• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım:KK68::KK68:

aynen
sağol canım:KK36:

Ahhh ahhh yaz gelse de biz de çalışmak istemesek:mad:

sağol canım aminn:KK36::KK36:

Anammm o ne özgüven o one cesaret o:KK53::KK53::KK53:Hikayeniz tam filmlik miş canım:KK48::KK48:harika:KK68:

sağol canım..Ben bir süre kurabiye satışı da yapmıştım anlarım ve severim yapmayı..Ama çok yorucuydu bıraktım şimdi kızıma ve yeğenlerime yapıyorum..bak bu da yazın yeğenime yaptığım pasta
Eki Görüntüle 1942012
aynen canım gezsinler..:KK68:
Ahh ahh ne çabuk büyüdüler değil mi..Şimdi diyorum iyi ki 5 yıllık lise kazanmış..1 yıl 1 yıldır:KK51:
sağol canım:KK68:..Aferin ona benimki hiç meraklı değil mutfağa:cool:

Ayyy çamaşır çamaşır bitmiyor valla:KK47:
Ben de açken değil yedikçe daha çok acıkıyorum:KK47:

sağol canım:KK68::KK68:
Desene baya maharetlisin bende onbeş tatilde yapacam cocuklara

Akşam dünden kalanlardan az bişey yedim canım çok yemek istemedi
:eek: gömleğini çıkart mı ben şok iptal ben vefat :KK70:

O an düşünmeden söylemişim sanırım sonradan bende kendimden çok utanmıştım. Hatta neyseki adamı bir daha hiç görmüycem demiştim ama Rabbimin planı başkaymış. :rolleyes:

Hikayen çok hoş canım film senaryosu okudum sanki

Evet aynen film senaryosu gibi. Başlangıcı korkunç kötü olan ama neyseki sonu mutlu bitenlerden. Çıkmaya başlamadan önce ve sonra olarak ikiye ayrılan bir dönem var. Direk çıkmaya başlamamızı ve 2 hafta içinde Las Vegasa uçup evlenmemizi anlatırdım ama hikayede kopukluk olur o yüzden sırayla gitmem lazım. :KK39:
Çıkmaya başlamadan önce tuhaf bir kaç görüşmemiz oldu normal insanlar gibi başlamadık zaten normal insanlar gibi devam etmedik. Her seferinde bir daha bu adamla görüşmücem vakit kaybı deyip her seferinde mecburmuşum gibi çağırdığı her yere gittim. Tuhaf bir şekilde hayır diyemedim hiç. Sushi sevmediğim halde sushi partisine gittim. Evdeki herkes kadınlı erkekli doktordu ben hariç. Hep hastalarından falan bahsettiler çok sıkıcıydı. 1 saat anca dayanabildim sıkıldım ben deyip kaçtım. Sonra yine beni bir süre hiç aramadı. Sonra bir gün yarın arkadaşlarla plaja gidecek falanca yere sende gel dedi. Bende zaten plaja gidecektim onun çağırdığı yere gittim. Akşama kadar arkadaşlarıyla açılıp zıpkınla balık avladı yanıma bile gelmedi. Arkadaşlarının eşleri bana eşim hakkında yüzlerce olumsuz şey anlattılar o gün plajda. Çok tehlikeli sporlar yapar, çok sık sevgili değiştirir, sorumluluk sahibi değil, hiç uyumaz falan liste baya bir uzun.Benim yerimde başkası olsa hayatta bir daha görüşmezdi.
İlk çıkmamız ise tam bir fiyaskoydu :confused:
Bir dahaki sefere ilk buluşmamızı yazıcam gülmekten karnınız ağrıyabilir. :rolleyes:

O an düşünmeden söylemişim sanırım sonradan bende kendimden çok utanmıştım. Hatta neyseki adamı bir daha hiç görmüycem demiştim ama Rabbimin planı başkaymış. :rolleyes:

Evet aynen film senaryosu gibi. Başlangıcı korkunç kötü olan ama neyseki sonu mutlu bitenlerden. Çıkmaya başlamadan önce ve sonra olarak ikiye ayrılan bir dönem var. Direk çıkmaya başlamamızı ve 2 hafta içinde Las Vegasa uçup evlenmemizi anlatırdım ama hikayede kopukluk olur o yüzden sırayla gitmem lazım. :KK39:
Çıkmaya başlamadan önce tuhaf bir kaç görüşmemiz oldu normal insanlar gibi başlamadık zaten normal insanlar gibi devam etmedik. Her seferinde bir daha bu adamla görüşmücem vakit kaybı deyip her seferinde mecburmuşum gibi çağırdığı her yere gittim. Tuhaf bir şekilde hayır diyemedim hiç. Sushi sevmediğim halde sushi partisine gittim. Evdeki herkes kadınlı erkekli doktordu ben hariç. Hep hastalarından falan bahsettiler çok sıkıcıydı. 1 saat anca dayanabildim sıkıldım ben deyip kaçtım. Sonra yine beni bir süre hiç aramadı. Sonra bir gün yarın arkadaşlarla plaja gidecek falanca yere sende gel dedi. Bende zaten plaja gidecektim onun çağırdığı yere gittim. Akşama kadar arkadaşlarıyla açılıp zıpkınla balık avladı yanıma bile gelmedi. Arkadaşlarının eşleri bana eşim hakkında yüzlerce olumsuz şey anlattılar o gün plajda. Çok tehlikeli sporlar yapar, çok sık sevgili değiştirir, sorumluluk sahibi değil, hiç uyumaz falan liste baya bir uzun.Benim yerimde başkası olsa hayatta bir daha görüşmezdi.
Bir dahaki sefere ilk buluşmamızı yazıcam gülmekten karnınız ağrıyabilir. :rolleyes:
Kader ışte okuyunca ben olsam gitmek diyorum

Güzeller hepinize günaydın kucak dolusu sevgiler.:KK15:ilk kilo bildirimi benden olsun
Rumuz : mesmeser
Başlangıç kilo : 73.0
Bu haftaki kilo : 73.0 :halay:
Geçen haftaki kilo :73.9
Fark: 900 gr
Yüzde :1.217
Hedef kilo : 64
Spor ve yürüyüş var

Sonunda başladığım yere döndüm insallah almadan vermeye devam ederim.En Büyük KK motivasyonunuz için hepinize teşekkürler. :KK200: malum karne günü herkes telaşlı tatile çıkacak çoğunuz ben sadece bu aksamliga malatyaya gorumceme gidecem yarin tekrar eve dönerim bu planımız yok insallah herkes kazasız belasız ağız tadıyla geçirir tatilini :dua: . Çocuklarımızın karneleri ne olursa olsun aşırı tepki v ermemenizi umarak hepinize iyi karneler iyi tatiller

İkinci bildirim de benden....
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 58.3
Bu haftaki kilom: 57.3
Aradaki fark: 1000gr
Yüzde: 1.715

Çooookkk mutluyum ilk defa bir haftada 1 kg verdim ne diyetisyenlere gittim veremedim tartılcam diye dün tost canım istememe rağmen yapmadım bugün keyifle yicem tadını çıkara çıkaraaa

hikayen topiğe renk kattı canım:KK68:

Gece gece hortladim oğlumun ateşi vardı onu beklesin düştü ama benim uykum kaçtı
geçmiş olsun canım :KK36:

Güzeller hepinize günaydın kucak dolusu sevgiler.:KK15:ilk kilo bildirimi benden olsun
Rumuz : mesmeser
Başlangıç kilo : 73.0
Bu haftaki kilo : 73.0 :halay:
Geçen haftaki kilo :73.9
Fark: 900 gr
Yüzde :1.217
Hedef kilo : 64
Spor ve yürüyüş var
tebrikler:KK9:

İkinci bildirim de benden....
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 58.3
Bu haftaki kilom: 57.3
Aradaki fark: 1000gr
Yüzde: 1.715

Çooookkk mutluyum ilk defa bir haftada 1 kg verdim ne diyetisyenlere gittim veremedim tartılcam diye dün tost canım istememe rağmen yapmadım bugün keyifle yicem tadını çıkara çıkaraaa
tebrikler:KK9:

filiztoprak
g. hafta= 74.1
bu hafta= 73.5
fark= o.6:KK6:
haftalık yüzde= % o 809
hedef=65
iyi gidiyoruz kızlar bende regl lekesi geldi henüz şişmedim
gayet iy verdim çok dikkat ettim ama
bildirimleri bekliyorum ergeç yaparım takipteyim kızlar :KK66:

Öğle yemegim

Ekmekler yine kendi yaptığım ekmek den resimde büyük çıkmışlar ama avuç içimin yarısı kadarlar.
Screenshot_2017-01-20-13-28-51.webp

Back
X