Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir bilgim yok cnm fiyatlar hakkında ancak sanırım burada ki gibi kg usulü değilde tane imiş sanırım orada her şey.
aslında tam diyetlik köfteci yusuf :) ama o köftenin yanında getirdikleri ezme gibi birşey ayy ekmeğe sür sür ye canım çekti.
bazen delirtiyorlar insanı..Ayyy ben şimdiden daha küçük hallerini özlüyorum ki ufak olan bugün 4 aylık oldu inşallah her anlarında güzel bir anne olurum bugün büyük oğlum beni çıldırttı bende bir tokat attım ama çok vicdan azabı çekiyorum uyuduğundan beri gidip gelip öpüyorum içim çok huzursuz . Yarın daha misafirim var perşembe cuma yapayım bari sağol canım daha önce yapmıştım işe yaramıştı
Ahh canım yaa bi tam iyileşemedin..Allah şifa versin sanagunaydin kizlar bu hafta burda sukran gunu var herkes kafayi yemis durumda
idrar yollarim iltihaplanmis hic iyi degilim. sabah pek bisey yemedim. midem bulaniyor. ustune birde adet oldum tam bir cokuntuyum yani bugun![]()
Bence de yaz gelsin..Bazi seyler tane bazilari poundla bazanda paket ama cok pahali Tukiyeyle kiyasi bile mumkun degil. insanlarin geliri daha yuksek oldugu halde alamiyorlar.
offf aynen yaa. cok ozledim yaz gelsin hemen.
bazen delirtiyorlar insanı..
Ahh canım yaa bi tam iyileşemedin..Allah şifa versin sana
Bence de yaz gelsin..![]()
Aynen katılıyorum..Bünye 40 tan sonra eror veriyor...Allah dermansız dert vermesin ne diyelimAynen hepsi ust uste geldi bir turlu iyilesemedim 4-5 gu iyi oluyorum sonra baska bisey cikiyor. yaslandik eskidik artik. Allah sifa versin hic keyfim yok bugun ise bile gelmek istemedi canim.
Bazi seyler tane bazilari poundla bazanda paket ama cok pahali Tukiyeyle kiyasi bile mumkun degil. insanlarin geliri daha yuksek oldugu halde alamiyorlar.
offf aynen yaa. cok ozledim yaz gelsin hemen.
AYNENE CANIM çok iyi oldu teşekkürederimfilizcim boyle saatler daha iyi olmus esim.gec gelcek nasil yapsam diordun canim kizinla yeme fikri iyi bu arada kahvaltilarin da cok hos
ne guzel tatilde almiyorsun ben canim.ne cekiyorsa yedim.bikac gundur
hoşgeldin canımUnlu ve tatli yemedigim icmedigim icin almiyorum aslinda. bol deniz urunleri, meyve ve salatayi cok yiyorum. birde bol bol yurumeyi seviyorum tatildeyken.
canım bende pijama aldım medium evdekiler çok bol oluyordu düüyordu popadangeçen seneki kazaklarım tunik niyetine oluyorbugün bir tane kazak alayım dedim Medium beden aldım
Allah'ım nasıl da güzel bir his :)
saağol canım iyiym çok şüküraynen
geçmiş olsun canım.daha iyisindir umarım....kızınla yemen iyi olmuş.,geç yemek yaramıyor hiç bize.....
sağol canımGeçmiş olsun canım kendine dikkat et
geçmiş olsun canımgunaydin kizlar bu hafta burda sukran gunu var herkes kafayi yemis durumda
idrar yollarim iltihaplanmis hic iyi degilim. sabah pek bisey yemedim. midem bulaniyor. ustune birde adet oldum tam bir cokuntuyum yani bugun![]()
aynen canım katılıyorum sana anneannemm yaşın 40 ........ zırt derdiAynen katılıyorum..Bünye 40 tan sonra eror veriyor...Allah dermansız dert vermesin ne diyelim![]()
sersum kizina cok gecmis olsun canim
Seylanin Gunlugu biraz evde dinlensen bir sure ise gitmesen olmaz.mi sanirim esinin isyeriydi
Aynen hepsi ust uste geldi bir turlu iyilesemedim 4-5 gu iyi oluyorum sonra baska bisey cikiyor. yaslandik eskidik artik. Allah sifa versin hic keyfim yok bugun ise bile gelmek istemedi canim.