Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Metobalizma hızlandırıcı elma çayı yapıyorum bakalım faydası olacak mı bana. Bitene kadar her gün 3 kez öğün öncesi 1 bardak içiliyormus. Belki iştah kesme özelliği De vardı

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-09-22-06-33.webp
    Screenshot_2017-01-09-22-06-33.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 28
sağol canım..aynen:KK68::KK68::KK15:
sağol canımm aminn:KK36::KK36::KK15:

İp aldığın yer de söyler canım hangi şişin uygun olduğunu..Amaan en kalınından ör gitsin çabucak bitsin giy:KK70::KK70::KK70:
hallettim canım aldım bakalım :KK36:

vicdan yaptım 45 dk 4 km yürüyüş cepte:KK6::KK6:evde koşu bandı olmasının bir avantajı da istediğin saatte kullanabilmenmiş:KK6:..Yoksa gece yarısı yürüyüşe gitmek imkansız:confused::confused:
aynenen canım büyük rahatlık bende yürüyorum yazmıyorum ama az yürüdüğüm için 30 dk
bazende merdiven çıkıyorum :spor:

Nice mutlu yaşlara inşallah.:nazar:

Ben İstediğim kiloya indim arkadaşlar diyet yapmaya devam edersem kilo vermeye devam ederim fazlası kötü olur diye düşünüyorum. O yüzden aynı kiloda kalmak için belli bir beslenme düzeni + spor programını alışkanlık edinmek istiyorum. Yeni hedefim bu olacak inşallah. Bu sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek bir kaşık menemen yedim çok iştahım yoktu. Sonra sahile gittik ama çok rüzgarlıydı fazla kalmadık. Sahilde bir yerde hamburger ve patates yedik ama bitiremedim patateslerde çok yağlıydı yiyemedim. Şimdi evde tv seyrediyorum. Akşam ne yemek yapayım bilmiyorum hamburger midemi bozdu zaten pek sevmem şimdide canım hiç birşey istemiyor.
ne güzel canım darısı başımıza önemli olan korumak tabi:KK17:

İnsanın hedefine ulaşması çok güzel bir duygu Allah hepinize en kısa zamanda hedeflerinize ulaşmayı nasip etsin,:dua::nazar:
aminnnnn :dua::dua::dua:

Selam canlarım...Kızıma kalkıp uyuyunca gene saat 11 i bulduk..geç kahvaltı öğlen yemeği gibi oldu..Bugün iyice şişmişim..:KK47:
kahvaltı
:kk77::kk77::kk77:
1 dilim çavdar ekmeği
omlet
peynir zeytin
yoğurt
:kk77::kk77::kk77:

sersum yürüyüşe gider...:KK55::KK55::KK55:Tabii evde:KK45::KK45:
uyku bölününce öyle oluyor canım aynısı bizdede var eşiminki bölünmediği için benden önce kalkıyor bazen çayı yapıyor iyi oluyo:-)

Kizlar ben kilo vermek icin degil ama almamak, kilo almadan kaslarimi guclendirmek icin yine buralarda olcam insallah. kendime uygun bir diyet ve yasam sekli olusturmak istiyorum. fikirlerinizi benimle paylasabilirsiniz. :cool:
simdilik tatlidan,sekerli iceceklerden, kizartmalardan ve hamur isinden uzak durarak ve fazla yemek yemeyerek deniycem. gunde 1 saat sporuma devam edicem ama spora tamamen iyilesince baslamak istiyorum. :KK39:

Metobalizma hızlandırıcı elma çayı yapıyorum bakalım faydası olacak mı bana. Bitene kadar her gün 3 kez öğün öncesi 1 bardak içiliyormus. Belki iştah kesme özelliği De vardı

organik elma sirkesi o konuda cok ise yariyor. kiloda verdiriyor. bizzat tecrubemle sabittir.

Ben Amerikanin butun eyaletlerini bilmiyorum ama cok olayli oldugunu biliyorum. dunyanin en cok suc islenen ulkelerinden biri. mesela benim yasadigim Florida eyaletinde cok fazla suc isleniyor. silahli saldiri ve olen cok fazla. yilbasindan beri 35 kisi civari olduruldu. bu sabah ta Orlandoda polis kilikli biri birilerini oldurmus hala yakalanamamis. boyle seyler cok fazla oluyor insanlar onemsemiyolar bile artik. haberlerde bile cok dile getrmez es gecerler cunku haber degeri yok kimse tinlamiyor. daha once bir kac kez bahsetmistim kapimizin onu bile guvenli degil ama insanlar bu sartlara alismislar ona gore surekli tebirli yasiyorlar. mesela cocuklar asla yalniz birakilmaz kapinin onunde bile. gunes battiktan sonra sokakta yuruyen olmaz. bunun gibi seylerle insanlar kendi tedbirlerini almislar.

canim benim ayak bileklerim cop gibidir hep zaten. bitek gobegim ve kalcam vardi oda gitti. pantolonum uzundu zaten bacaklarim acik resim koymam.

ben ikiye bolup zeytinyagi ve sevdigim baharatlar ve ince dogranmis sarimsakla guzelce karistirip agzi kapali bir kapta firinliyorum. yemeklerin yaninda cok severim lezzetli oluyor.
gerçekten de tüm dünyada böyle belki. suç her daim var.
amerika da aynı. ve silah herkes edinmiş . eline silahı alan çıkıyor dışarı. vuruyor birilerini. Allah korusun

kız sana bacakların açık resim çek mi dedim. o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
tayt ile olur etek ile olur. neyse sıkıntı yapma sen. öylesine dedim zaten. görüp de napcam dimi ama yani. :KK53::KK53::KK53:

düzce de hava -7
alışkın olmadığımız bi soğuk var . tüm dünyada aynı şekilde soğuk.
Allah dışarıda olanlara yardım etsin. dışarıda çalışanlara. dağlardaki askerlerimize .

sabah 2 yumurta , lor
1 bardak sütlü türk kahvesi yaptım ama içemeden indim aşağı. koştururken kalmış bardağımda. arabaya binince aklıma geldi. bu yudum almıştım sadece. ağzımda kahve tadı kaldı. keşke içeydim diye kızdım kendime . az koştur evden çıkarken Dilek. dedim ama . hep yaptığm ve ders almadığım bi şey zaten bu .kahveyi ocağa koyarken bu kez unutmayacağım , içeceğim diyerek pişiriyorum hep ama . :kızgın::kızgın:

öğlene patates yemeği. arnavut biberi turşusu .
ara öğün olarak portakal getirdim. 2 adet de limon var. hala tam iyi sayılmam. bu kadar ile atlatmış olayım inşallah. kırgınlık halsizlik yok çok şükür . ama burun var biraz bugün. boğazımın gıcığı ise daha hafif.

nohut ısladım. abla pişirir artık inşallah.
sabah çıkmadan çocuklara pankek pişirdim. üstüne tereyağı sürdüm üst üste koydum bıraktım. yiyemedim bile.:KK22:

düzce de hava -7
alışkın olmadığımız bi soğuk var . tüm dünyada aynı şekilde soğuk.
Allah dışarıda olanlara yardım etsin. dışarıda çalışanlara. dağlardaki askerlerimize .

sabah 2 yumurta , lor
1 bardak sütlü türk kahvesi yaptım ama içemeden indim aşağı. koştururken kalmış bardağımda. arabaya binince aklıma geldi. bu yudum almıştım sadece. ağzımda kahve tadı kaldı. keşke içeydim diye kızdım kendime . az koştur evden çıkarken Dilek. dedim ama . hep yaptığm ve ders almadığım bi şey zaten bu .kahveyi ocağa koyarken bu kez unutmayacağım , içeceğim diyerek pişiriyorum hep ama . :kızgın::kızgın:

öğlene patates yemeği. arnavut biberi turşusu .
ara öğün olarak portakal getirdim. 2 adet de limon var. hala tam iyi sayılmam. bu kadar ile atlatmış olayım inşallah. kırgınlık halsizlik yok çok şükür . ama burun var biraz bugün. boğazımın gıcığı ise daha hafif.

nohut ısladım. abla pişirir artık inşallah.
sabah çıkmadan çocuklara pankek pişirdim. üstüne tereyağı sürdüm üst üste koydum bıraktım. yiyemedim bile.:KK22:
Canım geçmiş olsun inşallah agırlaşmadan atlatırsın. Kahveyi içememene üzüldüm bir dahaki sefere içersin daha hızlı olursan tabi işin zor hem çocuklar var bi yandan kahvaltı hazırlıyosun kendin hazırlanıyosun allah kolaylık versin canım.

Selamlar
Bugün niyetliyim inşallah ALLAH kabul ederse.

Sahurum
2 haşlanmış yumurta
Bir küçük dilim peynir
6 tane zeytin
2 tb ekmeği kızarmış
2 kuru kayısı

4 bardak da su içtim keşke daha fazla içebilseydim. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.

Akşam
Et sote
1 kaşık bezelyeli pilav
1 kase yoğurt

Sonrasında da çay çay çay

Back
X