• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hic sorma selulit yapmasin diye kahve icmiorum zamaninda bi ton sey yiyip kilo almisim madem ozenceksin vicuduna o zaman yap dmi saflik bndekide:)
Sade nescafenin etkisi ne hediye geldi bir kavanoz bunu sade şekersiz icsem ne olur yada icmeyeyim mi

başım çatlıyor kızlar. tansiyonum havalardaydı bir ara 16 ya 7'yi gördüm. şkür düştü ama şimdi de başım çatlıyor öğlenden beri.

Geçmiş olsun canım

anca geldim.
Esim cumartesi ogleden sonra kuba kahvesi yapmisti. normalde kahveyi sabah iciyorum yoksa uyutmuyo.o gece hic uyutmadi beni. ustune bide baliga gittik hava cok sisliydi ve aciklarda cok ruzgar ve dalga vardi. teknede baya bi usudum. aksam saat 6:00 da yorgunluk ve bitkinlikle uyuyakalmisim bi uyandim sabah olmus. :rolleyes:

bu sabah tahinli pekmezli 1 dilim ekmek yedim.
ogleden once 1 kase yogurt yedim.
oglen ceyrek balik ekmek
az salata
cok ac olmama ragmen hemen doydum.:KK9:
Aksam icin canim corba istiyor.

su anda yaptigim bitki cayndan iciyorum.:kahve:

Canım ne güzel az yiyip doymak, ben nasıl yapıcam bilmiyorum, midem büyüdü

Dun aksam 3 tane kurabiye yedim hde kendimi tutabilecekken yedim nefret edeiorum suan kendinden boyle bisey yaptigim icin o ladar pasta kurabiye yaparsan kac gundur ve yemezsen al boyle olur iste bazen canim istemese bile sanki seytan kulagimdan ye diye fisildio resmen onu kulagimin dibinde hissediyorum:))

Afiyet olsun canım bu ara çok iyi gidiyorsun maşallah, devamı gelmezse etkilemez seni o kurabiyeler

Çocuklar yine kurabiye yaptı
Malzemeleri çokarıyorum onlar yapıyor

Yaptıklarını yiyorlar mı canım usta olmuş onlar artık

aynen aslinda bi tane kesmisti hani bazen hic yememek icin inat edersin snra dayanamayip yediginde onun acisini cikarirsin ya benimki de o hesapti:))

Hiç yabancı gelmiyor bana bu dediklerin ama ben battı balık deyip devam ettiriyorum, sen demiyorsun maşallah

size yazdıktan sonra tekrar sallandık kızlar :KK43:

bunu odamın camından çektim sabah

16473405_956070247861792_1393916392875849435_n.jpg

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Selam kızlar:kahve:

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
5 tane yeşil zeytin
2 bardak çay

Öğlen yok kahvaltı geç oldu bugün

Saat 2 gibi bitki çayımı içerim

Akşam
Tavuk sote
Yarım kase yoğurt
Salata

Menü çok güzel tam diyetlik afiyet olsun

öğle yemeğim

2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgurlu ıspanak
1.5 yemek kaşığı yoğurt

16522661_956153174520166_939198099_n.jpg

Bu porsiyonları görünce yediklerimi yazasım gelmiyor
hepimiz tıngır mıngır gidiyoruz :KK70: körler sağırlar birbirini ağırlar olduk topikçe :KK70:

:KK70::KK70:

Hep berber kilo almalar yada hastalanmalar burda olmayanlarin kulaklari cinlasin

:KK47::KK47:

anca beraber kanca beraber sonuçta :))

:))

onlara bakma sen valla belli bir kilonun üstünde tartınca sapıtıyor arada tartılar..benimki de öyle..bu durum yüzünden 3 tartı değiştirdim sonuç aynı:confused::confused:arada sapıtıp yanlış tartıyor..yerini oynatıp yeniden aynı yerine getiriyorum düzeliyor benimki..inanmazsınız yeri bozulmasın diye kalemle köşelerini çizdim:KK70::KK70::KK70:

herkese geçmiş olsun:cry:
biliyorsun da hatanı..niye almadın yanına kısss..neyse ki tutmuşsun kendini:KK39:

off fena...Allah beterinden saklasın:cry:

ihmal etme iyice artar..geçmiş olsun

:confused::confused:
:KK70::KK70::KK70:ben de yamuğum gene nöbet çıkışı her yerim ağrıyor..:confused::confused:

Kolay gelsin canım nöbetlerin de üst üste olmuş aman hasta olma da

benim hep böyledir tansiyonum..9-6 10-6 9-5 bana normal olan bu..sen kaldıramıyorsun demekkio_O ama 11-5 arası çok açık

Benim de düşüktür aynı böyle nabız da düşük çıkıyor
benim

Selam kızlar

Gelemedim bir türlü çocuklar gelen giden hafta sonu eşim de vardı kayınvalideye git anneye git arada okudum ama yazamadım

Bu arada iyileşemedim bir türlü

Öksürük var gece gündüz bu sefer de faranjit olmuşum iğnem yeni bitmişti zaten 1 hafta olmuştu , hoop tekrar hasta ben

Çok ilaç aldım kan hapı da içiyorum , hiç dikkat edemedim hastayım diye ,cuma da tartılmayı unutmuştum, dün tartıldım ben şok 74 ü gördüm

Vericem inşallah burdayım

Sonunda sukur kavusturana.
Sabah kuafor randevum vardi. 4 ayda bir saclarima full highlight yaptiriyorum. tam 3 saat suruyor her seferinde basima agri giriyor. Hic sevmiyorum kuafore gitmeyi. :KK34:

Sabah kahvaltim
3 adet yesil zeytin
2 adet siyah zeytin
3 dilim kasar peyniri
1 dilim ekmek

arada 1 fincan leblebi

oglen 2 kepekli tost ekmegi arasina avokado ve somon fume

aksam henuz belli degil.

bugun spor yapmiycam belki evde yer sporu yaparim yine hasta olucam sanirim cok halsizim.

Günaydın kızlar ufaklık bugün yumurta istedi kahvaltıya bende ona eşlik edeyim bari dedim nadiren kahvaltı yaptığım bir gün oldu.

Sabah yine deprem ile uyandım :KK43:

1 yumurta
2 ince dilim kendi yaptığım ekmekten
1 parça beyaz peynir
3 dilim domates
2 tane yeşil zeytin

Allah korusun insallah bisey olmaz.

gökyüzü kırmızı olunca deprem havası var derler.

erken yapmışsın arada saat çok olunca acıkman doğal cnm ara öğün yapsaydın keşke

Burdada kasirga oncesi gokyuzu kirmizi oluyor. Allahim korusun.

küçük tansiyonum düşük çıkıyor nedense 11 e 5 çıktı

benimde kucuk hep 5 lerde cikar. hamileyken bile yukselmedi.

20 yaş büyük birinden hoşlanmak çok mu saçmalık sizce kızlar. kendisi türk değil üstelik.

10 yila kadar OK.
ilk basta onemli olmayabilir ama zamanla mutsuz olabilirsin bence iyi dusun. 20 yil cok uzun bir mesafe.
dusunsene ben 44 yasindayim esim 64 olurdu. benim icin bir cazibesi kalmazdi acikcasi. bu arada esim bende 3 yas genc :rolleyes::rolleyes:

İyi akşamlar kızlar,gelemiyorum yine.misafir misafir üzerine bu aralar.yatılı hem de...cuma bildirimimi yapıp düzenli menü bildirimine de başlıycam inşallah.koşu bandımı da getirtti eşim sağolsun.Sizler nasılsınız?
Hoşgeldin canım iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz :KK48:sen nasilsin

Back
X