- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeterli olur bence canım sen zaten iradeli bir kizsin hem ne kadar düzenli verirsen alman da o kadar geç olur
tabiki canim coj var atarim sana
dunyada tek dayanamadgim sey kurabik
sakin kacamak yapma odul gununu bekle tartida o rakami gotdun die sevnme cnku bnde bu kez uxun bir aradan snra 64.9 gormustum cok onceleri senin gbi o gun hemen kcamak yapip almistim geri bikac gun veremedim normal devam et
ahh canım çok zor tabi ben anca 1 tane yaptım bana göre değil çok çocuk belkii önce olsa olurdu allah güç versin sabırda üzme kkendini yardım eden yokmu aillede[/QUOTE .!.:Sağolasın canım yeni annemlerin yakınına taşındık ama annemin de işi başından aşkın ananemler yanında ananem ameliyat oldu gelen giden ev derken kadının da hali kalmıyor
Arada kaçamak yapıyorumzeynep4 tebrik ederim canım. :)
bir kaç hafta hızla devam eder sonra benim gibi kafanı duvara vuracak dereceye gelirsin duraklama yaşayıp ama pes etmek yok. bende tiroit olduğu halde pes etmiyorum ben
geçmiş olsun canımİki çocuğu bünye kaldırmadı sanırım :) :) ikisi de hasta oldu havalar derken eve tıkıldım iyice ne bileyim çalışınca kafa dağılıyor biraz ev hanımı olmak bana göre değil kesinlikle takıntı yapıyorum hiç boş durmuyorum
matamatik mezunuyum canım zaten lisedenAslında sersumcum sende matematik öğretmeni olacak potansiyel varmış teknikerligi hobi olarak yapsaymissin
Rumuz:sabahvesen
Başlangıç tarihi :24 ekim 2016
Başlangıç kg:75.5
Geçen hafta:65.500
Bu hafta:64.900
Fark:-600
Yüzde:%0.916
Ayy anen canım benimde 1 ileri 2 geri başladıfiliztoprak
geçen hafta=73.4
bu hafta= 74.1
fark= 0.7
haftalık yüzde= o.953
yediklerimin ceremesi malesef offff bıktım artık valla gına geldi bunnalımdayım bazen bırakasım geliyo bazı arkadaşlara hak veriyom yani hiç bşey yemeyelimmi yaaaaaaaaaaaaaaaa
kahvaltım
1 tam buğday lavaş
sucuklu omlet
peynir zeytin
salatalık ve çeri
malzemeleri dürüm yaptım yedim enfes oldu tavsiye ederim![]()
ilk hafta diye olur. aslında arada kaçamak yapmak yerine 1 gün 1 öğün kaçamak şeklinde devam etsen senin için dha iyi olur canım. zamanla alışıyor bünye zatenArada kaçamak yapıyorum![]()
Ohh senin mide bugün bayram edecekönce sade türk kahvemi içtim ardından hamburger ekmeğine karışık sandeviç yaptım 3 tane ev yapımı acı uzun biber turşusu ile yedim. 1 tane minik profiterol şimdi de sade sodamı içiyorum. akşam da nohut yerim artık. yanına salata yaparım 1 kase. yoğurtla
şuan bile bayram etti :) halay çekiyor midemOhh senin mide bugün bayram edecek![]()
Inşallah canımşuan bile bayram etti :) halay çekiyor midemşaka bir yana sade 1 öğünlük bir kaçamaktı canım akşama devam inş haftaya cuma 64'ü göreceğim :)