- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
ücretsiz izin hakkımı kullanacağım .16 kasıma kadarmemnun değil miydin sen çalışıyorsun nasıl bakacaksınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ücretsiz izin hakkımı kullanacağım .16 kasıma kadarmemnun değil miydin sen çalışıyorsun nasıl bakacaksınız
Canım ücretsiz izni hemen alabiliyor musun onaylanma süreci ne kadar bu arada olumsuz bişey mi yaşadınız yeni bi bakıcı bulmak zor kolay gelsin canımücretsiz izin hakkımı kullanacağım .16 kasıma kadar
Merhaba kızlar oğlan hasta kaç gündür ishal kusma ateş gelemedimokuyucuu geçmiş olsun canım
ücretsiz izin hakkımı kullanacağım .16 kasıma kadar
görüştüm . evet alabiliyormuşum hemen izin . onaylanma süreci hemen oluyor. şükür sıkıntı yok şimdilik .görüştüm konuştum . bin şükür.Canım ücretsiz izni hemen alabiliyor musun onaylanma süreci ne kadar bu arada olumsuz bişey mi yaşadınız yeni bi bakıcı bulmak zor kolay gelsin canım
Aaa çok üzüldüm nasıl kıyıp da vurmuş bizim de başımıza gelmişti kızda halbuki sadece birkaç ay baktı çocuk alışmamıştı sevmiyordu çocuğa vurunca yolları ayırdık asgari ücretten fazla veriyordum ev işi yapmasını da istememiştim onun yemeğini de ben yapıyordum ama olmadıbi başkasına emanet etmek çok zor o yüzden şimdi kendim bakıyorum ikisine de geçmiş olsun canımgörüştüm . evet alabiliyormuşum hemen izin . onaylanma süreci hemen oluyor. şükür sıkıntı yok şimdilik .görüştüm konuştum . bin şükür.
evet olumsuz şey yaşadık. kıza vurmuş canım. kız da tabi çok hareketli. yeri geliyor biz zorlanıyoruz . ama o o iş için geliyor bana. bunun için para alıyor . böyle olmamalıydı tabi.
aaaaaaa iyi yapmışsın işine son vermekle.. çok sinir oluyorum insanların bu tavırlarına... çocuk yaa çocuk...!!! nasıl elleri kalkıyor.. nasıl kıyabiliyorlar. aklım almıyor.. bence en doğrusunuz yapıyorsun canım izin alarak.. çocuğa da iyi gelecektir bu süreç..görüştüm . evet alabiliyormuşum hemen izin . onaylanma süreci hemen oluyor. şükür sıkıntı yok şimdilik .görüştüm konuştum . bin şükür.
evet olumsuz şey yaşadık. kıza vurmuş canım. kız da tabi çok hareketli. yeri geliyor biz zorlanıyoruz . ama o o iş için geliyor bana. bunun için para alıyor . böyle olmamalıydı tabi.
hoşgeldin canım sakin buralarCanlarim nasiksiniz dun evime geldim cok sukur ama tatikin tadi damagimda kaldi insallah artik buralardayim gecmisi okuyamadim insalh jersey yolundadir
Merhaba ben esin Allah izin verirse sağlıklı beslenmeye karar verdim elhamdülillah çok çok kötü değil bana göre ama bacaklarım ve göbeğim beni oldukça rahatsız ediyor benide araniza alırsanız sevinirim. Sorumluluk olunca kendimi daha iti motive ediyorum su an 59 kiloyum boyum 1. 58... Allah izin verirse 50 kilo ya inmek istiyorum
Merhaba ben esin Allah izin verirse sağlıklı beslenmeye karar verdim elhamdülillah çok çok kötü değil bana göre ama bacaklarım ve göbeğim beni oldukça rahatsız ediyor benide araniza alırsanız sevinirim. Sorumluluk olunca kendimi daha iti motive ediyorum su an 59 kiloyum boyum 1. 58... Allah izin verirse 50 kilo ya inmek istiyorum
evet canim her yaz boyle olur snra yine herkes gelirhoşgeldin canım sakin buralar
tatil nasıl geçti canım maşallah 800 gr fark çok iyi ben bile evde daha fazla almışım telafi ederiz inşallahevet canim her yaz boyle olur snra yine herkes gelir
geçmiş olsunhayırlı sabahlar canlar nasılsınız dünden bu yana kuyruk sokumu yeri ağrıyor oturamıyorum resmen ama malesef masabaşı çalışıyorum napıcam bilmiyorum geçenlerde damacana kaldırdım ondan oldu herhalde diye düşünüyorumçok ağrıyorrrrrrrr
![]()
Çok teşekkür ederim çok ALLAH razı olsun İnşaALLAH hep birlikte hayırlı sohbetler hayırlı incelmeler olurcanım hoşgeldin :)