Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ne guzel sen inat ettigin icin zayiflayabildin ben de skimtidan yiyorum resmen bu aralar ayni durumdayiz ama bugun bi karar aldim benim dur demem lazim kilo da aliorum cnku hep bi kisir dongu benim senin kisin yaptigin gibi iradeli olmam lazim

canm ya cok ozledim seni gel bi an once

hep sıkıntıdan ve göz doymamasından aslında cnm. midemiz aç olmasa da gözümüz aç ne yazık ki :) bende hedef koydum şuan kendime diyete başladğmn yıl dönümünde 54 kg olmak istiyorum inşallah :) 2 ay var 24 ekim'e 6 kg falan vermem gerek

günaydın kızlar

sabah

2 dilim tb ekmeği
biber
domates
2 ufak aç bitir sosis
3 dilim sucuk
4 adet y. zeytin
1 dilim hindi jambon
peynir.

ara
1 ufak dilim pasta.(hatta dilim de değil minik tekli silikon kalıp ile yapmıştım)
1 fincan sade türk kahvesi

aa unutmuşum sabah

1 çay kaşığı ballı fındık kreması da yedim

öğlen

tonbalıklı domatesli kepekli makarna
yoğurt
1 kase salata
acı turşu biber

ara öğün yok bayram temizliği yaptım her yanım ağrıyor kopuyor ayaklarım. birazdan akşam yemeğimi de yerim

hep sıkıntıdan ve göz doymamasından aslında cnm. midemiz aç olmasa da gözümüz aç ne yazık ki :) bende hedef koydum şuan kendime diyete başladğmn yıl dönümünde 54 kg olmak istiyorum inşallah :) 2 ay var 24 ekim'e 6 kg falan vermem gerek
verirsim canm insallah ama bak artik spora basla biraz gerci yuzmussundur yazin diye dusunuorum ben ordayken sevdiklerim yanimdayken hic yemeiodum zayif donmistum birda yalnizliktan ve skintidan oluo

Bnde sabah 2 kasik corekotlu ve probiyotikli yogirt
Oglen 3 ceviz 3 kayisi
Aksam taze fasukye kavurmasi bir yumirtali ve 3 ksik yogurt tabi sade turk kajvesi soda falan da icerim

verirsim canm insallah ama bak artik spora basla biraz gerci yuzmussundur yazin diye dusunuorum ben ordayken sevdiklerim yanimdayken hic yemeiodum zayif donmistum birda yalnizliktan ve skintidan oluo
çok fazla yüzme imkanım olmadı cnm babaannem ameliyat oldu ya fırsatm olmadı.

akşam yemeği

2 kepçe terbiyeli erişteli mercimekli çorba
garnitürlü enginar
1 kase salata

son ara öğün

sade türk kahvesi
minik bitter çikolata

21222453_1094858223982993_931385264_o.jpg

akşam yemeği

2 kepçe terbiyeli erişteli mercimekli çorba
garnitürlü enginar
1 kase salata

son ara öğün

sade türk kahvesi
minik bitter çikolata

21222453_1094858223982993_931385264_o.jpg
Sen kac ayda kac kilo vermistin canm tek hatirladgim cok az yiyordun dimi bisey daha sorim hani diolar ya yok aksam 8 den sonra yemeyin 2 ogun arasina en az 4 saat koyun oyle seylere dikkat ettin mi yoksa kafana gore mi ben dikkat etmek istemiorum saatlre yaaa

Sen kac ayda kac kilo vermistin canm tek hatirladgim cok az yiyordun dimi bisey daha sorim hani diolar ya yok aksam 8 den sonra yemeyin 2 ogun arasina en az 4 saat koyun oyle seylere dikkat ettin mi yoksa kafana gore mi ben dikkat etmek istemiorum saatlre yaaa
dikkat ediyorum cnm mesela öğlen 1 de yiyorum 1.30da ilaç alıyorum diye akşam 6 da yiyorum kesinlikle 7'yi geçirmemeye çalışıyorum. 24 ekimde başladım ben diyete ilk zamanlar çok gitti şimdi gram gram

tünaydın kızlar fark ettim ki günde 3 ana öğün yemek bana yaramıyor :( bundan sonra mümkün olduğunca keseceğim şu sabah kahvaltılarını.

Gunaydin kizlar yine kac gundur ugrayamadim buralara.:işsiz:
Asiri yagmurdan heryeri su basti okullar falan tatil edildi 6 gundur cocuklarla eve kapandim. bugun cok sukur okullar basladi yine. bende onlari okula birakip ise geldim.
diyet gunlugume gelince, kalori saymayi biraktim artik zaten az yedigim ve spor yaptigim surece, kilo almadigimi farkettim. esim yavas verirsen tekrar geri alman zor olur demisti hakli cikti. gram gram verdim ama simdi faydasini goruyorum. agir yemekleri istesemde yiyemiyorum. unlu tatli seyleri hic icim almiyor. tabagimi dolduruyorum yarisini bile yemeden doyuyorum. masaya ekmek koyuyorum ama hic dokunmuyorum. canim hic tatli istemiyor. bol su icmeyede alistim surekli iciyorum. galiba diyetin bana en buyuk faydasi vucudumu egitmesi oldu. artik istesemde diyetim disina cikamiyorum.. Turkiyedeyken kilo alirim zannettim hic almadan dondum. mucize gibiydi. o yuzden siz siz olun kilo vermekte acele etmeyin. yavas verinki kalici olsun.
Bu sabah kahvaltida 1 dilim koy ekmegine incecik kaymak surdum beyaz peynirle yedim. oglen yemegi icinde beyaz peynir, domates, salatalik, yesil biber getirdim sandvic yapip yemek icin. arada bol bol su iciyorum. 1 litre suya 1 yemek kasigi organik elma sirkesi koyuyorum. 1 adet tarcin cubugu, 2-3 adet karanfil, 1 dal nane, ve 1-2 dilim zencefil ekliyorum. suyum hem cok lezzetli hemde midem hic sismiyor. tavsiye ederim.:cool:

Gunaydin kizlar yine kac gundur ugrayamadim buralara.:işsiz:
Asiri yagmurdan heryeri su basti okullar falan tatil edildi 6 gundur cocuklarla eve kapandim. bugun cok sukur okullar basladi yine. bende onlari okula birakip ise geldim.
diyet gunlugume gelince, kalori saymayi biraktim artik zaten az yedigim ve spor yaptigim surece, kilo almadigimi farkettim. esim yavas verirsen tekrar geri alman zor olur demisti hakli cikti. gram gram verdim ama simdi faydasini goruyorum. agir yemekleri istesemde yiyemiyorum. unlu tatli seyleri hic icim almiyor. tabagimi dolduruyorum yarisini bile yemeden doyuyorum. masaya ekmek koyuyorum ama hic dokunmuyorum. canim hic tatli istemiyor. bol su icmeyede alistim surekli iciyorum. galiba diyetin bana en buyuk faydasi vucudumu egitmesi oldu. artik istesemde diyetim disina cikamiyorum.. Turkiyedeyken kilo alirim zannettim hic almadan dondum. mucize gibiydi. o yuzden siz siz olun kilo vermekte acele etmeyin. yavas verinki kalici olsun.
Bu sabah kahvaltida 1 dilim koy ekmegine incecik kaymak surdum beyaz peynirle yedim. oglen yemegi icinde beyaz peynir, domates, salatalik, yesil biber getirdim sandvic yapip yemek icin. arada bol bol su iciyorum. 1 litre suya 1 yemek kasigi organik elma sirkesi koyuyorum. 1 adet tarcin cubugu, 2-3 adet karanfil, 1 dal nane, ve 1-2 dilim zencefil ekliyorum. suyum hem cok lezzetli hemde midem hic sismiyor. tavsiye ederim.:cool:

özlemiştik seni canım hoşgeldin :KK68:

özlemiştik seni canım hoşgeldin :KK68:
Ben de senin yemek resimlerini ozlemisim.:KK53::KK53:
3 cocuk birden olunca, birde benim 4 yasindaki oglan yuzunden tabletim hic elime gecmiyor cok giremiyorum eskisi gibi. ofisteyken rahatim bol bol girip mesajlara bakabiliyorum. evde nerdeyse imkansiz.:KK45:
oglen yemegimi erken yedim simdi cay iciyorum.
aksam yemegi icin hic fikrim yok kizlar.:işsiz:
terbiyeli tavuk mu yapsam....

Ben de senin yemek resimlerini ozlemisim.:KK53::KK53:
3 cocuk birden olunca, birde benim 4 yasindaki oglan yuzunden tabletim hic elime gecmiyor cok giremiyorum eskisi gibi. ofisteyken rahatim bol bol girip mesajlara bakabiliyorum. evde nerdeyse imkansiz.:KK45:
oglen yemegimi erken yedim simdi cay iciyorum.
aksam yemegi icin hic fikrim yok kizlar.:işsiz:
terbiyeli tavuk mu yapsam....
afiyet olsun canım :KK68:

Back
X