Her sehirde mutlaka var. Burdakini biz Turk aileler birlesip mustakil bahceli bir ev aldik ve icini cami ve kulliyeye cevirdik. ibadet alanlari kutuphane okul hersey var. gelen gidende oldukca fazla. sadece Turkler degil, diger ulke muslumanlarida geliyorlar ve cocuklarini okula gonderiyorlar. okulda Turkce, Turk Tarihi, Kurani Kerim ve din dersleri veriliyor. zaten diger ulke muslumanlari Turklere (osmanlilara) hayranlar. cok saygi duyuyorlar ve Turkce ogrenmeye calisiyorlar.
Miami'de Araplarin yaptirdigi cok guzel bir cami var internetten bakarsan bulursun mutlaka. Ama ben 1 kere gittim kulturleri cok degisik ben kapali giyinmedigim icin tuhaf davrandilar rahat edemedim. yemekleride farkli geldi.
Turkler bambaska. bizim camiye isteyen herkes gidiyor. pazar aksamki yemekte hiristiyan amerikalilar bile vardi. acik kapali namaz kilan kilmayan bir arada gayet keyifliydi. kimse kimseye kiyafetinden yada inancindan dolayi tuhaf davranmaz kesinlikle. Aslinda araplar bile bizim kulliyeye geldiklerinde bizim gibi olmaya calisiyorlar. kendi camilerindeki gibi tuhaf davranmiyorlar. diyorumya hepsi Turklere hayran idolleriyiz resmen.
Ayyyy ayni benim esim. 165 boyum 52 kiloyum ve bana hala siskosun diyor hemde Turkceeezaten 5-10 tane kelime var bildigi onlardan bitanesi de sisko. habire sisko diyor cocuklarin bile diline dusurdu beni onlarda sisko diyor. 7 yasindaki kizim annecim bol bol spor yapman lazim zayiflaman lazim diye bana akil veriyor.
48 kilo olmam lazimmis kemiklerim cikmaliymis oyle seviyormus beyefendi.
bir suru cocuk hamilelik dogum emzirme sonrasi 52 kiloya dustum ve hala siskoyum.
sinir oluyorum ama azmettim sisko lafini yedircem ona ben![]()
Ben de 165 im.ben 52yi bırak şöyle 55 olsam yeter.