• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sagol canimcim evet wasa zaten kraker veya kzarmis ekme gibi dilekcim senim gordgun goruntu zaten benim duzelmeue baslamis halimdi ben cok sok diyet yapiodum snra da yiyodum smdi artik normal beslenme herkes gibi
Kuzuna gecmis olsun bncede iyi olmazsa eve gelsin veya sen yarin gondeezsin kotu olursa okula
Sabah en azindan yumurta yemissin az da olsa cok iyi oglen ne getrdin yaninda
öğlene dündü sebzeli çorbamdan getirdim. çokça. içine yine zencefil attım.
bir de fasulye turşusu kavurmuştum hafta sonu . bi kase de ondan getirdim.

az önce ekşi elma yedim bi tane.
ama acıktım canım. sabah yiyemedim. hazırlık yapayım derken çocuklara eve.
karanfil attım şimdi ağzıma.
arada bunu da yapacağım. dün 4 tane karanfili 1 saat kadar ağzımda beklettim. yazın suya koyup içmek lazım. karanfil tarçın vs
ben de baya baya sıkılaştım sanki. kendime mi öyle geliyorum bilmiyorum ama iyiyim daha. daha bi hevese geliyorum tabi öyle olunca

Çok geçmiş olsun nasıl hasta çocuğu göndermezler ya bizim öğretmen hemen arar cocuk hasta ateşi var gelin alın diye .
yani ateşi yok .
cumartesinden biraz boğazım acıyor anne dedi.
her sabah portakal sıkarım . arada pekmez yediririm peşlerinde. ne bileyim . zencefil veririm ağızlarına . taze olandan . 1 dilim . kışın hasta olmadılar öyle yatak döşek. şükür .
ateş de pek öyle olmadı sanki.
şimdi de ateş yok . boğazım da öyle acımıyor dedi sabah ama halsizim dedi.
gece kabus görmekten uyuyamadı dedi babası ondan halsiz .
hafta sonu ipad oynuyorlar . 1 er saat . ama 2 saati buldu galiba dun oynamaları.
oyunlara kendini çok kaptırıyor . aşırı hırs yapıyor .
slathero mu ne oynuyor . yılan oyunu. yem yiyor büyüyor. ama biri gelip de ona çarparsa ölüyor .
biraz onu sayıkladı . çok kaptırıyor kendini . ne yapacağımızı bilemiyoruz . acıyorum ona da.

öğretmen göndermez dedi zaten . 5. sınıf . kapıda da güvenlik var . bırakmazlar sanıyorum . ama eğer çok hasta olursa en azından telefonum var . ararlar beni. ben onay verirsem belki gönderirler diye düşündüm. inşallah açılmıştır da gerek kalmaz eve gitmeine.

3km yürüyüş 10 dk spor :KK6:zencefilli tarcinli bir bardak ayran
:KK9::KK9:
tamam hatırladım vasa dediğin şeyleri. güzel mi tadı.
ben kraker olarak almayı düşünmüştüm .
kahvaltımı yapamadım.
sabah kalktım eve pilav pişirdim. mercimek çorbası yaptım.
çocuklara sosisli omlet
kendime peynirli omlet. ama malesef yarısını yiyebildim. bitiremedim. koşturmaktan .
kendime öğlene yemekler hazırladım . ve koşarak çıktım. büyük oğlan hasta biraz . halsiz daha çok .
portakal da sıktım onlara kahvaltıya.
bi de dollven içirdim . çıkardım.
eğer kötü olursan eve gel dedim.
öğretmenler yollamıyor dedi.
telefonla arasınlar gerekirse dedim. tamam dedi.
inşallah iyi olur.
dün aslında rahatsızdı biraz . sadece boğazım batıyor biraz dedi . ateşi vs olmadı. gece de bi kaç kez kabus gördü. babası ilgilendi. ben yattım. çünkü kız da kalkıyor geceleri ben ona hazır ediyorum kendimi. her çocuğu paylaşıyoruz yerine göre.
geçmiş olsun canım..:cry::cry:

canım hayırdır hasta mısın . iyi misin
canım hasta değilim ama halsizim ..geniz akıntım devam ediyor,yorgun kalkıyorum..vitamin de alıyorum ama..havalardan sanırım..:KK43:
yani ateşi yok .
cumartesinden biraz boğazım acıyor anne dedi.
her sabah portakal sıkarım . arada pekmez yediririm peşlerinde. ne bileyim . zencefil veririm ağızlarına . taze olandan . 1 dilim . kışın hasta olmadılar öyle yatak döşek. şükür .
ateş de pek öyle olmadı sanki.
şimdi de ateş yok . boğazım da öyle acımıyor dedi sabah ama halsizim dedi.
gece kabus görmekten uyuyamadı dedi babası ondan halsiz .
hafta sonu ipad oynuyorlar . 1 er saat . ama 2 saati buldu galiba dun oynamaları.
oyunlara kendini çok kaptırıyor . aşırı hırs yapıyor .
slathero mu ne oynuyor . yılan oyunu. yem yiyor büyüyor. ama biri gelip de ona çarparsa ölüyor .
biraz onu sayıkladı . çok kaptırıyor kendini . ne yapacağımızı bilemiyoruz . acıyorum ona da.

öğretmen göndermez dedi zaten . 5. sınıf . kapıda da güvenlik var . bırakmazlar sanıyorum . ama eğer çok hasta olursa en azından telefonum var . ararlar beni. ben onay verirsem belki gönderirler diye düşündüm. inşallah açılmıştır da gerek kalmaz eve gitmeine.
Bizim lise olduğu halde göndermiyorlar ben gelip almadan canım..göndermesinler de zaten..allah korusun yolda bişey olur yalnız..babası alsın zorda kalırsa..o_Oo_Oo_O

günaydın..sabah gene zor kalktım..eşim nöbet iznine geldi..kahvaltımızı yaptık..yatağımız ve benim yatış pozisyonum sanırım yorgun kalkmama sebep..:KK51::KK51:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
kuymak
kaysı yumurta
peynir zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

gece kızımla sapıttık ..gitti pizza ısıttı ben de 1 dilim yedim ayranla..off off motivasyonum gene sıfır..toparlanmalıyım ama nasıl:KK47::KK47::KK47:

bir de fasulye turşusu kavurmuştum hafta sonu . bi kase de ondan getirdim.

arada bunu da yapacağım. dün 4 tane karanfili 1 saat kadar ağzımda beklettim. yazın suya koyup içmek lazım. karanfil tarçın vs
ben de baya baya sıkılaştım sanki. kendime mi öyle geliyorum bilmiyorum ama iyiyim daha. daha bi hevese geliyorum tabi öyle olunca
Karanfil neden alıyorsun canım faydası ne

Sabah ac karnına bir portakal yedim eşimin dersi kahvaltiyi beraber yapmak için bekledim onu biraz önce yedim herzamanki klasik kahvalti arada yemem galiba çünkü geç yedim bol su ve evi bir silip supureyim :temizlik:

bir de fasulye turşusu kavurmuştum hafta sonu . bi kase de ondan getirdim.iyi menu cnm afiyet olsun evet bak dikkat edince ne guzel bak skilasiosun abur cburu kesince insan zayiflayinca motive oluo

günaydın..sabah gene zor kalktım..eşim nöbet iznine geldi..kahvaltımızı yaptık..yatağımız ve benim yatış pozisyonum sanırım yorgun kalkmama sebep..:KK51::KK51:
kahvaltım
kuymak
kaysı yumurta
peynir zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

gece kızımla sapıttık ..gitti pizza ısıttı ben de 1 dilim yedim ayranla..off off motivasyonum gene sıfır..toparlanmalıyım ama nasıl:KK47::KK47::KK47:
Afiyet olsun cnm hadi hadi devam simardik bitti:)
Sabah ac karnına bir portakal yedim eşimin dersi kahvaltiyi beraber yapmak için bekledim onu biraz önce yedim herzamanki klasik kahvalti arada yemem galiba çünkü geç yedim bol su ve evi bir silip supureyim :temizlik:
guzel canm afiyet olsun

Karanfil neden alıyorsun canım faydası ne
canım dün akşam balık yaptık.
yanında soğan doğradım. tuz ve limon sıktık üstüne sadece
4-5 diş sarımsak da ayıkladım koydum. eşim ve ben yedik . kocaman 2 diş sarımsağı yedim. soğandan da bol yedim. öyle olunca bugün karanfil attım ağzıma. koku yapmasın . ve diş etlerine de faydası var zaten .

resimle geldim ben yine :))

16731031_960216104113873_1027238550_n.png

Selam canlarım:KK200:

Kahvaltım :kk77:
Peynir
Domates
6 tane yeşil zeytin
5 tane siyah zeytin
1 buçuk dilim tb ekmeği
2 bardak çay
2 ceviz
2 kuru kayısı

Öğlen :kk77:
1 bardak portakal suyu
1 küçük elmalı kurabiye

dün anneannemlerdeydm teyzem annem anneannem ve kuzenler falan hep ne güzel zayıflamışsın bayağı hemde diyorlar :) uzun zamandır görmüyorlardı beni :)

annem bile ummuyordum zayıflayacağını iddiaya girseydik kaybederdim kesin diyor :KK70:
Çok güzel değilmi insan nasil da motive oluyor:KK73:

Afiyet olsun canım.
Kolay gelsin :temizlik:

dün anneannemlerdeydm teyzem annem anneannem ve kuzenler falan hep ne güzel zayıflamışsın bayağı hemde diyorlar :) uzun zamandır görmüyorlardı beni :)

annem bile ummuyordum zayıflayacağını iddiaya girseydik kaybederdim kesin diyor :KK70:
Haksız da sayılmaz canım masallahin var senin

Back
X