• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bunlar da bizimkiler
Kız yoktu daha ortada
İzmir Çandarlı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 58
Canimmm cok lezzetli ama dikkat et kacio bu aralar sen kac kilosun bu arada en son 57 falndi sanirim bildirim yapmayinca unutuorum ben
58 oldum Can'ım
Daha almam inşallah
Dün komşum çağırdı
2 komşu daha çağırmış
Çay demlemiş poğaça pasta ve hazır mantı yapmıştı
Yedim

Birazdan eşim gelip kıza bakacak
Biz oğlanlarla sinemaya gideceğiz
Uzay yolu mu uzay yolunda mı ne varmış .onu istediler
Giden oldu mu bu filme

Ben yavaş yavaş işe gidicem eşim şaka da olsa tartıyı bozmadın dimi dedi aslında mıralim boZuldu sanki bu kiloları bi günde mi verdim geçenlerde şu kadar gramım kaldı derken nie tartıyı mı bozdun demiyordu da şimdi dio aslında sinirlenip patlardım da bu sefer içtenlikle ödülümü vermez gam getirir isteksiz şeyler be gerek var huzursuz olmaya zaten şaka yaptı tek cümle geçti de taktım işte konunun üzerinde durmucam ben de güldüm geçtim
Takma sen onu erkekler öyledir..:KK39::KK39:

Demek inanmıyordu erkeklerin kendini begenmislikleri isra kadınların kafaya bişey koydumu yapacaklarını daha tam bilmiyorlar. Sen de ödülünü al çatır çatır ye ona da bir kahve ismarla
:KK5:aynen

Afiyetler olsun canim ins agxina iyi gelur sifa da olur
normalde calusio musun cnm suan dogum falan yaptin ondan mi calismiosun yoksa

Dunyanin en iyi detoksudur

Oh madallh canim cok da beceriklisin tebrik ediorum sen tabiki tahin pekmez yemelisin canim surda 2 kilocuk kaldi ben yememeliyim :)

Ayy gitmeyince ne zor gelio gitmek bnde simdi 15 tatildryim hem dkiliorum hmde gitmek istemiorum havalar karli ondan
bosver canim takilma sen ona benimkide neler dio bilemezsin
karda işe gitmek en büyük işkence..Ahhh yazı özledim yazı:mad:

Normalde çalışıyorum canım 6 aylık oğlum var ücretsiz izin aldım evdeyim bir süre
Keyfini çıkar o zaman canım..ben hayırlısıyla emekliliği dört gözle bekliyorum:KK51:

Bugun su vucida elektrik vererek kas calistiran alete girdim cok hos ya resmen tum vucudum titrio :) 5 yildir spor yapiorum bacaklar yuzde yuz kasliymis da ust govde hic calismio esimle anlastik 10 seans gitcem:) ama tek bir lokma bile kacamak yok diyette dio yemin ettirdi bide benimki de tam takintili ole zayif falan olmicaksin kemik yigini olcaksin gorcek ama o yaza kadar:KK43:(
güzel diyorlar o alet için..hadi bakalım:KK73:

Kesinlikle öyle canım...

Bandımı yine getirtebilirim de yer sıkıntısı var sersumum.ama bi yer açıp koymam gerek artık,yoksa gitmiyo kilolar...
benim evde küçücük canım..salona koyduk inan..birileri gelirse kaldırırız dedik napalım..getir sen getir:KK39:
Gunaydin kizlar :KK36:
Sabah tarcinli suyumu ictim 3 adet kayisi yedim. kahvaltida istahim yoktu 1 dilim ekmegi zeytin ezmesi ve pekmeze banarak zorla yedim. cocuklari okula birakip ofise geldim midem kaziniyor. ama su icecem sadece bisey yemiycem. :cool:
oglen icin aksamdan lana turlu ve corbadan getirdim. pilav sevmiyorum zaten o yuzden getirmedim aksamda esime eslik etmek icin 2 kasik zorla yemistim.:KK39:
bu aksam esim bisiklet surmeye gidiyor cok gec gelir o yuzden cok yemek yapmama gerek yok cocuklara yogurtlu makarna yaparim ben de yerim. cok severim yogurtlu makarnayi:rolleyes:
biz sarımsaklı yoğurtlu yaparız üstüne de salçalı tereyağlı sos baharat(sumak,nane,pulbiber) yalancı mantı diyoruz bayılıyor bizimkilerde:KK39:

Her sehirde mutlaka var. Burdakini biz Turk aileler birlesip mustakil bahceli bir ev aldik ve icini cami ve kulliyeye cevirdik. ibadet alanlari kutuphane okul hersey var. gelen gidende oldukca fazla. sadece Turkler degil, diger ulke muslumanlarida geliyorlar ve cocuklarini okula gonderiyorlar. okulda Turkce, Turk Tarihi, Kurani Kerim ve din dersleri veriliyor. zaten diger ulke muslumanlari Turklere (osmanlilara) hayranlar. cok saygi duyuyorlar ve Turkce ogrenmeye calisiyorlar.
Miami'de Araplarin yaptirdigi cok guzel bir cami var internetten bakarsan bulursun mutlaka. Ama ben 1 kere gittim kulturleri cok degisik ben kapali giyinmedigim icin tuhaf davrandilar rahat edemedim. yemekleride farkli geldi.
Turkler bambaska. bizim camiye isteyen herkes gidiyor. pazar aksamki yemekte hiristiyan amerikalilar bile vardi. acik kapali namaz kilan kilmayan bir arada gayet keyifliydi. kimse kimseye kiyafetinden yada inancindan dolayi tuhaf davranmaz kesinlikle. Aslinda araplar bile bizim kulliyeye geldiklerinde bizim gibi olmaya calisiyorlar. kendi camilerindeki gibi tuhaf davranmiyorlar. diyorumya hepsi Turklere hayran idolleriyiz resmen. :rolleyes:

Ayyyy ayni benim esim. 165 boyum 52 kiloyum ve bana hala siskosun diyor hemde Turkceee:confused: zaten 5-10 tane kelime var bildigi onlardan bitanesi de sisko. habire sisko diyor cocuklarin bile diline dusurdu beni onlarda sisko diyor. 7 yasindaki kizim annecim bol bol spor yapman lazim zayiflaman lazim diye bana akil veriyor.:kızgın:
48 kilo olmam lazimmis kemiklerim cikmaliymis oyle seviyormus beyefendi. :KK62:
bir suru cocuk hamilelik dogum emzirme sonrasi 52 kiloya dustum ve hala siskoyum. :kızgın:
sinir oluyorum ama azmettim sisko lafini yedircem ona ben :sinirli:
Harika bir şey yapmışsınız..:KK9::KK9:
Bizde de acayip arap hayranlığı var..Kıymet bilmemek işte..:KK62:

Selam kızlar iyi akşamlar :KK200:
Bu hafta annemlerde kalıyorum o yüzden pek giremedim.
Kaçamak anne evinde olunca mecburen oluyor:kk77:

Kahvaltım
1 tereyağlı peynirli omlet
1 domates
3 bardak şekersiz çay
1 tb ekmeği kızarmış

Öğlen
1 portakal
1 tane küçük kurabiye

Akşam
5 tane lahana sarması
2 bardak ayran

Sonrasında çay çay çay
o kadar olur canım anne evi malum toparlarsın gelince..:KK39:

Minik oğlum ve eşimin en çok sevdiğim resimlerinden biri..:nazar::KK200:
Allah mesut etsin canım:KK36:

Selam kızlar!
Kahvaltım
1 bardak portakal suyu
1 tb ekmeği kızarmış
1 haşlanmış yumurta
1 kozlenmis biber
1 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı

Öğlen
Sade türk kahvesi
1 küçük kurabiye

Akşam
Et sote
Pilav ama ben pilav yemem
1 bardak ayran

Birazdan eşim gelip kıza bakacak
Biz oğlanlarla sinemaya gideceğiz
Uzay yolu mu uzay yolunda mı ne varmış .onu istediler
Giden oldu mu bu filme
uzay yolcuları olmasın o..Pek senin ufaklıklara göre değil gibi ama..Yani uzaylı ama çok böyle uzayla mücadele değil..Aşk meşk falan da var..

selam canlar..dün yoğun bir mesaiydi gene..regl de olunca belim baya ağrıdı..saat 8 de geldim akşam yemekte 2 köfte ve 1 tavuk sote vardı yanında az patates salatası ezogelin yedim..kızım piliç çevirme sipariş etmişti ,eşimde börek söyledi..8 bucukta onlarla da sofraya oturdum ama 1 parça tavuk yedim sadece çay içtim..

bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
16427672_10210613568547907_2436660725620311326_n.webp
ev sucuğu
tam buğday lavaşından tost
1 yumurta
zeytin peynir

kızımın kulağı gene ağrıdı gece..yarına randevu aldım gideceğiz..:KK51:bugün evi silip süpürmeyi planlıyorum halim olursa..halsizlik hala devam ediyor:KK51::KK51:

selam canlar..dün yoğun bir mesaiydi gene..regl de olunca belim baya ağrıdı..saat 8 de geldim akşam yemekte 2 köfte ve 1 tavuk sote vardı yanında az patates salatası ezogelin yedim..kızım piliç çevirme sipariş etmişti ,eşimde börek söyledi..8 bucukta onlarla da sofraya oturdum ama 1 parça tavuk yedim sadece çay içtim..

bu sabah
Eki Görüntüle 1947079
ev sucuğu
1 yumurta
zeytin peynir

kızımın kulağı gene ağrıdı gece..yarına randevu aldım gideceğiz..:KK51:bugün evi silip süpürmeyi planlıyorum halim olursa..halsizlik hala devam ediyor:KK51::KK51:
Afiyet olsun canım.
Kulak ağrısı çok kötü yaaa geçmiş olsun

uzay yolcuları olmasın o..Pek senin ufaklıklara göre değil gibi ama..Yani uzaylı ama çok böyle uzayla mücadele değil..Aşk meşk falan da var..
Avvvv olmadı
Evet vizyonda
140 yıl uyumaları gerekirken uyanıyorlar hani
Aynı film mi

bu sabah
Eki Görüntüle 1947079
ev sucuğu
1 yumurta
zeytin peynir

Gecmis olsun canim kızına
Tost biraz büyük geldi yoksa resimde mi oyle

Sabah kalkınca sıcak suya limon sıkıp ictim bir parça kabak yedim bir saat sonra kahvalti yaptım
Kahvaltim
Bir buçuk dilim ekmek
Peynir,zeytin,acı biber maydanoz ve limonlu cay

Dünden beri burada acayip fırtına var gece resmen çatı uçtu şansım bizde uyuyamiyorum diye film izledik 'dalga' tv de ilk tusunami ile ilgili bir film SI inanın o fırtına da o film acayip oldu kendimi o kadar kaptirdimki bir ara dusecem sandim:KK70::KK70::KK70:

Dün elektrikler gidip geliyor diye spor yapmadım bu akşam telafi ederim insallah

Dünden beri burada acayip fırtına var gece resmen çatı uçtu şansım bizde uyuyamiyorum diye film izledik 'dalga' tv de ilk tusunami ile ilgili bir film SI inanın o fırtına da o film acayip oldu kendimi o kadar kaptirdimki bir ara dusecem sandim:KK70::KK70::KK70:
:KK53::KK53::KK53:

Back
X