• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ara ögün 17,10 gibi

after eight mentolü

23782145_1141345926000889_916253221_n.jpg

gunaydin kizlar bu hafta burda sukran gunu var herkes kafayi yemis durumda ;)
idrar yollarim iltihaplanmis hic iyi degilim. sabah pek bisey yemedim. midem bulaniyor. ustune birde adet oldum tam bir cokuntuyum yani bugun :rolleyes:

bir bilgim yok cnm fiyatlar hakkında ancak sanırım burada ki gibi kg usulü değilde tane imiş sanırım orada her şey.

Bazi seyler tane bazilari poundla bazanda paket ama cok pahali Tukiyeyle kiyasi bile mumkun degil. insanlarin geliri daha yuksek oldugu halde alamiyorlar.

aslında tam diyetlik köfteci yusuf :) ama o köftenin yanında getirdikleri ezme gibi birşey ayy ekmeğe sür sür ye canım çekti.

offf aynen yaa. cok ozledim yaz gelsin hemen.

Ayyy ben şimdiden daha küçük hallerini özlüyorum ki ufak olan bugün 4 aylık oldu inşallah her anlarında güzel bir anne olurum bugün büyük oğlum beni çıldırttı bende bir tokat attım ama çok vicdan azabı çekiyorum uyuduğundan beri gidip gelip öpüyorum içim çok huzursuz . Yarın daha misafirim var perşembe cuma yapayım bari sağol canım daha önce yapmıştım işe yaramıştı
bazen delirtiyorlar insanı..:KK47::KK47:
gunaydin kizlar bu hafta burda sukran gunu var herkes kafayi yemis durumda :KK66:
idrar yollarim iltihaplanmis hic iyi degilim. sabah pek bisey yemedim. midem bulaniyor. ustune birde adet oldum tam bir cokuntuyum yani bugun :rolleyes:
Ahh canım yaa bi tam iyileşemedin..Allah şifa versin sana:dua:

Bazi seyler tane bazilari poundla bazanda paket ama cok pahali Tukiyeyle kiyasi bile mumkun degil. insanlarin geliri daha yuksek oldugu halde alamiyorlar.

offf aynen yaa. cok ozledim yaz gelsin hemen.
Bence de yaz gelsin..:KK51::KK51::KK51:

selam canlar...
kızım hasta gene benimde..bugün gitmedi dinlendi..yarından itibaren sınavları başlıyor inşallah daha kötü olmaz..

sabah
:kk77::kk77::kk77:
yumurta salatası
yarım dilim çavdar ekmeği

öğlen
pideli yoğurtlu kebap ın sadece yoğurt ve köftelerini yedim
1muz

akşam
1 lahmacun kadar
ince hamur pizza

toplamda 3.5 km yürüyüş cepte:KK49:

bazen delirtiyorlar insanı..:KK47::KK47:
Ahh canım yaa bi tam iyileşemedin..Allah şifa versin sana:dua:

Bence de yaz gelsin..:KK51::KK51::KK51:

Aynen hepsi ust uste geldi bir turlu iyilesemedim 4-5 gu iyi oluyorum sonra baska bisey cikiyor. yaslandik eskidik artik. Allah sifa versin hic keyfim yok bugun ise bile gelmek istemedi canim.

Aynen hepsi ust uste geldi bir turlu iyilesemedim 4-5 gu iyi oluyorum sonra baska bisey cikiyor. yaslandik eskidik artik. Allah sifa versin hic keyfim yok bugun ise bile gelmek istemedi canim.
Aynen katılıyorum..Bünye 40 tan sonra eror veriyor...Allah dermansız dert vermesin ne diyelim:cry::cry:

filizcim boyle saatler daha iyi olmus esim.gec gelcek nasil yapsam diordun canim kizinla yeme fikri iyi bu arada kahvaltilarin da cok hos

ne guzel tatilde almiyorsun ben canim.ne cekiyorsa yedim.bikac gundur
AYNENE CANIM çok iyi oldu teşekkürederim

Unlu ve tatli yemedigim icmedigim icin almiyorum aslinda. bol deniz urunleri, meyve ve salatayi cok yiyorum. birde bol bol yurumeyi seviyorum tatildeyken.
hoşgeldin canım

geçen seneki kazaklarım tunik niyetine oluyor :KK70: bugün bir tane kazak alayım dedim Medium beden aldım :KK68: Allah'ım nasıl da güzel bir his :)
canım bende pijama aldım medium evdekiler çok bol oluyordu düüyordu popadan :rolleyes:bazı kıyafetlerimi giyemiyorum genelde ya L yada xL baya bii bol geliyor bende mutluyum ama daha var vermem gereken

aynen:KK51::KK51:
geçmiş olsun canım.:cry:daha iyisindir umarım....kızınla yemen iyi olmuş.,geç yemek yaramıyor hiç bize.....
saağol canım iyiym çok şükür :KK36:

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et
sağol canım:KK36::KK36:

gunaydin kizlar bu hafta burda sukran gunu var herkes kafayi yemis durumda :KK66:
geçmiş olsun canım:KK36:

Aynen katılıyorum..Bünye 40 tan sonra eror veriyor...Allah dermansız dert vermesin ne diyelim:cry::cry:
aynen canım katılıyorum sana anneannemm yaşın 40 ........ zırt derdi:KK70::KK70::KK70::KK70:

bugün kahvaltım aynıydı
öğlen=yarım dilim tb.ekmeği üzerine yoğurt kkekik
akşam= tarhana çorbası
çayın yanında azıcık çerez:KK64:
aralarda duble fincan kahve içmiştim

sersum sersum kizina cok gecmis olsun canim
Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu biraz evde dinlensen bir sure ise gitmesen olmaz.mi sanirim esinin isyeriydi

Kendi isimiz olunca birakmak daha zor oluyor. neyseki yarindan itibaren sukran gunu munasebetiyle pazartesiye kadar tatil. gerci 3 cocukla ne kadar dinlenirim bilmiyorum ama bakicaz artik. ;)

hayırlı sabahlar kızlar;

sabah kahvaltım;

su

1 çeri domates
kaşar peynir
3 zeytin
etimek üzerine beyaz süzme peynir
çay

su

Gunaydin kizlar sabah 2 yumurtadan 2 kasik yulafla omlet ve az peynir ara ogunde 3 badem yedim sabah limonlu yesil cay da vardi

Back
X