Akşam dünden kalanlardan az bişey yedim canım çok yemek istemedi
O an düşünmeden söylemişim sanırım sonradan bende kendimden çok utanmıştım. Hatta neyseki adamı bir daha hiç görmüycem demiştim ama Rabbimin planı başkaymış.
Evet aynen film senaryosu gibi. Başlangıcı korkunç kötü olan ama neyseki sonu mutlu bitenlerden. Çıkmaya başlamadan önce ve sonra olarak ikiye ayrılan bir dönem var. Direk çıkmaya başlamamızı ve 2 hafta içinde Las Vegasa uçup evlenmemizi anlatırdım ama hikayede kopukluk olur o yüzden sırayla gitmem lazım.

Çıkmaya başlamadan önce tuhaf bir kaç görüşmemiz oldu normal insanlar gibi başlamadık zaten normal insanlar gibi devam etmedik. Her seferinde bir daha bu adamla görüşmücem vakit kaybı deyip her seferinde mecburmuşum gibi çağırdığı her yere gittim. Tuhaf bir şekilde hayır diyemedim hiç. Sushi sevmediğim halde sushi partisine gittim. Evdeki herkes kadınlı erkekli doktordu ben hariç. Hep hastalarından falan bahsettiler çok sıkıcıydı. 1 saat anca dayanabildim sıkıldım ben deyip kaçtım. Sonra yine beni bir süre hiç aramadı. Sonra bir gün yarın arkadaşlarla plaja gidecek falanca yere sende gel dedi. Bende zaten plaja gidecektim onun çağırdığı yere gittim. Akşama kadar arkadaşlarıyla açılıp zıpkınla balık avladı yanıma bile gelmedi. Arkadaşlarının eşleri bana eşim hakkında yüzlerce olumsuz şey anlattılar o gün plajda. Çok tehlikeli sporlar yapar, çok sık sevgili değiştirir, sorumluluk sahibi değil, hiç uyumaz falan liste baya bir uzun.Benim yerimde başkası olsa hayatta bir daha görüşmezdi.
İlk çıkmamız ise tam bir fiyaskoydu

Bir dahaki sefere ilk buluşmamızı yazıcam gülmekten karnınız ağrıyabilir.