- 29 Temmuz 2015
- 1.071
- 2.431
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canımKeyifli bir bildirim beni bekliyor. :))
Rumuz:nslhn001
Geçen hafta:63.00
Bu hafta:62.500
Fark:---- 500
Sağlam adımlarla kilo veriyorum. :))
selam kızlar dün MR sonucumu doktora gösterdim orta derecede boyun fıtığı ve ileri derecede duzlesme var dedi ilaç verdi.
hala regl olmadım c tatli krizi beni mahvf etti bu ay dün kızlarımızın doğumgününü kutladık bir dilim pasta yedim kremasini yemeden tartilmaya korkuyorum bu aralar
canım isim alabilir miyimdondurmalarin oldugu bolumse canm su siralar reklamlarda varsi surekli denedim cok.hosuma gitti kalorisi de az:) aksamlari sutlu kahve veya tarcinli sut iyidir:)
Geçmiş olsun canım.. boyun düzleşmesi bende de var.. arada ağrı yapıyor ama derecesini bilemiyorum..selam kızlar dün MR sonucumu doktora gösterdim orta derecede boyun fıtığı ve ileri derecede duzlesme var dedi ilaç verdi.
hala regl olmadım c tatli krizi beni mahvf etti bu ay dün kızlarımızın doğumgününü kutladık bir dilim pasta yedim kremasini yemeden tartilmaya korkuyorum bu aralar
Hoşgeldiinnnn.... uzun zamandır göremediklerimizi görünce mutlu oluyorum..Merhaba kızlar hepinizi çok çok özledim :) bundan sonra buradan devam yola :)
hoşbuldum canım babaannem ameliyat oldu onunla uğraştık vs derken topiğe adapte olamam diye yazmadım. ama şimdi artık buradayım tamamen.Geçmiş olsun canım.. boyun düzleşmesi bende de var.. arada ağrı yapıyor ama derecesini bilemiyorum..
Kızlarına nice mutlu, sağlıklı, başarılı yaşlar diliyorum...
Hoşgeldiinnnn.... uzun zamandır göremediklerimizi görünce mutlu oluyorum..
Nasılsın? Nerelerdeydin?
Canim sisliktir inio regl bitince gerci jer ne kadae sislik sesek de bilsek de moralimizi bozuokızlar hayırlı sabahlar bu hafta kesinlikle tartı sayımı söylemicem geçen hafta resmen nasıldım şimdi nasılım bu kadar fark olamamzregl olcam tamam şiş miş ama
![]()
suoer bi kahvalti canm tebriklerGünaydın kızlar...
Dün akşam süt felan içmedim..
1 ceviz 8-9 çiğ fındık yedim.
papatya çayı içtim üstüne de.. sonrada mışıl mışıl uyudum..
sabah 2 yumurta (birinini sarısını yemedim.)+küçük dilim süzme peynir+yarım bardak süt![]()
Senin kahvalti da guzelmis canmSabah: 2 yumurta, 2 salatalık, 5 tane zeytin ve bol süzme peynir. Ekmegin hiçbir türevini artık kullanmıyorum. :)
cok cok gecmis olsum canm ama tartil bnde senin gibiyim ama tartidan uzaklasinca daha da kotu oluo herseyselam kızlar dün MR sonucumu doktora gösterdim orta derecede boyun fıtığı ve ileri derecede duzlesme var dedi ilaç verdi.
isim vercektm canm ama reklm.olur falan diye korktum ondan vermedimcanım isim alabilir miyim
hoşgeldin canım topik biraz şenlendi kimsecikler yoktu çoktandırMerhaba kızlar hepinizi çok çok özledim :) bundan sonra buradan devam yola :)
canım benim ağrı gece bile hissediyorum kalkamiuorum tek başına eşimden destek alıyorum. cokkk teşekkürlerGeçmiş olsun canım.. boyun düzleşmesi bende de var.. arada ağrı yapıyor ama derecesini bilemiyorum..
Kızlarına nice mutlu, sağlıklı, başarılı yaşlar diliyorum...
Hoşgeldiinnnn.... uzun zamandır göremediklerimizi görünce mutlu oluyorum..
Nasılsın? Nerelerdeydin?
hoşbuldum canım herkesler nerede.hoşgeldin canım topik biraz şenlendi kimsecikler yoktu çoktandır
canım benim ağrı gece bile hissediyorum kalkamiuorum tek başına eşimden destek alıyorum. cokkk teşekkürler