yatıp dinlenmelisin o zaman.. malum grip ayakta daha uzun sürede çıkıyor vücuttan.. önceden bende çok grip olurdum.. Allah'a şükür artık etkilemiyor pek..![]()
maşaallah cnm sana o zmaan ben 2 gün yattım sonra mecbur geldim işe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatıp dinlenmelisin o zaman.. malum grip ayakta daha uzun sürede çıkıyor vücuttan.. önceden bende çok grip olurdum.. Allah'a şükür artık etkilemiyor pek..![]()
Canım geçmiş olsun.üşütmüşsün. Ve İstanbul da olanlara da büyük geçmiş olsun.Allah korusunteşekkür ederim cnm amin inşaallahgittim canısı doktora ilaç aldım kullanıyorum ama uzun sürdü bu sefer üşütmüssün fena dedi
![]()
cok cok gecmis olsun cnm ins iyi cikar sonuclarSelam kızlar dün MR çektirdim sonucu 15 güne çıkacak kendimi bu aralar çok halsiz hissediyorum insallah en kısa zamanda atlatirim
sana da gecmis olsun canimcimmerhaaba kızlar 3 gündür grip soğuk algınlığından yatıyorum ancak bugün başladım işe ;
dengesizleşti menüler az yiyorum haliyle hastalıktan bakalım yarın ne çıkacak herşeye hayırlı günler :)
bnde aksamlari yuruodum cnm ama bugun sabab yurudum cidden iyi gekdi bana da insallh 2 kez yaoarim hazir evdeyken
Canım geçmiş olsun.üşütmüşsün. Ve İstanbul da olanlara da büyük geçmiş olsun.Allah korusun
cok cok gecmis olsun cnm ins iyi cikar sonuclar
sana da gecmis olsun canimcim
bnde aksamlari yuruodum cnm ama bugun sabab yurudum cidden iyi gekdi bana da insallh 2 kez yaoarim hazir evdeyken
evet diyetdaşım haklısın. ben de saldım. ramazan, bayram, tatiller, hastalıklar derken hepimiz dağıldık.bu arada arkadaşlar birşey paylaşıcağım ..
Neden hiç kimse paylaşım yapmıyuor bildirim yapmıyor ne yediğini yazmıyor bu şekilde movitasyonu düşüyor insanın b una bende dahilim kimse yazmıyor diye yazasım gelmiyor resmen lütfen herkes olabildiğince yazsın ki şevke gelelim kilo almış olabiliriz ama yazalım lütfn
A aaadddaaaizole Z zeze_35 @demirleke N nslhn061
ayaysel
mesmeser
ficans
sersum
canm yazim buralar boyle oluo tatile.gdenlee dikkat esemeyenler misafiri olanlar o yuzden yazmioruz kacirioruz cnku bu ara hepimizbu arada arkadaşlar birşey paylaşıcağım ..
Neden hiç kimse paylaşım yapmıyuor bildirim yapmıyor ne yediğini yazmıyor bu şekilde movitasyonu düşüyor insanın b una bende dahilim kimse yazmıyor diye yazasım gelmiyor resmen lütfen herkes olabildiğince yazsın ki şevke gelelim kilo almış olabiliriz ama yazalım lütfn
ayaysel
mesmeser
ficans
sersum
evet diyetdaşım haklısın. ben de saldım. ramazan, bayram, tatiller, hastalıklar derken hepimiz dağıldık.
benim kahvaltı yok. öğlen dürüm. akşama da makarna yiyeceğim. yani pek iyi bir menü değil bugün.
aldım mı verdim mi görmek için yarın sabah tartılacağım.
canm yazim buralar boyle oluo tatile.gdenlee dikkat esemeyenler misafiri olanlar o yuzden yazmioruz kacirioruz cnku bu ara hepimiz
Ama soyle yapalim burda olanlar isi olmayanlar yazsin dgerleei gelene kadar kilo verelim onlara supriz yapalim
Ya hep diorum ya kahvalti bana iyi gelmio kizlar die fakat kajvalti yaomadgim yada gun icinde pek yemedgim zamanlarda aksam hersein acisini cikarasim gelio bide ogun atlamadan yarindan itibaren oyke deniyeyim bakalim nasi okcak
haklısın canım herkes bir salivermis ben rahatsızlığından dolayı pek yiyemiyorum canım ama spor yapamadığım için de pek gitmiyorbu arada arkadaşlar birşey paylaşıcağım ..
ayaysel
mesmeser
ficans
sersum
hayırlı sabahlar kızlar zorlu bir dünü geride bıraktık rabbim beterinden korusun inşaallah istanbullu olarak etkilenenlerden bir tanesiyim çatı uçarak binamızın balkonu çökertti . çok şükür kimseye birşey olmadı . rabbim neyler neylerse güzel eyler onun kudretine sığııyoruz. bu arada hastalığım da geçmek bilmiyor kızlar nasıl bir soğuk algınlığıdır bilinmez![]()
Evde olmama rağmen kilo almadım şükür.koşturmacam bitmiyor.her günüm pert.ben miyim bu kadar çocuk peşinde koşturan.ya da benim çocuklar mı çok yaramaz anlamıyorum .zor çocUklarım var.gerçekten onlara laf yetiştirmek de zor
Bu sabah 54.4 düm.
cok cok gecmis olsun cnm ins iyi cikar sonuclar
sana da gecmis olsun canimcim
bu arada arkadaşlar birşey paylaşıcağım ..
ayaysel
mesmeser
ficans
sersum
haklısın canım herkes bir salivermis ben rahatsızlığından dolayı pek yiyemiyorum canım ama spor yapamadığım için de pek gitmiyor