- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.922
- 798
brokoli çorbası :)evet çorba ne çorbası bilmiyorum ama içmelisin bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
brokoli çorbası :)evet çorba ne çorbası bilmiyorum ama içmelisin bence.
evet . demi ben de seviyorum çok çokkkk.Afiyet olsun canım kuru fasulyesi bu kış günü ne iyi olur
bende 3-4 güne olacağım unutmuşum bak :)ben de bugün regl oldum. karnımın şişi biraz olsun indi şükür
güzel . afiyet olsun. ben de yedim yemeemiÖğle yemegim :)
Karışık salata
2 tane buruksel lahanası
Yarım kepçe brokoli çorbası
sana da afiyet olsun cnmgüzel . afiyet olsun. ben de yedim yemeemi
Allah kabul etsin canımGunaydin kizlar bugun niyetliyim sabah 1 dilim ekmek
Peynir
2 ceviz
Bir dilim ekmek
Tek vazgeçilmezim benimde eğer yemekte salata olmazsa eksik gelir sofra bana. Afiyet olsun sana da canımkoca bir tabak salata yedim ama cidden doydum :) dyetin en güzel yanı salata birde nar ekşisi varsa içinde![]()
Tek vazgeçilmezim benimde eğer yemekte salata olmazsa eksik gelir sofra bana. Afiyet olsun sana da canım
bnde ayni oleydim canm surekli kek pasta hergun yeni bi tarif esim yiyo die ama ben yemiodum tabi canm cekiodu smdi yapmiorum ben yiyemiosam o da abur cubur yesinher hafta 2-3 kere fırın yanardı poğaça yapardım kek pasta tatlı vs ama şuan nadiren yapıyorum. bende salata yapacağım karışık soğan roka marul domates vs :) yanında brükselim var birde bir kepçe çorba mı içsem diye düşünüyorum :)
bnde ayni oleydim canm surekli kek pasta hergun yeni bi tarif esim yiyo die ama ben yemiodum tabi canm cekiodu smdi yapmiorum ben yiyemiosam o da abur cubur yesin
kıyamam canım süründürüyor bu hastalık..Acil şifalar olsun![]()