• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aferin cnm cok iyi gdiosun bnde midem kuculmus ankaraya gittik hep didarda yedik inan uyuyamadim gunlerce gorumcem pat pat yiyodu modesine hicbisey dokunmadi ben azcik kacirinca 3 gun uyumadim
evet cnm ankaraya gdip geldik bikac gun smdi evdeyim dedim evdeyken bu isi sıki tutim ins da ole olur
tut canım. ben de kaçamakları bırakırım inşallah . çok kaçamak yapıyorum . manyak mıyım neyim

pastayı kızım yapmıştı süslemesini
diğerinide bugün ben yaptım yulaflı kurabiye diyete uygun nescafe ile yedim biraz önce
canım ellerine sağlık. el emeği göz nuru.
kızının elinden yapılmış bi şeyi yemek de ne tatlıdır. en güzel pastaneden daha tatlıdır tadı.

canım ellerine sağlık. el emeği göz nuru.
kızının elinden yapılmış bi şeyi yemek de ne tatlıdır. en güzel pastaneden daha tatlıdır tadı.
evet canım aynen öyle oluyor darısı senin başına kızın büyüyünce o da yapar canım :KK36:

Masallah canm harika gorunuolar kizinin da seninde ellerine saglik menun de her zamanki gbi gayet hos
sağol canım :KK36::KK36:

afiyet olsun .
krem çikolata ben de severim . ama yememeye cçalışıyorum. bazen kavanozun dibini sıyırıyorum sadece.

afiyet olsun

sabah kan vereceğim diye yine kahvaltı yapmadan geldim
işe gelince 1 nescaafe 3 ü bi arada ama şekeri az kahvesi çok olandan aldım.
onu içtim
yanında 1 avuç leblebi yedim

şimdi öglen yemeğim
kereviz salatası
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
var .

Ben de yemek istemiyorum ama nefse hakim olunmuyor

Hadi ins iyilesceksin cnm bitmesine cok sevndm

Guzel menu canim sanirim sen artik tutturdun bu isi
ins kan tahlilleri iyi cikar canm belli olunca yaz bize

Sağol canım siz de ankaraya gelip gitmişsiniz iyi tatiller

tadı nasıl canım güzel görünüyo:KK36:

geçmiş olsun canım sonuçlar iyi çıkar inşallah:KK36:

geçmiş olsun ficansım:KK68:toparlanırsın inşallah

bende yaparım canım çocukları mahrum etmemek lazım biz yemiyoruz diye

aferim kıs:KK9::KK9:istikrarlısın maşallah:nazar:

Sağol filizim sana da geçmiş olsun her reglin ağrılı oluyor Allah yardımcın olsun

Çok güzel görünüyor kurabiyenin tarifini yazabilir misin , bir de içine damla çikolata koysam olur mu, oğlum öyle istiyor da

Bu aksam oglanlara yaptirdim. Cok ozendim Filiz e.:eek:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 44
@demirleke canım çok güzel olmuş çocukların ellerine sağlık

Nohut fasulye ununu nereden alıyorsun bir de kurabiyelerin kıvamı nasıl oluyor sert mi normal mi

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu canım gerçekten film gibi bir hikayeniz varmış devamını da bekliyoruz

sersum sersum senin de hikayeni dinlemek isteriz canım , nöbetin mi vardı görünmüyorsun

@sabahvesen canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını, bu arada sen de yoksun mu ben mi kaçırdım

@demirleke canım çok güzel olmuş çocukların ellerine sağlık

Nohut fasulye ununu nereden alıyorsun bir de kurabiyelerin kıvamı nasıl oluyor sert mi normal mi
Canım bu unlar 3 hafta önce BİMmm'm E geldi
2 şer paket aldım
Daha önce başka marketlerde görmedim
Yoğururken yumuşak kıvamlı
Pişince kıtır Aslında sade un kullanılıyor ,ama ben nohut unu da kattım

yemeğimi yedim kereviz çok güzel olmuş üstünede soda içtim karnım hala şiş regl devam ediyo

Afiyet olsun canim kerevize bayilirim:KK45:

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu canım gerçekten film gibi bir hikayeniz varmış devamını da bekliyoruz

sersum sersum senin de hikayeni dinlemek isteriz canım , nöbetin mi vardı görünmüyorsun

@sabahvesen canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını, bu arada sen de yoksun mu ben mi kaçırdım

15 dk vaktim var biraz daha yazayim.

o plaj meselesinden sonra uzun sure gorusmedik. hatta omuzlarimdan bir yuk kalkmis gibi hissetmistim. cunku yasadiklarimdan sonra arkadasligi beni endiselendiriyordu ayni zamandada cok hosuma gidiyordu. kafami karistiriyordu o yuzden oh dedim arayip sormuyor sonunda kurtuldum.:rolleyes:
Ama sevgililer gununde yine aradi. ikimizinde sevgilisi yok bu aksam beraber disari cikalim once yemek yeriz sonrada sinemaya gideriz dedi ben yine hayir diyemedim. :confused:
beni once bi restauranta goturdu. ben usulen adettendir diye hediyede almistim ama o cicek bile almamisti. goturdugu restaurantta her yemekte domuz vardi sadece salata yedim. ordanda sinemaya gittik sectigi filmi muhtemelen hic biriniz bilmiyorsunuzdur ama google dan bakin diye ismini yazayim. "MONSTER" charlize theron monster
yarisinda ben artik daha fazla bakamiycam dedim ve ciktik.
yine berbat bir aksam gecirdikten sonra birde evime gelmek istedi. bende agzinin payini verdim tabii cok bozuldu.
yine uzun bir sure aramadi ama bu defa kesin aramaz dedim cok emindim soylediklerimden sonra. ozellikle evlenmeden iliski yok benim kitabimda kismina takilacagindan hayli emindim ama bu yine aradi.:rolleyes:

Afiyet olsun canim kerevize bayilirim:KK45:

15 dk vaktim var biraz daha yazayim.

o plaj meselesinden sonra uzun sure gorusmedik. hatta omuzlarimdan bir yuk kalkmis gibi hissetmistim. cunku yasadiklarimdan sonra arkadasligi beni endiselendiriyordu ayni zamandada cok hosuma gidiyordu. kafami karistiriyordu o yuzden oh dedim arayip sormuyor sonunda kurtuldum.:rolleyes:
Ama sevgililer gununde yine aradi. ikimizinde sevgilisi yok bu aksam beraber disari cikalim once yemek yeriz sonrada sinemaya gideriz dedi ben yine hayir diyemedim. :confused:
beni once bi restauranta goturdu. ben usulen adettendir diye hediyede almistim ama o cicek bile almamisti. goturdugu restaurantta her yemekte domuz vardi sadece salata yedim. ordanda sinemaya gittik sectigi filmi muhtemelen hic biriniz bilmiyorsunuzdur ama google dan bakin diye ismini yazayim. "MONSTER" charlize theron monster
yarisinda ben artik daha fazla bakamiycam dedim ve ciktik.
yine berbat bir aksam gecirdikten sonra birde evime gelmek istedi. bende agzinin payini verdim tabii cok bozuldu.
yine uzun bir sure aramadi ama bu defa kesin aramaz dedim cok emindim soylediklerimden sonra. ozellikle evlenmeden iliski yok benim kitabimda kismina takilacagindan hayli emindim ama bu yine aradi.:rolleyes:
Hahahhaha çok hoşşşş

Back
X