Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bildirin
Rumuz:nslhn001
Geçen hafta:62.700
Bu hafta:63.00
Fark:+++300

Yok bacılar ben kilo veremiyorum artık çok sıkıldım bu durumdan.

Evde olmama rağmen kilo almadım şükür.koşturmacam bitmiyor.her günüm pert.ben miyim bu kadar çocuk peşinde koşturan.ya da benim çocuklar mı çok yaramaz anlamıyorum .zor çocUklarım var.gerçekten onlara laf yetiştirmek de zor
Bu sabah 54.4 düm.

Selam kızlar dün MR çektirdim sonucu 15 güne çıkacak kendimi bu aralar çok halsiz hissediyorum insallah en kısa zamanda atlatirim
cok cok gecmis olsun cnm ins iyi cikar sonuclar

merhaaba kızlar 3 gündür grip soğuk algınlığından yatıyorum ancak bugün başladım işe ;

dengesizleşti menüler az yiyorum haliyle hastalıktan bakalım yarın ne çıkacak herşeye hayırlı günler :)
sana da gecmis olsun canimcim

A aaadddaaa canım aslında yapabilsek hem sabah hem akşam en güzeli
Ama çok yorulunca bıraktım tek seçenek olunca da tercihim sabah yürüyüşü bana en iyi gelen
bnde aksamlari yuruodum cnm ama bugun sabab yurudum cidden iyi gekdi bana da insallh 2 kez yaoarim hazir evdeyken

Bnde bldirim yapim
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 62.7
Bu hafta 62.6
Hedef 59
Fark -100 gram

Canım geçmiş olsun.üşütmüşsün. Ve İstanbul da olanlara da büyük geçmiş olsun.Allah korusun

bnde aksamlari yuruodum cnm ama bugun sabab yurudum cidden iyi gekdi bana da insallh 2 kez yaoarim hazir evdeyken

teşekkür edererim canlarım rabbim can sağlığı versin hepimize

bu arada arkadaşlar birşey paylaşıcağım ..

Neden hiç kimse paylaşım yapmıyuor bildirim yapmıyor ne yediğini yazmıyor bu şekilde movitasyonu düşüyor insanın b una bende dahilim kimse yazmıyor diye yazasım gelmiyor resmen lütfen herkes olabildiğince yazsın ki şevke gelelim kilo almış olabiliriz ama yazalım lütfn :KK43:

A aaadddaaa izole izole Z zeze_35 @demirleke N nslhn061 ayaysel ayaysel mesmeser mesmeser ficans ficans sersum sersum

Neden hiç kimse paylaşım yapmıyuor bildirim yapmıyor ne yediğini yazmıyor bu şekilde movitasyonu düşüyor insanın b una bende dahilim kimse yazmıyor diye yazasım gelmiyor resmen lütfen herkes olabildiğince yazsın ki şevke gelelim kilo almış olabiliriz ama yazalım lütfn :KK43:

A aaadddaaa izole izole Z zeze_35 @demirleke N nslhn061 ayaysel ayaysel mesmeser mesmeser ficans ficans sersum sersum
evet diyetdaşım haklısın. ben de saldım. ramazan, bayram, tatiller, hastalıklar derken hepimiz dağıldık.

benim kahvaltı yok. öğlen dürüm. akşama da makarna yiyeceğim. yani pek iyi bir menü değil bugün.

aldım mı verdim mi görmek için yarın sabah tartılacağım.

canm yazim buralar boyle oluo tatile.gdenlee dikkat esemeyenler misafiri olanlar o yuzden yazmioruz kacirioruz cnku bu ara hepimiz
Ama soyle yapalim burda olanlar isi olmayanlar yazsin dgerleei gelene kadar kilo verelim onlara supriz yapalim

Ya hep diorum ya kahvalti bana iyi gelmio kizlar die fakat kajvalti yaomadgim yada gun icinde pek yemedgim zamanlarda aksam hersein acisini cikarasim gelio bide ogun atlamadan yarindan itibaren oyke deniyeyim bakalim nasi okcak

evet diyetdaşım haklısın. ben de saldım. ramazan, bayram, tatiller, hastalıklar derken hepimiz dağıldık.

benim kahvaltı yok. öğlen dürüm. akşama da makarna yiyeceğim. yani pek iyi bir menü değil bugün.

aldım mı verdim mi görmek için yarın sabah tartılacağım.

yinede yaz kötü olsada diyettaşım :) olsun bakalım yazın böyle maalesef

canm yazim buralar boyle oluo tatile.gdenlee dikkat esemeyenler misafiri olanlar o yuzden yazmioruz kacirioruz cnku bu ara hepimiz
Ama soyle yapalim burda olanlar isi olmayanlar yazsin dgerleei gelene kadar kilo verelim onlara supriz yapalim

olur canım :) yoksa bende yazmamamya başlıcam salıyorum kendimi direkk motivasyon önemli :)

Ya hep diorum ya kahvalti bana iyi gelmio kizlar die fakat kajvalti yaomadgim yada gun icinde pek yemedgim zamanlarda aksam hersein acisini cikarasim gelio bide ogun atlamadan yarindan itibaren oyke deniyeyim bakalim nasi okcak

kesinlikle katılıyorum canım bende öyleyim sabah öğlen dikkat ederim akşam gözüne vururum sabahda tartıda fazla çıkarım :(

haklısın canım herkes bir salivermis ben rahatsızlığından dolayı pek yiyemiyorum canım ama spor yapamadığım için de pek gitmiyor

hayırlı sabahlar kızlar zorlu bir dünü geride bıraktık rabbim beterinden korusun inşaallah istanbullu olarak etkilenenlerden bir tanesiyim çatı uçarak binamızın balkonu çökertti . çok şükür kimseye birşey olmadı . rabbim neyler neylerse güzel eyler onun kudretine sığııyoruz. bu arada hastalığım da geçmek bilmiyor kızlar nasıl bir soğuk algınlığıdır bilinmez :KK43:

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin

Evde olmama rağmen kilo almadım şükür.koşturmacam bitmiyor.her günüm pert.ben miyim bu kadar çocuk peşinde koşturan.ya da benim çocuklar mı çok yaramaz anlamıyorum .zor çocUklarım var.gerçekten onlara laf yetiştirmek de zor
Bu sabah 54.4 düm.

Almazsın hatta kilo verirsin canım bu koşturmacada canları sağolsun işleri çok hele evdeysen hiç bitmez

iyi yapmışsın canım fırsatı değerlendir;)

Canım haklısın daha düzenli gelmeye çalışalım inşallah hep beraber

Dün liste olmadı değil mi kızlar ben de tartıldım ama yazmayı unuttum

Bildirim yapayım sadece geçen hafta kaç olduğumu bilmiyorum

Kilo 71.6

Dünkü menüler

Kahvaltıda yarım karışık tost salata

Akşam mercimek çorba fırında karışık türlü makarna

Dün sabah ve bugün sabah 6 şar km yürüyüş

Back
X