- 19 Ekim 2016
- 2.547
- 4.469
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haksız da sayılmaz canım masallahin var senin
Işimi bitirdim şimdi biraz lif isleyeyim zaman geçsin![]()
ne güzel şaşırtmışsın herkesleridün anneannemlerdeydm teyzem annem anneannem ve kuzenler falan hep ne güzel zayıflamışsın bayağı hemde diyorlar :) uzun zamandır görmüyorlardı beni :)
annem bile ummuyordum zayıflayacağını iddiaya girseydik kaybederdim kesin diyor![]()
öyle oldu cnm iltifatlarda bana motivasyon oldu :)ne güzel şaşırtmışsın herkesleri
Guzel canim ama sanki zeytini fazla yemissin bu arada zeytin odem yapio su toplayabilirsinSelam canlarım
Kahvaltım
Peynir
Domates
6 tane yeşil zeytin
5 tane siyah zeytin
1 buçuk dilim tb ekmeği
2 bardak çay
2 ceviz
2 kuru kayısı
Öğlen
1 bardak portakal suyu
1 küçük elmalı kurabiye
aferin sana iyi gdio canmbayağı sıkı tuttum kendmi :)) aynen bu şekilde devam bugünden sonra da
Teşekkür ederim tatlımafiyet olsun![]()
Aaa öyle miGuzel canim ama sanki zeytini fazla yemissin bu arada zeytin odem yapio su toplayabilirsin
aferin sana iyi gdio canm
sabahve sen. bende resmin açılmadı yahu.afiyet olsun![]()
aslında ben daha fazla yiyorum zeytini.Aaa öyle mibilmiyordum teşekkür ederim söylediğin icin
yumurta yemek istemedim bugün o yüzden zeytini fazlalastirmiştim
allah allah neden acaba cnmsabahve sen. bende resmin açılmadı yahu.
aslında ben daha fazla yiyorum zeytini.
ama eğer şiddetle kilo vermek istiyorsan ve kilon fazla ise o zaman çok yememek lazım. ben yeşil zeytini 15 tane falan yerim .
Evet yerim15 tane mi
Ben zaten her kahvaltıda yemiyorum haftada toplasan 15 tane yiyorum. O halde 1 haftada 10 tane yerimaslında ben daha fazla yiyorum zeytini.
ama eğer şiddetle kilo vermek istiyorsan ve kilon fazla ise o zaman çok yememek lazım. ben yeşil zeytini 15 tane falan yerim .
ANLADIM canım .Ben zaten her kahvaltıda yemiyorum haftada toplasan 15 tane yiyorum. O halde 1 haftada 10 tane yerim