Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben istesem tutabilirim belki kendimi ama yemek istiyorum resmen yaa... hergün kullandığım insülin direnci ilacım var. sanırım o kontrol altına alıyor benim iştahımı ama bu ara öyle olmadı işte.. neyse 2 güne bişeyim kalmaz... Bazen bende gece yattığımda aç oluyorum ve çookkk mutlu hissediyorum kendimi o zaman.. aç uyuduğum zaman sabah çok rahat ve dinlenmiş olarak uyanıyorum. Aç uyumayı seviyorum galiba ben..regl bitsin iyice rahtlarsin canm uzulme hepmizde o donem bikac gun yeme krizleri meydna gelio bnde bu aralar cok acim ama nasi tutuorum ke dimi blmiorum acliktan olerek uyuyorum resmen ayrn iciorum ama
Aynen canım.. olur o kadar arada.. neticede yediğimde pasta börek değil yanii...ÜZÜLME SIKINTI YOK DEVAM :)))
Bu konuda noktasına virgülüne kadar katılıyorum sana...ŞUNU ANLADIM KIZLAR GÜN İÇİNDE BİR ŞEKİLDE HERKESS İDARE EDİYOR AMA AKŞAM PROBLEM HERKES YA İŞTEN YA DA EŞLERLE OTURMAKTAN KAÇIRIYORRR AKŞAM YEMEK YEMEDEN HAFİF ŞEYLERLE GEÇİRMENİN O KADAR YARARI VARKİİİİ HEMEN FARK ETTİRİYOR AKŞAMA ÇÖZÜM BULMALIYIZZZZZZZZZZZZ NE YAPALIM ?????????
Ben istesem tutabilirim belki kendimi ama yemek istiyorum resmen yaa... hergün kullandığım insülin direnci ilacım var. sanırım o kontrol altına alıyor benim iştahımı ama bu ara öyle olmadı işte.. neyse 2 güne bişeyim kalmaz... Bazen bende gece yattığımda aç oluyorum ve çookkk mutlu hissediyorum kendimi o zaman.. aç uyuduğum zaman sabah çok rahat ve dinlenmiş olarak uyanıyorum. Aç uyumayı seviyorum galiba ben..
Aynen canım.. olur o kadar arada.. neticede yediğimde pasta börek değil yanii...Tam buğday ekmeği ile artık yanında ne olursa..
pratik hazırladığım bi yoğurtlu bişeyler yada kahvaltılık felan.. ama dün akşam çikolata yedim..2 tatlı kaşığı kadar..
onu da sadece bu dönemlerde yerim 1-2 kez o kadar.. artık eskisi gibi çikolata şeker felan yok asla...
![]()
Bu konuda noktasına virgülüne kadar katılıyorum sana...kesinlikle bizim tek sorunumuz akşam yemeği.. akşam yemeği olmasa azıcıkta yürüyüş yapsak olay tamam aslında...
başka bişeye ihtiyacımız yok bizim..kızlar birde şu ara öğünleri kaldırın derim ben.. siz bilirsiniz tabi ama bana dr önermedi ara öğün. gerçi insülin direnci çıktığı içinde söylemiş olabilir bunu ama C. Karatay'da ara öğün önermiyor mesela.. Dr bana dediki : akşam yemeğini kaldır.. müsli ye mesela yada yoğurt ye dedi.. akşam meyveyi de önermiyorlar bilginize... canı tatlı çeken tarçınlı süt yada tarçınlı su içsin..
![]()
Dimi yaaa.. çok ta şey yapmamışım... sıkıntı yok...sakin ol tatlımm sıkıntı yapma regl dasın :) dikkat ediyorsan çok iyi olur ama yapacak birşey yok çok ta şey yapmamışssın
Yoğurt ye... içine 2 gün kurusu doğra... ohhh misssss....tamam öğün yapmıcam ben akşamları özellikle su içerim çay da olabiler üzüm veya ceviz le daha da yemem bakalım ne olacak
hoşbuldum canım benim çok az tatil yapma fırsatım oldu ya doyamadım bende :)yazarhanim35 hosgeldin tekrardan enerjini depolamissin ne guzel ben doyamadim tatile bu yil o kadar da gezdim
Günaydınnn :)
Ara vermiştim buraya tekrar geleyim dedim :)
Diyetime 1.5 aydır devam ediyorum. o sürede kilo veremedim maalesef son 2 haftadır biraz incelme oldu ama
bende sabah kahvaltımı paylaşayım ozaman:)
sabah:
08.30
Peynir
Zeytin (5 adet )
1 adet salatalık
3 adet çeri domates
2 adet sivri biber
biraz maydanoz
küçük bir dilim eski kaşar
tam değil yarım hiç değil çeyrek simit :)
normalde yeşil çay içiyorum ama bugün normal çay içtim.
şimdi kuru kayısı yada kuru incir yiyeceğim 1 adet yanına yine çay![]()
kepekli simitler var onlar çok güzel oluyor :) kaç zamandır susamlı simit yemedim :)
izmir de bir kaç fırında var canım ancak büyük olan fırınlarda bulabiliyorum ben :) bulmuşken de 3-4 tane alıp buzdolabına atıyorumNormalde yemiyorum sabahları ekmekte dahil buna tamamen kestim ekmeği de ama bugün çok canım çektiği için birazcık yedim.
kepekli simitleri ilk defa duydum eğer bir yerde görürsem mutlaka alıp deneyeceğim:)
Dimi yaaa.. çok ta şey yapmamışım... sıkıntı yok...![]()
![]()