• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar..bu sabah bi kalktım..dudağım hep uçuk..evvelsi gün annem üzdü biraz..baban kötü dedi ağladı tabii ben de aynen :KK42:gece de eşim dedi hep uyandırdım seni çok korktun gece diye..neymiş dengesini kaybediyormuş başı dönüyor şekeri çıkıyormuş babamın, ağlıyo telefonda..yaa anne dedim bu adam 6 kür kemoterapi gördü normal değil mi..paranoyak oldu kadın habire babamı izliyor..yok başın döndü yok gözün kapandı..onu da sıkıyor..dün dahiliyeye gönderdim genel bi tahlil yapıldı dr demiş amca maşallah kemoterapi görmüşsün ama benden iyisin..aman çok şükür..
yaa annem habire izliyor tabii yemekten sonra herkes mayışır şeker yükseldiği için..alet var 1 saat sonra ölçüyor amanın çok yüksek..anlatamıyoruz bunun normal olduğunu neyse dr teknisyen tekrar söylemişte anlamış inşallah..ye ye sonra şeker yüksek:confused: yükselir tabii.2 -2.5 saatten önce de normale dönmez..offf..off..uzaktan idare ne zor..Allahım şu süreç bir bitse.babam da kafayı yemeden annem yüzünden tabii..kadın kontrol manyağı oldu..tamam haklı üzülüyor ama abartıyor..hava da soğuk hep evdeler..bi bahar gelse rahatlayacaklar inşallah..
ayy kızlar gene çenem açıldı ama sizden başka kime diyeyim..neyse Allah beterinden saklasın..Çok gevezelik ettim..
Triplimelek Megi Triplimelek Megi canım benim başlangıç kilom bugün 81.2 kg
3 hafta önce 80.7 ydim +500 gr kötü ama çok da değil napalım veririz gene..
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
yarım tb lavaşı
peynir zeytin
ev sucuğu pastırma
çayy
Canım çok geçmiş olsun. Tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim babanın ah anneler hep aynilar:anne: inşallah baban daha da iyi olur Allah acil şifalar versin :dua:

Yine de çok almamışsın haftaya toparlanirsin canım :KK60:

Allahım :kızgın: sporsuzluk :kızgın: anne de kalmak hiç bana yaramadı :kızgın: tüüü bana tüüü:kızgın:

Kilo bildirimim
Rumuz : ozlemm1990
Baş. Tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo: 84 kg
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta : 74.5 :63::63:
Fark : +700 :kızgın::kızgın::kızgın:
Diyet: karışık ( bu hafta sıfır diyet)
Spor: yürüyüş ( bu hafta yok )

Pes etmek yok haftaya çok çok daha iyi olacağım :oops::oops::oops:

Allahım :kızgın: sporsuzluk :kızgın: anne de kalmak hiç bana yaramadı :kızgın: tüüü bana tüüü:kızgın:

Kilo bildirimim
Rumuz : ozlemm1990
Baş. Tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo: 84 kg
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta : 74.5 :63::63:
Fark : +700 :kızgın::kızgın::kızgın:
Diyet: karışık ( bu hafta sıfır diyet)
Spor: yürüyüş ( bu hafta yok )

Pes etmek yok haftaya çok çok daha iyi olacağım :oops::oops::oops:
Bence kendine kızma bu kadar çok abartılı almamissin. Anne yemeği gibisi yok canım afiyet olsun.

günaydın kızlar..bu sabah bi kalktım..dudağım hep uçuk..evvelsi gün annem üzdü biraz..baban kötü dedi ağladı tabii ben de aynen :KK42:gece de eşim dedi hep uyandırdım seni çok korktun gece diye..neymiş dengesini kaybediyormuş başı dönüyor şekeri çıkıyormuş babamın, ağlıyo telefonda..yaa anne dedim bu adam 6 kür kemoterapi gördü normal değil mi..paranoyak oldu kadın habire babamı izliyor..yok başın döndü yok gözün kapandı..onu da sıkıyor..dün dahiliyeye gönderdim genel bi tahlil yapıldı dr demiş amca maşallah kemoterapi görmüşsün ama benden iyisin..aman çok şükür..
yaa annem habire izliyor tabii yemekten sonra herkes mayışır şeker yükseldiği için..alet var 1 saat sonra ölçüyor amanın çok yüksek..anlatamıyoruz bunun normal olduğunu neyse dr teknisyen tekrar söylemişte anlamış inşallah..ye ye sonra şeker yüksek:confused: yükselir tabii.2 -2.5 saatten önce de normale dönmez..offf..off..uzaktan idare ne zor..Allahım şu süreç bir bitse.babam da kafayı yemeden annem yüzünden tabii..kadın kontrol manyağı oldu..tamam haklı üzülüyor ama abartıyor..hava da soğuk hep evdeler..bi bahar gelse rahatlayacaklar inşallah..
ayy kızlar gene çenem açıldı ama sizden başka kime diyeyim..neyse Allah beterinden saklasın..Çok gevezelik ettim..
Triplimelek Megi Triplimelek Megi canım benim başlangıç kilom bugün 81.2 kg
3 hafta önce 80.7 ydim +500 gr kötü ama çok da değil napalım veririz gene..
kahvaltım
yarım tb lavaşı
peynir zeytin
ev sucuğu pastırma
çayy
Çok geçmiş olsun canım anne bu kadar panikle a adamcağızı iyice hasta eder

Sabah elimde gozleme actim bide borek actim ispanakli esim evdeydi ilk kez yaptim ama resmini cekmeyi unuttum boregi cekerim artik ben tabiki agzima vurmadimbu zamana kadar hep kacamak odul falan derken yavas yavas kilo verdim bide kacirmamayi diyetimden cikmamayi denicem basarabikirsem bakalim o zaman ne kadar gdio
Eline sağlık becerikli hanım tatil bitiyor artık senin de bişey yapmaya fırsatım olmaz

Kızlar ben sabah tartışmayı unuttum yarın tartılır söylerim kızı avm ye getirdim sizi daha fazla bekletmeyeyim dedim

Kilo bildiririmim malum donemim yaklaştığı için maalesf kilo kaybı yok
Rumuz:mesmeser
Geçen haftaki kilo:72.8
Bu haftaki kilo:73.0
Fark:+200gr
Yuzde:274.7

Back
X