• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar ozellikle dogadan form cayi icenler size bir sorum olacak.
Gecen hafta kabiz olmustum bircok sey denedim fayda vermedi sonra kayisi ve form cayi denememi tavsiye ettiler. Pazar gunu evde oldugum icin butun gun sanirim 4 kupa form caydan ictim. 2 adette kayisi kurusu yedim pazar ve pazartesi icim disim temizlendi super oldu. sonra dun aksama kadar icmedim kayisi yememe ragmen yine problem oldu.
kutunun uzerinde gunde kac kez icilir yada ne zaman icilse daha faydalidir yazmiyor. ben de duzenli olarak icersem sorun olmaz diye dusunuyorum ama miktarini bilemiyorum. aranizda fikri olan var mi?
aynen canim buldgun cvp dogru cnku doktorum da bana kesinlille bilac haftada bir bitki cayi verio hem tembellestirio vucudu hemde yararli bakterileri de disari atio cok lavaboya cikmak

Kizlar ozellikle dogadan form cayi icenler size bir sorum olacak.
Gecen hafta kabiz olmustum bircok sey denedim fayda vermedi sonra kayisi ve form cayi denememi tavsiye ettiler. Pazar gunu evde oldugum icin butun gun sanirim 4 kupa form caydan ictim. 2 adette kayisi kurusu yedim pazar ve pazartesi icim disim temizlendi super oldu. sonra dun aksama kadar icmedim kayisi yememe ragmen yine problem oldu.
kutunun uzerinde gunde kac kez icilir yada ne zaman icilse daha faydalidir yazmiyor. ben de duzenli olarak icersem sorun olmaz diye dusunuyorum ama miktarini bilemiyorum. aranizda fikri olan var mi?
Seylacım ben de form çayını içtim içmeden lavaboya çıkamıyordum bi içtim şiddetli karın ağrısının ardından ishal oluyordu ilk içtiğimde günde 4 kere lavaboya çıktım ishal olduğu için birden kilo vermiş gibi göründüm hem de baya bi bu ara içmiyorum içince direk ishal ve karın ağrısı oluyor bende kiraz saplısını aldım o öyle değil bağırsaklarımı çalıştırmıyor

Karışık bitki cayi seklinde aktarlarda satilanlar da genellikle agrili bir sekilde bqgirsak calistiriyor.o da cok can yakici oluyor.en iyisi yine yedil cay ve besibiryerdeler bence.günlük 2-3 fincan ic.ohhh mis:kahve:

Ben de arada calistirsin diye esime 2 tane cay aldirdm.biri goji berryli digeri kayisili aci cehreli karisik bi cay.aci cehreliden bi kere ictim.herhangi bi agri yapmadi.
Ama goji berryli cayin uzerinde en fazla bir ve 2lt su icin yaxiyor.onu da denemedim.cunku daha su icimimi 2ltye cikaramadim.

Bugünün özetini yapamayim.
Kahvaltimi geç yaptim.
12de:2 yumurtali çökelekli zeytinyagli omlet
1dilm tb ekmegi
Salatalik
Besibiryerde

Spordan önce sekersiz neskafe
1 saat kardiyo
Spor dönüsü arkadasta ev yapimi visne suyu(Allahtan cok sekerli degildi)
6da 1kase yesil mercimek yemegi
Cacik

Esimle oglana etli kuru yapmistim.ondan bir iki kaşık yedim.

Kuruyu yarina sakliyorum.birazdan bi form cayi icerim tamamdir.

Bu arada şekerler sabah tartı 66.0 dedi.:nazar::halay::halay::halay::halay:

aynen canım:KK66:

sağol canımcım..ben de baharatlı yerim her türlü baharatı da denerim senin gibi..:KK39:

kimimiz evde oturmak ister kimimiz işe gitmek ister:confused:
Canim - olanlar oldu- ya giittik
Ata demirer
1 kupa form kayisili cay ictim simdi kocaman bir bardak tarcinli su var sirada.
oglen icin evden yarim tavuk izgarali sandvic ve 1 kase cilek getirdim.
sonra 1 saat spor yaparim dunku gibi.
aksam menum hazir degil henuz.
afiyet olsun
alışverişe gittim markete evde limon bile kalmamıştı..geldim onları yerleştirdim..:KK47:
akşama kuru fasulye var..azcık da çiğköfte aldım..kızım yedi ben de 2 tane çiğköfte..
1 küçük elma ve mandalina yedim arada..:KK39:
ben de sine ma cikisi almak istedim cig kofte
Olmadi alamadik. Otobusu kacirmamak icin
Ehliyetim olmadigindan evin onunde ki arabaya binmeyip otobus kullandik

Bir de kızlar bugün yulaf ezmesi aldm.sütle ve yogurtla kullanimi haric baska nasil ve nerde kullanabilirim?
Ben yulaf kepeginunden omlet pankek kek kisacasi unla ne yapiosam aynisini yulaf kepeginden yaoidum ama yulaf ezmesi un gbi seninki kepegi biraz daha kaba olur o arkadasim peynirle karistiriodu biri de omlet yapiodu

Ben yulaf kepeginunden omlet pankek kek kisacasi unla ne yapiosam aynisini yulaf kepeginden yaoidum ama yulaf ezmesi un gbi seninki kepegi biraz daha kaba olur o arkadasim peynirle karistiriodu biri de omlet yapiodu
Bak güzelmiş böyle
Özellikle omlette çok sevmiştim .çocuklara Pankek yaparken içine koymuştum biraz.ama sevmediler

Feci yorgunum yine
Kızımız sağ olsun çok karıştırıp döküyor

aynen canim buldgun cvp dogru cnku doktorum da bana kesinlille bilac haftada bir bitki cayi verio hem tembellestirio vucudu hemde yararli bakterileri de disari atio cok lavaboya cikmak

Bende karin agrisi falan yapmadi. arada bir boyle cleansing deniliyo yapiyordum bagirsaklari temizlemek icin o daha agrili oluyordu aslinda bu daha kolayima geldi ustelik tadida cok daha iyi. yine 2-3 haftada 2-3 gunluk kurler halinde yapicam ve her sabah kayisi kurusu yemeye devam edicem. 2 adet yemek ise yaramadi 2 gundur. 2 yerine 4-5 adet yicem belki daha cok ise yarar. kabiz olmaktan nefret ediyorum surekli karnim sis hissi veriyor.
ustelik nasil kabiz oluyorum anlamiyorum. cok yesillik ve lifli seyler yerim ve magnezyumda aliyorum aslinda. bu durum diyetle basladi bir baglantisi var mi bilmiyorum eskiden cok nadir kabiz olurdum. :confused:

evde yaptigim yesil cayla karisik bitki caylarinin sagliga hic bir zarari yokmus. hatta cok faydaliymis.
her sabah caydan artan sicak suya
2 adet yesil cay poseti
yarim limon suyu
tarcin
karanfil
biberiye
zencefil
defne yapragi atiyorum aksama kadar iciyorum.
kabizliga faydasi pek yok ama kilo vermeye cok yardimi oluyor.

Back
X