz
Her ogun bir kase yogurt ananas yiyorum canim o sekilde oluo bn dun kacirmadim pek ama azcik fazla yedim onlari atim dedim

yazarhanim35 yazarhanim35 hosgeldin cnm bitmis cezan cok sevndim bncede yilbasinin ertesi gunu detoks yapmak en mantiklisi bnde yapiorum bugun yogurt ananas
hoşbuldum canım şimdiden tartıda 1 kg yu gördüm :( onu vermem hatta eksiye düşmem gerek. 65.5 idim 66.5 u gördüm biraz önce ama vücudum ödem de toplamış olabilir. 2 gün detoks yapacağım salı doğum gnüm duruma göre bakacağım belki salıyı es geçip çarşamba perşembe tekrar yaparım detoks

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu burda da o tarz seyler yasanabilio cnm ama onemli olan tabiki karsilikli saygi mesafeli durmalari da cok iyi aslinda senin icin herkes biz mi kaynanalar ogullarina yapissin gerci benil kayinvalidem de cok hostur sene de 2 kez gelir 2 gun kalirlar o da ogretmen calisio halimden anlio ama gercekten kulturler burda bile ayni degil ben hala kendi evimden baska esimin ailesinde cok yemiorum hep disarda yiyoruz oraya gdince

hoşbuldum canım şimdiden tartıda 1 kg yu gördüm :KK43: onu vermem hatta eksiye düşmem gerek. 65.5 idim 66.5 u gördüm biraz önce ama vücudum ödem de toplamış olabilir. 2 gün detoks yapacağım salı doğum gnüm duruma göre bakacağım belki salıyı es geçip çarşamba perşembe tekrar yaparım detoks
Odem canim odem bnde senin gbi oluorum hemen arti 1 i goruyorum yani sen dusun simdi spor da yaptim bakalim atariz yarina kadar bnce

Selam hanımlar

Sabah çok üzücü şeylerle güne ve yeni yıla başladık maalesef , ateş düştüğü yeri yakıyor, Allah ailelerine sabırlar versin

Annemdeydim gelemedim inşallah hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu ve kilo olarak eksili bir yıl olur

Tabii ki kaçamaklı geçti yazmayım bugün başlıyorum inşallah dikkat etmeye

Selam hanımlar

Sabah çok üzücü şeylerle güne ve yeni yıla başladık maalesef , ateş düştüğü yeri yakıyor, Allah ailelerine sabırlar versin

Annemdeydim gelemedim inşallah hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu ve kilo olarak eksili bir yıl olur

Tabii ki kaçamaklı geçti yazmayım bugün başlıyorum inşallah dikkat etmeye
amin canım. 2017'nin 2016dan farklı olmasını diledik ama 2017 de hiç hoş gelmedi

Back
X