• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün anneannemlerdeydm teyzem annem anneannem ve kuzenler falan hep ne güzel zayıflamışsın bayağı hemde diyorlar :) uzun zamandır görmüyorlardı beni :)

annem bile ummuyordum zayıflayacağını iddiaya girseydik kaybederdim kesin diyor :KK70:
ne güzel şaşırtmışsın herkesleri

Selam canlarım:KK200:

Kahvaltım :kk77:
Peynir
Domates
6 tane yeşil zeytin
5 tane siyah zeytin
1 buçuk dilim tb ekmeği
2 bardak çay
2 ceviz
2 kuru kayısı

Öğlen :kk77:
1 bardak portakal suyu
1 küçük elmalı kurabiye
Guzel canim ama sanki zeytini fazla yemissin bu arada zeytin odem yapio su toplayabilirsin
bayağı sıkı tuttum kendmi :)) aynen bu şekilde devam bugünden sonra da
aferin sana iyi gdio canm

Guzel canim ama sanki zeytini fazla yemissin bu arada zeytin odem yapio su toplayabilirsin
aferin sana iyi gdio canm
Aaa öyle mi:KK57: bilmiyordum teşekkür ederim söylediğin icin:KK60: yumurta yemek istemedim bugün o yüzden zeytini fazlalastirmiştim

Aaa öyle mi:KK57: bilmiyordum teşekkür ederim söylediğin icin:KK60: yumurta yemek istemedim bugün o yüzden zeytini fazlalastirmiştim
aslında ben daha fazla yiyorum zeytini.
ama eğer şiddetle kilo vermek istiyorsan ve kilon fazla ise o zaman çok yememek lazım. ben yeşil zeytini 15 tane falan yerim .

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 32
aslında ben daha fazla yiyorum zeytini.
ama eğer şiddetle kilo vermek istiyorsan ve kilon fazla ise o zaman çok yememek lazım. ben yeşil zeytini 15 tane falan yerim .
Ben zaten her kahvaltıda yemiyorum haftada toplasan 15 tane yiyorum. O halde 1 haftada 10 tane yerim

Back
X