- 29 Temmuz 2015
- 1.071
- 2.431
- 133
Amin canım amiinnnnn....değilmii... Rabbim ölenlere rahmet eylesin inşaallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım amiinnnnn....değilmii... Rabbim ölenlere rahmet eylesin inşaallah![]()
afiyet olsun canım.. böyle durumlarda ızgara+ayran çok iyi olur bence..sabah kahvaltım;
domates salata peynir kepek ekmek çay
öğlen yemeğim;
dışarı yemeğe çıkardı patron biziiii sebzelii pide yedim kızlar diğerlerini yiyemedim![]()
afiyet olsunnnnsabah kahvaltım;
domates salata peynir kepek ekmek çay
öğlen yemeğim;
dışarı yemeğe çıkardı patron biziiii sebzelii pide yedim kızlar diğerlerini yiyemedim![]()
bende hep onu tercih ederim canım ızgara ayran bol salataafiyet olsun canım.. böyle durumlarda ızgara+ayran çok iyi olur bence..![]()
Afiyet olsun.. bende 1 tabak yeşil mercimek yemeği yedim.. yemekten 1 saat sonra da 2 incir ve küçük bu salkım siyah üzüm yedim.. şimdi de papatya çayı içtim. Bugünkü bu kadar :)Akşam peynirli salata yedim.bikac badem ve bir de cacık o kadar
Geçmiş olsun arkadaşım.. Acil şifalar..Kizlar merhaba tekrardan hepinize başarilar evet ben azeriyim .
Geldim size yazdim ogun bugundu hastaydim buraya girecek imkanimda olmadi.
Sagalir sagalmaz araniza katlcam.
Baş agrisi bogaz agrisi ateş ne axtarsaniz bende oldu o yuzden hic agzima lokma dahi suremedim bir kac gundur .
Amma ayaklanir ayaklanmaz spora diyete devam edcem .
Kilomda bu aralar bir gidib bir geliyor bir hafta 80 bir hafta 79 oluyoranlayamadim gittdi aylardi ayni kilodayim bikdim artik.
Amma bu defa kararliyim donmekde yok kesin kilo vercem insallah hadi hepinize bol eksili gunler arzu edirem iradenix mohkem olsun allah hepimize yardimci olsun amin
Canımdım çok meyve yemissinAfiyet olsun.. bende 1 tabak yeşil mercimek yemeği yedim.. yemekten 1 saat sonra da 2 incir ve küçük bu salkım siyah üzüm yedim.. şimdi de papatya çayı içtim. Bugünkü bu kadar :)
cok geçmiş olsun önce sağlıkKizlar merhaba tekrardan hepinize başarilar evet ben azeriyim .
Geldim size yazdim ogun bugundu hastaydim buraya girecek imkanimda olmadi.
Sagalir sagalmaz araniza katlcam.
Baş agrisi bogaz agrisi ateş ne axtarsaniz bende oldu o yuzden hic agzima lokma dahi suremedim bir kac gundur .
Amma ayaklanir ayaklanmaz spora diyete devam edcem .
Kilomda bu aralar bir gidib bir geliyor bir hafta 80 bir hafta 79 oluyoranlayamadim gittdi aylardi ayni kilodayim bikdim artik.
Amma bu defa kararliyim donmekde yok kesin kilo vercem insallah hadi hepinize bol eksili gunler arzu edirem iradenix mohkem olsun allah hepimize yardimci olsun amin
Biliyorum canım... normalde meyve pek yemem ama akşam canım istedi.. sanırım yemeği az yedim baya.. aç kaldım. ondan olduCanımdım çok meyve yemissin
afiyet olsun canım.. böyle durumlarda ızgara+ayran çok iyi olur bence..![]()
ooyyyy Allah kolaylık versin o zaman.. zor iş vejeteryan olmak bana göre.. iyiki değilim..ben vejeteryanım et yemiyorum cnm yaamaleesef seçeneğim pek olmuyor
![]()
Kolay gelsin..günaydın kızlar
sabah kahvaltım;
domates salata peynir kepek ekmeği
çay
bugün müşteriye dılarıya çıkacam koşturmalı olacak bakalım :)
Afiyet olsun canım.. :)Günaydın kızlar bende sabah bi bardak sütlü kahve 2 ceviz
teşekkür ederim canimAfiyet olsun canım.. :)
ooo maşallah canım.. çok iyi vermişsin bence.. hadi bakalım bol şans..Kizlar bu hafta kilo vermişim ben .
80.800 kilo idim.
Şimdi bu sabah 78.200 cok şukur vermişim .
Bu sabah 4 k yulaf ezmesi 5 k yogurt yarim k da keten tohmu yedim
Forum qojjberi cayi icdim .
Oglen 2 patates haşladim onu yirem 1 kasede yogurt yirem
Şimdi 2 buyuk bardak su icdim .
bravo cnn harikaKizlar bu hafta kilo vermişim ben .
80.800 kilo idim.
Şimdi bu sabah 78.200 cok şukur vermişim .
Bu sabah 4 k yulaf ezmesi 5 k yogurt yarim k da keten tohmu yedim
Forum qojjberi cayi icdim .
Oglen 2 patates haşladim onu yirem 1 kasede yogurt yirem
Şimdi 2 buyuk bardak su icdim .