- 19 Ekim 2016
- 2.547
- 4.469
- 83
- 39
Başardım kızlar 10 km yi aştım kendi rekorumu kırdım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başardım kızlar 10 km yi aştım kendi rekorumu kırdım.![]()
bende oldu zayiflayinca canim plates yapmistim o zamn zaten sporla xayifladgim icin cok da asiri degildiKızlar uzun zamandır sormaktan çekindiğim bişey var vücudunda çatlağı olan var mı gitmesi için bişey yaptınız mı sonuç ne oldu
Afiyet olsunÖğleden sonra keyfi.
Küba kahvesi
Yeşil çay.
![]()
Var canım bende hamilelikte oldu olduktan sonra yapacak bişey yok ama zayiflayinca onlar da inceliyorKızlar uzun zamandır sormaktan çekindiğim bişey var vücudunda çatlağı olan var mı gitmesi için bişey yaptınız mı sonuç ne oldu
Tatilde neden bu kadar erken kahvalti yapıyordum benim ev ahalisi hepsi daha derin uykudaSabah yine klasik kahvaltim seviyorum bu kahvaltiyi cok doyuruo beni bir yumurta
2 ceviz
Bir dilim ekmek
4 parmak penir ve yesillik
Çok şükür bende yokKızlar uzun zamandır sormaktan çekindiğim bişey var vücudunda çatlağı olan var mı gitmesi için bişey yaptınız mı sonuç ne oldu
Çok ağır bi kahvaltı yaptımTatilde neden bu kadar erken kahvalti yapıyordum benim ev ahalisi hepsi daha derin uykuda
Bende de var ama Doğumdan değil ergenlikte çok kilo kaybettim 45 kilodan 39 kiloya düştüm lisede bu tiroid yüzünden sonra 50 li kilolara çıkınca alıp vermekten oldu çok takıntı yaptım ne kremler kullandım yok ama eşim Amerika'dan iki krem getirmiş bi de onu kullancam bakalım Seylaya sorayım etkili olur mu diyeVar canım bende hamilelikte oldu olduktan sonra yapacak bişey yok ama zayiflayinca onlar da inceliyor
Aslında çok ağır değil bence sadece 12 hindi füme biraz fazla geldi közlenmiş biber de 2 3 tane olabilirdi o kadarÇok ağır bi kahvaltı yaptım
8 yeşil zeytin
8 siyah zeytin
Kırmızı közlenmiş biber 4 tane
Kereviz salatası 1 kaşık
12 hindi füme .ilk kez aldım.
2 sigara böreği
1 kib.kut.peynir
Çay
Yarın başlıyorum kısmaya
Maşallah canım miden baya genişlemiş o zamanÇok ağır bi kahvaltı yaptım
8 yeşil zeytin
8 siyah zeytin
Kereviz salatası 1 kaşık
2 sigara böreği
1 kib.kut.peynir
Çay
Yarın başlıyorum kısmaya
Benim esim de uyuyodu cnm ama ben erken uyaniorum ve onu beklersem cok daha fazla acikir saldiririm bide ac uyaniorum zaten bide erken kahvalti yaoinca metobolizma da erken calismaya baslioTatilde neden bu kadar erken kahvalti yapıyordum benim ev ahalisi hepsi daha derin uykuda
hindi fumenin cok bi kalorusi yok canm ama senin yeniden bi beslenme duzeni olusturman lazim bigun kisip bigun yemeye zor olur canimcim dikkat etÇok ağır bi kahvaltı yaptım
8 yeşil zeytin
8 siyah zeytin
Kereviz salatası 1 kaşık
2 sigara böreği
1 kib.kut.peynir
Çay
Yarın başlıyorum kısmaya
Senin çocuk yok galiba ne kadardır evlisinBenim esim de uyuyodu cnm ama ben erken uyaniorum ve onu beklersem cok daha fazla acikir saldiririm bide ac uyaniorum zaten bide erken kahvalti yaoinca metobolizma da erken calismaya baslio
hindi fumenin cok bi kalorusi yok canm ama senin yeniden bi beslenme duzeni olusturman lazim bigun kisip bigun yemeye zor olur canimcim dikkat et
Yok canm bebis suanda 6 yillik evliyim senin kac tane varSenin çocuk yok galiba ne kadardır evlisin
Benim üç tane var canimYok canm bebis suanda 6 yillik evliyim senin kac tane var