Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba ben esin Allah izin verirse sağlıklı beslenmeye karar verdim elhamdülillah çok çok kötü değil bana göre ama bacaklarım ve göbeğim beni oldukça rahatsız ediyor benide araniza alırsanız sevinirim. Sorumluluk olunca kendimi daha iti motive ediyorum su an 59 kiloyum boyum 1. 58... Allah izin verirse 50 kilo ya inmek istiyorum

Canım ücretsiz izni hemen alabiliyor musun onaylanma süreci ne kadar bu arada olumsuz bişey mi yaşadınız yeni bi bakıcı bulmak zor kolay gelsin canım
görüştüm . evet alabiliyormuşum hemen izin . onaylanma süreci hemen oluyor. şükür sıkıntı yok şimdilik .görüştüm konuştum . bin şükür.
evet olumsuz şey yaşadık. kıza vurmuş canım. kız da tabi çok hareketli. yeri geliyor biz zorlanıyoruz . ama o o iş için geliyor bana. bunun için para alıyor . böyle olmamalıydı tabi.

görüştüm . evet alabiliyormuşum hemen izin . onaylanma süreci hemen oluyor. şükür sıkıntı yok şimdilik .görüştüm konuştum . bin şükür.
evet olumsuz şey yaşadık. kıza vurmuş canım. kız da tabi çok hareketli. yeri geliyor biz zorlanıyoruz . ama o o iş için geliyor bana. bunun için para alıyor . böyle olmamalıydı tabi.
Aaa çok üzüldüm nasıl kıyıp da vurmuş bizim de başımıza gelmişti kızda halbuki sadece birkaç ay baktı çocuk alışmamıştı sevmiyordu çocuğa vurunca yolları ayırdık asgari ücretten fazla veriyordum ev işi yapmasını da istememiştim onun yemeğini de ben yapıyordum ama olmadıbi başkasına emanet etmek çok zor o yüzden şimdi kendim bakıyorum ikisine de geçmiş olsun canım

aaaaaaa iyi yapmışsın işine son vermekle.. çok sinir oluyorum insanların bu tavırlarına... çocuk yaa çocuk...!!! nasıl elleri kalkıyor.. nasıl kıyabiliyorlar. aklım almıyor.. bence en doğrusunuz yapıyorsun canım izin alarak.. çocuğa da iyi gelecektir bu süreç..

Canlarim nasiksiniz dun evime geldim cok sukur ama tatikin tadi damagimda kaldi insallah artik buralardayim gecmisi okuyamadim insalh jersey yolundadir

Merhaba ben esin Allah izin verirse sağlıklı beslenmeye karar verdim elhamdülillah çok çok kötü değil bana göre ama bacaklarım ve göbeğim beni oldukça rahatsız ediyor benide araniza alırsanız sevinirim. Sorumluluk olunca kendimi daha iti motive ediyorum su an 59 kiloyum boyum 1. 58... Allah izin verirse 50 kilo ya inmek istiyorum

canım hoşgeldin :)

Kizlar liste yapma sirasi kimde eger yoksa kendi aramizda siraya koyalim isterseniz
Tatil sonrasi kilo bildirimi
Rumuz aaadddaaa
En son 61.9
Bu hafta 62.7
Fark +800 gram
Hedef 57 olsun bnce
Spor leslie

Back
X