Afiyet olsun canim kerevize bayilirim
15 dk vaktim var biraz daha yazayim.
o plaj meselesinden sonra uzun sure gorusmedik. hatta omuzlarimdan bir yuk kalkmis gibi hissetmistim. cunku yasadiklarimdan sonra arkadasligi beni endiselendiriyordu ayni zamandada cok hosuma gidiyordu. kafami karistiriyordu o yuzden oh dedim arayip sormuyor sonunda kurtuldum.

Ama sevgililer gununde yine aradi. ikimizinde sevgilisi yok bu aksam beraber disari cikalim once yemek yeriz sonrada sinemaya gideriz dedi ben yine hayir diyemedim.

beni once bi restauranta goturdu. ben usulen adettendir diye hediyede almistim ama o cicek bile almamisti. goturdugu restaurantta her yemekte domuz vardi sadece salata yedim. ordanda sinemaya gittik sectigi filmi muhtemelen hic biriniz bilmiyorsunuzdur ama google dan bakin diye ismini yazayim. "MONSTER"
charlize theron monster
yarisinda ben artik daha fazla bakamiycam dedim ve ciktik.
yine berbat bir aksam gecirdikten sonra birde evime gelmek istedi. bende agzinin payini verdim tabii cok bozuldu.
yine uzun bir sure aramadi ama bu defa kesin aramaz dedim cok emindim soylediklerimden sonra. ozellikle evlenmeden iliski yok benim kitabimda kismina takilacagindan hayli emindim ama bu yine aradi.