Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Annem yazın buzluğa koymuş direk doğrayıp bana da getirdi denicem bende nasıl olacak bakalım. Yoksa bende şuan ki domateslerle asla yapmam
iyi yapmış annen. her yıl ben de bütün olarak atardım bi kaç tane. bu yıl atmamışım. ne akla hizmet bilmem.
kapya biber koymuşum ama onu koylmamışım. kapya biberi de yine yıkayıp tohumlarını çıkarıp koyuyorum buzluğa.
güzel olur eminim.
tereyağı ile unu kavuruyorum ben domates çorbası yaparken.
sonra domates koyup tavuruyorum.
en son suyunu koyup pişiriyorum. sonra az süt ilave ederim.
blenderden gecçerem. harika olur. sen nasıl yaparsın

@demirleke ben 2 tane domatesi rendeliyorum süzgeçten geçirip çekirdeklerinden arındırıyorum. yaparken 2 kaşık da salça koyuyorum domates çorbasına. salça da ev yapımı olunca mis gibi oluyor. yarım su bardağı da süt. 1 yemek kaşığı un. azıcık tuz tamam. süt yarım yağlı diye yağ koymuyorum.

@demirleke ben 2 tane domatesi rendeliyorum süzgeçten geçirip çekirdeklerinden arındırıyorum. yaparken 2 kaşık da salça koyuyorum domates çorbasına. salça da ev yapımı olunca mis gibi oluyor. yarım su bardağı da süt. 1 yemek kaşığı un. azıcık tuz tamam. süt yarım yağlı diye yağ koymuyorum.
ev yapımı salçam yok bu yıl canımcım.
çekirdeklerini ben de süzüyorum. çocuklar yemez . zaten domates çorbasında da hoş durmuyor .
ah yaz gelse demi. biberin domatesin tadı başka.
kışın varsa yoksa pırasa ıspanak.
dün pazar vardı iş yerimin önünde. salı günleri oluyor.
kereviz aldım.
brokoli aldım.
bol elma mandaline portakal .
kerevizi siz nasıl yapıyorsunuz. yemeğini bi kaç kez yaptıysam da çok bi yenmedi. aslında eşim de ben de severiz ama yemedik . yapamadım galiba. salatasını yiyoruz . seviyoruz . ama yemek olarak yapmak istiyorum

ev yapımı salçam yok bu yıl canımcım.
çekirdeklerini ben de süzüyorum. çocuklar yemez . zaten domates çorbasında da hoş durmuyor .
ah yaz gelse demi. biberin domatesin tadı başka.
kışın varsa yoksa pırasa ıspanak.
dün pazar vardı iş yerimin önünde. salı günleri oluyor.
kereviz aldım.
brokoli aldım.
bol elma mandaline portakal .
kerevizi siz nasıl yapıyorsunuz. yemeğini bi kaç kez yaptıysam da çok bi yenmedi. aslında eşim de ben de severiz ama yemedik . yapamadım galiba. salatasını yiyoruz . seviyoruz . ama yemek olarak yapmak istiyorum

yazın bir çok meyvenin bile lezzeti var. ayy yaz gelse de karpuz yesek :)
pırasa bir kere pişti bizde bu kış :) oda ben yedim kalanı buzluğa gitti. babam falan yemiyor. aynı şekilde ıspanak da bir kere pişti. brokoliyi ben sevmiyorum nedense. sası sası geliyor tadı bana.

halam geçen enginar gibi yapmış çanak şeklinde patates havuç tavuk koymuş enfes olmuştu. ama onun dışında normal yemek gibi yapıyoruz salçasız vs. yada terbiyeli yapıyor bizimkiler. şimdi sen sorunca aklıma geldi ben hiç kereviz pişirmemişim :D

hahah bende ucundan tadıyorum :) da aşure yapmış halam :KK43: kendmi balkondan atasım var nasıl dayanıcam yememeye onu düşünüyorum kara kara. biri gelip bizim buzdolabına kilit vurabilir mi :)
Ben olsam ya yer yada evi terk ederim asure yenmez mi

pırasa bir kere pişti bizde bu kış :) oda ben yedim kalanı buzluğa gitti. babam falan yemiyor. aynı şekilde ıspanak da bir kere pişti. brokoliyi ben sevmiyorum nedense. sası sası geliyor tadı bana.

halam geçen enginar gibi yapmış çanak şeklinde patates havuç tavuk koymuş enfes olmuştu. ama onun dışında normal yemek gibi yapıyoruz salçasız vs. yada terbiyeli yapıyor bizimkiler. şimdi sen sorunca aklıma geldi ben hiç kereviz pişirmemişim :KK70:
Bende enginar hiç yemedim canım pirasa da eşim hiç sevmez ben severim

sabah 7.30 dan beri duraktaydım. 8 otobüsüne binebildim. kaçırmışım otobusu ki durağa da erken geldim . 31 geçe duraktaydım. ama arkadaş diyor ki 34 gece sizin oradan geçti otobus .üstelik eşim ile birlikteydim. nasıl görmeyiz anlamadım. toki den çıkıp merkeze aracımızla gidiyoruz. otobus gelmeden ben inmiyorum araçtan . hava soğuk diye. karşıdan geldi ği zaman iniyorum arabadan.
31 gece duraktaydık. ama binemedim . anlamadım . hiç böyle bi şey de başımıza gelmemişti 3,5 yılda.
dondum ama resmen . buz tuttum sabahın ayazında
ah kıyamam canım ne çekmişin sabah sabah hasta olmasan bari:KK43:

Günaydın

Sabah 5 km yürüyüş yaptım geldim

Detoks sonuç verdi kızlar sabah tartıldım yürüyüş öncesi

Dün 71.9 dum bu sabah 70.9 tam 1000 gr gitmiş tabi önemli olan bunu korumak
çok iyi yaaaaa ficansım tebrikler:super:

Ah cnim kiyamam sana ise gec mi kaldin peki yetistin mi

Aynen canim benimki de sonuc verdi 1 kg bravos bize yaaa
harikasınız kızlar:super:

Selam kızlar...10 da kalktık..
kahvaltı
:kk77::kk77::kk77:
pastırmalı sucuklu omlet
peynir zeytin
domatesli biber kavurması(yazdan yaptıklarım)
az yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
:kk77::kk77::kk77:
sersumcum bende kızıma kalkıyorum daha sonra tekrara yatıyorum 10 da kalkıyorum eşimle kahvaltı yapıyoruz evde olunca böyle oluyo demi kargo geldimi canım:KK66:

evet cnm 2 sıkım. kendim yapmıştım evde. zaten bol acılı ya meto çalıştırıyor acı. eh 2 tanesi de öğün yerine geçiyor. bol marulla yedim :)
iradene hayranım canım :KK52:merak etme sen aşureyide tadımlık yersin senden korkulur:rolleyes::rolleyes:

gelelim bana
bende yarım detoks yapıyorum ama yarında yapıcam tam yapmadığım için
kahvaltı=1 yumurta+1 dilim kendi ekmeğim+2 zeytin+labne sürdüm ekmeğe
öğlen=saat 2de kabak yedim
akşam=yine kabak yicem günü kapatırım
arada çay içiyorum
bakalım bende ne kadar fark edecek

Bende enginar hiç yemedim canım pirasa da eşim hiç sevmez ben severim
enginarı çanak gibi yapıyoruz canım çok güzel oluyor. pirinç karabiber tuz zeytinyağ dereotunu karıştırıp çanak şeklindeki enginara doldurup su koyuyoruz üzerine ve biraz daha zeytinyağ gezdirince çok güzel oluyor. limon sık ye :) yada pirinç yerine patates havuç da konulabilir.

halam geçen enginar gibi yapmış çanak şeklinde patates havuç tavuk koymuş enfes olmuştu. ama onun dışında normal yemek gibi yapıyoruz salçasız vs. yada terbiyeli yapıyor bizimkiler. şimdi sen sorunca aklıma geldi ben hiç kereviz pişirmemişim :KK70:
tavuklu olabilir. ben havuç patates kereviz . terbiyeli yapıyorum ama hiç lezzeti olmuyor . neden anlamıyorum .
tavuklu güzel olabilir bak.
geçen arkadaş tavsiye etti. nohutlu etli pişirdim güzel oldu. pırasa çok pişirdim. çok yedim . ama geçen son pişen kaldı. yenmedi. sanıyorum sıkıldık artık. her hafta.
ıspanak da çok sık pişirdik. çok severim. bu hafta almadım ama.
brokoliyi salçalı soğanlı yapmayı düşünüyorum. çok severim.

Back
X