Gunaydin kizlar yine kac gundur ugrayamadim buralara.

Asiri yagmurdan heryeri su basti okullar falan tatil edildi 6 gundur cocuklarla eve kapandim. bugun cok sukur okullar basladi yine. bende onlari okula birakip ise geldim.
diyet gunlugume gelince, kalori saymayi biraktim artik zaten az yedigim ve spor yaptigim surece, kilo almadigimi farkettim. esim yavas verirsen tekrar geri alman zor olur demisti hakli cikti. gram gram verdim ama simdi faydasini goruyorum. agir yemekleri istesemde yiyemiyorum. unlu tatli seyleri hic icim almiyor. tabagimi dolduruyorum yarisini bile yemeden doyuyorum. masaya ekmek koyuyorum ama hic dokunmuyorum. canim hic tatli istemiyor. bol su icmeyede alistim surekli iciyorum. galiba diyetin bana en buyuk faydasi vucudumu egitmesi oldu. artik istesemde diyetim disina cikamiyorum.. Turkiyedeyken kilo alirim zannettim hic almadan dondum. mucize gibiydi. o yuzden siz siz olun kilo vermekte acele etmeyin. yavas verinki kalici olsun.
Bu sabah kahvaltida 1 dilim koy ekmegine incecik kaymak surdum beyaz peynirle yedim. oglen yemegi icinde beyaz peynir, domates, salatalik, yesil biber getirdim sandvic yapip yemek icin. arada bol bol su iciyorum. 1 litre suya 1 yemek kasigi organik elma sirkesi koyuyorum. 1 adet tarcin cubugu, 2-3 adet karanfil, 1 dal nane, ve 1-2 dilim zencefil ekliyorum. suyum hem cok lezzetli hemde midem hic sismiyor. tavsiye ederim.