Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

filiztoprak
geçen hafta=73.4
bu hafta= 74.1
fark= 0.7
haftalık yüzde= o.953
yediklerimin ceremesi malesef offff bıktım artık valla gına geldi bunnalımdayım bazen bırakasım geliyo bazı arkadaşlara hak veriyom yani hiç bşey yemeyelimmi yaaaaaaaaaaaaaaaa

Yeterli olur bence canım sen zaten iradeli bir kizsin hem ne kadar düzenli verirsen alman da o kadar geç olur

zamana yayarak vermek daha mantıklı ki en azından hızlı verip hızlı almamış olurum sonuçta 1 günde almadık cnm kiloları ki 1 günde verelim :)

tabiki canim coj var atarim sana

dunyada tek dayanamadgim sey kurabik

sakin kacamak yapma odul gununu bekle tartida o rakami gotdun die sevnme cnku bnde bu kez uxun bir aradan snra 64.9 gormustum cok onceleri senin gbi o gun hemen kcamak yapip almistim geri bikac gun veremedim normal devam et

canım haftada 1 kaçamak günüm zaten yoksa olmuyor bünye alışıyor. birazdan sandeviç yapıp yicem akşam da evde ne varsa az az ondan yicem. mesela epeydir bakliyat yemiyordum. akşama nohut yiyeyim dedim. ki ben ilk ay daha fazla kaçamak yapıyordum :) şimdi 1 öğün yapıcam

ahh canım çok zor tabi ben anca 1 tane yaptım bana göre değil çok çocuk belkii önce olsa olurdu allah güç versin sabırda üzme kkendini yardım eden yokmu aillede[/QUOTE .!.:
Sağolasın canım yeni annemlerin yakınına taşındık ama annemin de işi başından aşkın ananemler yanında ananem ameliyat oldu gelen giden ev derken kadının da hali kalmıyor

İki çocuğu bünye kaldırmadı sanırım :) :) ikisi de hasta oldu havalar derken eve tıkıldım iyice ne bileyim çalışınca kafa dağılıyor biraz ev hanımı olmak bana göre değil kesinlikle takıntı yapıyorum hiç boş durmuyorum
geçmiş olsun canım
Aslında sersumcum sende matematik öğretmeni olacak potansiyel varmış teknikerligi hobi olarak yapsaymissin
matamatik mezunuyum canım zaten liseden:KK48::KK48:ama üniversitede gözüm yemedi:confused::confused:
Rumuz:sabahvesen
Başlangıç tarihi :24 ekim 2016
Başlangıç kg:75.5
Geçen hafta:65.500
Bu hafta:64.900
Fark:-600
Yüzde:%0.916
:nazar::nazar::nazar:

filiztoprak
geçen hafta=73.4
bu hafta= 74.1
fark= 0.7
haftalık yüzde= o.953
yediklerimin ceremesi malesef offff bıktım artık valla gına geldi bunnalımdayım bazen bırakasım geliyo bazı arkadaşlara hak veriyom yani hiç bşey yemeyelimmi yaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayy anen canım benimde 1 ileri 2 geri başladı:kızgın:..offf offff:KK47::KK47::KK47::KK47:

Sıkıldım artık benzer şeyleri yemekten farkettim ki ne zamandır bakliyat yemiyorum mesela ben. İlk ayda falan çılbır yapıp yiyordum onu da yemiyorum artık. Bu haftadan itibaren cuma dışında tartılmamaya Da çalışacagim haftada bir tartılacagm. Öğümu De çeşitlendirecegm artık benzer şeyler yemek yerine

selam hatunlar...ben bu hafta ++ dayım..şiştim zaten hissediyorum..Halsiz olunca yürüyemedim de:KK51::KK51:napalım pes etmek yok sürüne sürüne de olsa gidecek bu kilolar yaza kadar.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

kilo bildirimi

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:85 kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:80 kg
bu hafta:80.7 kg
fark:700gr
yüzde:++%0.875
ilk hedef:75kg
spor:2gün 4-5 km yürüyüş

önce sade türk kahvemi içtim ardından hamburger ekmeğine karışık sandeviç yaptım 3 tane ev yapımı acı uzun biber turşusu ile yedim. 1 tane minik profiterol şimdi de sade sodamı içiyorum. akşam da nohut yerim artık. yanına salata yaparım 1 kase. yoğurtla

önce sade türk kahvemi içtim ardından hamburger ekmeğine karışık sandeviç yaptım 3 tane ev yapımı acı uzun biber turşusu ile yedim. 1 tane minik profiterol şimdi de sade sodamı içiyorum. akşam da nohut yerim artık. yanına salata yaparım 1 kase. yoğurtla
Ohh senin mide bugün bayram edecek :KK49::KK49::KK49:

kızlar cumartesi pazar sınavım var pazar akşamüstüne kadar gelemem sanırım. ama kaçamak yapmayacağım. ancak bildirim yapamam yarın sabahtan itibaren. tek temennim babamın yarın sabah boyoz yemeye götürmemesi :D gidersek de kendisi yesin ben yemeyeceğim :) inşallah

Back
X