Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar...
Dün akşam süt felan içmedim..
1 ceviz 8-9 çiğ fındık yedim.
papatya çayı içtim üstüne de.. sonrada mışıl mışıl uyudum..
sabah 2 yumurta (birinini sarısını yemedim.)+küçük dilim süzme peynir+yarım bardak süt :KK39:

Günaydın kızlar,

Dün yediklerim:
Kuruyemiş
1 bardak limonata
1 bardak ice tea
1 porsiyon tavuk göğüs
1 kase yoğurt
1 porsiyon akdeniz salata
Bol su

Yine 4 saat aralığında tükettim her şeyi. Tek hatam dün gece arkadaşımla dolaşırken kuruyemiş yemek oldu. Çok pişman şekilde geldim eve ama bu sabah çok harika bir sonuç aldım. 2 gündür 54.7'lerde gezerken bugün 53.9'ı gördüm sonunda. Şimdi hedef 53.5'un altına inmek olsun. :KK70:

@aaadddaaa

Balım bizim restoran iş yeri. Öyle oturup kral sofrası kurup yemek yeme şansım olmuyor. Kalkıp işe geçiyorum zaten. Sürekli ayakta atıştırıyoruz hani yoğun bir müşteri akışı var öyle oturayım da yemek keyfi yapayım deme şansım yok hiç. Olduğu kadar yiyorum 100 200 500 gide gide devam 49'ları göreceğim inşallah.
Şimdi 1 tane kotum var onu hala giyemiyorum eskiden giyiyordum. Hedef onu giymek aslında hahaha.

selam kızlar dün MR sonucumu doktora gösterdim orta derecede boyun fıtığı ve ileri derecede duzlesme var dedi ilaç verdi.
hala regl olmadım c tatli krizi beni mahvf etti bu ay dün kızlarımızın doğumgününü kutladık bir dilim pasta yedim kremasini yemeden tartilmaya korkuyorum bu aralar

selam kızlar dün MR sonucumu doktora gösterdim orta derecede boyun fıtığı ve ileri derecede duzlesme var dedi ilaç verdi.
hala regl olmadım c tatli krizi beni mahvf etti bu ay dün kızlarımızın doğumgününü kutladık bir dilim pasta yedim kremasini yemeden tartilmaya korkuyorum bu aralar

Nane çayı, rezene çayı bunları bol bol tüket canım. Özellikle nane çayı. Ben geçen yaz regl getirsin diye nane çayı içiyordum paso. Bildiğin kuru naneyi kaynat ve tüket. Civanperçemi de çok iyi bu konuda.

Geçmiş olsun canım.. boyun düzleşmesi bende de var.. arada ağrı yapıyor ama derecesini bilemiyorum..
Kızlarına nice mutlu, sağlıklı, başarılı yaşlar diliyorum...:KK15:

Merhaba kızlar hepinizi çok çok özledim :) bundan sonra buradan devam yola :)
Hoşgeldiinnnn.... uzun zamandır göremediklerimizi görünce mutlu oluyorum.. :KK36:
Nasılsın? Nerelerdeydin?

Geçmiş olsun canım.. boyun düzleşmesi bende de var.. arada ağrı yapıyor ama derecesini bilemiyorum..

Hoşgeldiinnnn.... uzun zamandır göremediklerimizi görünce mutlu oluyorum.. :KK36:
Nasılsın? Nerelerdeydin?
hoşbuldum canım babaannem ameliyat oldu onunla uğraştık vs derken topiğe adapte olamam diye yazmadım. ama şimdi artık buradayım tamamen.

kızlar hayırlı sabahlar bu hafta kesinlikle tartı sayımı söylemicem geçen hafta resmen nasıldım şimdi nasılım bu kadar fark olamamz :KK43: regl olcam tamam şiş miş ama :KK43:
Canim sisliktir inio regl bitince gerci jer ne kadae sislik sesek de bilsek de moralimizi bozuo
Günaydın kızlar...
Dün akşam süt felan içmedim..
1 ceviz 8-9 çiğ fındık yedim.
papatya çayı içtim üstüne de.. sonrada mışıl mışıl uyudum..
sabah 2 yumurta (birinini sarısını yemedim.)+küçük dilim süzme peynir+yarım bardak süt :KK39:
suoer bi kahvalti canm tebrikler

Sabah: 2 yumurta, 2 salatalık, 5 tane zeytin ve bol süzme peynir. Ekmegin hiçbir türevini artık kullanmıyorum. :)
Senin kahvalti da guzelmis canm
cok cok gecmis olsum canm ama tartil bnde senin gibiyim ama tartidan uzaklasinca daha da kotu oluo hersey

canım isim alabilir miyim
isim vercektm canm ama reklm.olur falan diye korktum ondan vermedim

Ben gecen hafta kactim katirlamiorum kizlar ama suanda 62.4 kilom bugun olcum yaptirdim 500 gram kas artisim varmis tabi agirligin sebebi kas oluo cok protein tukettim bu hafta:)

Merhaba kızlar hepinizi çok çok özledim :) bundan sonra buradan devam yola :)
hoşgeldin canım topik biraz şenlendi kimsecikler yoktu çoktandır

Nasılsın? Nerelerdeydin?
canım benim ağrı gece bile hissediyorum kalkamiuorum tek başına eşimden destek alıyorum. cokkk teşekkürler

daha önce bir kaç kere editörlük yapmıştım ancak hakkım yenip paramı alamamıştım şimdi pamuk gibi bir yazar ile kişisel olarak ikinci kitabımızın editörlüğü bitmek üzere bugün şükür paramın bir kısmını aldım. çok çok memnun kaldığım biri oldu daha da çalışacakmışız kendisi ile :)

sabah

sade türk kahvesi

11 gibi

1 yumurta tavada pişmiş
tulumpeyniri
beyaz peynir
2 dilim tambuğday ekmeği
zeytin
domates
biber

akşam üstü

karpuz