- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
inşallah canımevet zaten o dediğin 8 kilo ile baya baya çıtır olursun . hadi görelim seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canımevet zaten o dediğin 8 kilo ile baya baya çıtır olursun . hadi görelim seni
yazarhanim35 baya vermissin evet aferin sana cnm ama daha var yolumuza devam
naptınnnnnnnnnnnn
ayyy çok kötü oluyo yaaa önceden haberin yokmuydu canım gerçi yinede zor su olmayıncaselam kızlar.. saat 1 den beri sular yok..Ayy bulaşık oldu dağ gibi makine zaten doluydu..yürüyüş de yapamadım duş alamayacağım için
2. öğünüm
izmir köfte(3-4 kaşık)
2 kaşık pilav
çayla 1 tane küçük muffin yedim![]()
Çok şükür iyi canım hastane de yatıyor kanında iltihap varmış ateşi onun için çıkmış ama çok şükür ki kalıcı bir hasar olmadan atlatmış havaleyiCok grcmis olsun canim. Rabbim fifa versin. Simdi nasil cocuk ?
Ben de bayılıyorum öncesi sonrasına şimdiki halin süper olmuş tebrikler canım insallah bu kilolara bir daha donmezsinEn cok sevdiğim şey öncesi ve sonrası yapmak :)
İlk resim 29 ekim ikinci ve üçüncü resim 3 ocak :)
Eki Görüntüle 1934963
Sen de bu azim olduktan sonra yaparsın canimdha da vereceğim canım :) biraz da grinin kilolu gösterme hali var :) ama bir 8 kg daha verirsem süper olacak
Çok iyisin canım maşallah sana57 kilo ile ben . dün oğluşumun doğum gününde.
inşallah canımSen de bu azim olduktan sonra yaparsın canim
Ben de bayılıyorum öncesi sonrasına şimdiki halin süper olmuş tebrikler canım insallah bu kilolara bir daha donmezsin
Canım artık tecrübelerin vücudunu metabolizmani iyi taniyorsun insan iyi bir kiloya da alışınca fazlası batıyor zateninşallah dönmem ama dönmeye niyetim yok canım :)
Canım artık tecrübelerin vücudunu metabolizmani iyi taniyorsun insan iyi bir kiloya da alışınca fazlası batıyor zaten
canım yüzdeyi hesaplamamışsın. verdiğin kilo x 100Herkese merhaba
Kilo Bildirimim
Başlangıç kilom: 80
Geçen haftaki kilom: 79
Bu haftaki kilom: 78.4
Aradaki fark:600 gr
Buna da şükür