Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dayanamadım yarı avuç çerez yedim yarın nasılsa detoks yapacağım veririm oradan :) şimdi de kiraz sapı çayımn ilinmasni bekliyorum büyük bir kupa

Dayanamadım yarı avuç çerez yedim yarın nasılsa detoks yapacağım veririm oradan :) şimdi de kiraz sapı çayımn ilinmasni bekliyorum büyük bir kupa
Kiraz sapının etkisini gördün mü canım herkes söylüyorda denemedim iyiyse yarın alayım çarşıya gidecem de

A aaadddaaa öğün başı 7 hurma günde 21 hurma diyor canım. evde hurma da dolu aslında hem halam almış hem babam ama bu şekilde kalorisi çok fazla hurmanın

1 adeti 42 kalori * 21 = 882 kalori
Ben zaten 3 4 tane falan yiyodum
Hayır hiç denemedim
Kortizon kullandım ve kilo aldım malum istahimda arttı
Boyum 160 70 kiloyum
Hosgeldun cnm uzulme verirsin verilmeyen kilo yok
Farkında değilim Cnm bir etkisi var mı yok mu :) etki ederse diye içiyorum bende duraklama dönemi bitsin diye
cok etkili ayni zamanda adet doneminde de ama ben butun caylari biraktim odem atcam dir cok fazla su atmisim vicudumda susuz kalmis o yuzden diyetisyen yasakladi

Aksam 100 gram kofte kizlenmis sebze ve ayran ictim bir adet de elma bir saatlik yuruyusumu de yaptim cok sukur ben yatar bu arada yazarhanim35 yazarhanim35 sabah yogurdun icine bir tatli kasigi coretotu kiy ben ole yapiorum doktor dedi yag yakio

Cocuklar pilav istiyolardi zaten bayadir yapmadim.

Afiyet olsun canım

Ben zaten 3 4 tane falan yiyodum

Hosgeldun cnm uzulme verirsin verilmeyen kilo yok
cok etkili ayni zamanda adet doneminde de ama ben butun caylari biraktim odem atcam dir cok fazla su atmisim vicudumda susuz kalmis o yuzden diyetisyen yasakladi

Ben günde 3 litre su içiyorum canım ama iki aksamdir içiyorum kiraz sapı çayını

Çörek otunu nette okudum cigneyip suyla diye

Back
X