• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar akşam kardeşimdeydik çok fena görünüyodu yüzü bugünde tamponları çıkartacaaklarmış durumlar böyle
bana gelince
kahvaltım aynı
öğlen= 2 tabak tarhana çorbası
sade kahve atıştırmalık çörekotlu kurabiye yapmıştım 2 tane ondan yedim minik yapılıyo atıştırmalık diye geçiyo
akşamda kalan çorbayı bitiririm
kızıma tavuk yapıcam kalan kemikli kısımları yerim bende ayıklıyorum bazı yerlerini yemiyo

Öğle yemeğim

İçinde yağsız granit tava da kızarmış.incik tavuk var
Salatalık turşusu
Soğan
Roka
Maydanoz
Domates
Marul
Ram buğday hamburger ekmeği
Acı turşu biber
Ayran

Screenshot_2017-11-23-13-58-58-481.webp

Bugun ogretmenler gununu bir gun onceden kutladik programda gorevliydim sabahtan beri kosturuyorum hic oturmadim ogrenciler ogretmenlerin resimlerinden slayt yapmislar gulmekten catladim :)
Okulda kavurma bir dilim ekmek ayran ve salata yedim bu da mudurumuzun hediyesiydi

Selam kızlar

Bu ara gene cozuttum maalesef ne olacak benim bu halim
Bir de dalgınlık sabah sütü cezveye koymuşum ama dolapta ve bulaşık makinesinde cezveyi arıyorum
Dünden itibaren tekrar dikkat etmeye başladım
Dünkü menüm

Sabah meneme

kızlar akşam kardeşimdeydik çok fena görünüyodu yüzü bugünde tamponları çıkartacaaklarmış durumlar böyle
bana gelince
kahvaltım aynı
sade kahve atıştırmalık çörekotlu kurabiye yapmıştım 2 tane ondan yedim minik yapılıyo atıştırmalık diye geçiyo
kızıma tavuk yapıcam kalan kemikli kısımları yerim bende ayıklıyorum bazı yerlerini yemiyo
geçmiş olsun . ağrısı yoktur inşallah

afiyet olsun şekercim. ben de tavuk yapacağım

Selam kızlar

Bir de dalgınlık sabah sütü cezveye koymuşum ama dolapta ve bulaşık makinesinde cezveyi arıyorum
Dünkü menüm

Sabah meneme
aynı dalgınlık bende de var .
çorba gibiyim . ama ben dikkat ettikçe kötü oluyorum sanki

Selam canım

Geçen hafta eşim burdaydı gelemedim buraya da yazma fırsatım olmadı gitti gene gelemedim biraz zor toparlanıyorum
Neyse Allah sağlık versin elden bişey gelmiyor
gözün aydın ve Allah kavuştursun canım..:cry::cry:

allah kolaylık versin canım yakınında ailen falan yokmu eşinin yerini tutmaz tabi sayılı gün canım çabuk geçer inşallah

gözün aydın canım :KK36:
bakıyomda teyzem geziyo çaktırmadan:rolleyes::rolleyes:
Yok kıss evinde kardeşimdeydi .keşke gezse...ortada kaldım deyip duruyor..kardeşim de ben de bu söze gıcık oluyoruz..ne ortada kalması evi var maaşı var evlatları var..neymiş gelip gidip duruyormuş:KK47::KK47::KK47:oyyy oyyyy:KK51::KK51::KK51::KK51:

Selam kızlar

Dünkü menüm

Sabah meneme
bende dalgınım canım..kafa karışık her işi halletmeye çalışmanın yorgunluğu..eşimizin uzak olması tetikliyor bence..:KK51::KK51:

selam kızlar..
sabah
gene aynı
:kk77::kk77::kk77:
haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar arası peynir

öğlen
2 kaşık erişte
orman kebabının etlerinden(2-3 adet anca vardı)ve suyundan
armut

az önce çayla 5-6 çubuk kraker

akşama bulgurlu kıymalı sarma ve dolma yaptım

Selam canım

Geçen hafta eşim burdaydı gelemedim buraya da yazma fırsatım olmadı gitti gene gelemedim biraz zor toparlanıyorum
Neyse Allah sağlık versin elden bişey gelmiyor
Allah sağlık versin canım gerisini boşver ;)

allah kolaylık versin canım yakınında ailen falan yokmu eşinin yerini tutmaz tabi sayılı gün canım çabuk geçer inşallah

gözün aydın canım :KK36:
bakıyomda teyzem geziyo çaktırmadan:rolleyes::rolleyes:
Maalesef canim kimse yok ama pasaport işlemleri yetişmemiş başkasını gönderecekler sanırım

bana gelince
kahvaltım aynı

Çok geçmiş olsun canım ameliyat mı oldu

aynı dalgınlık bende de var .
çorba gibiyim . ama ben dikkat ettikçe kötü oluyorum sanki

Ne yapmak gerek acaba

gözün aydın ve Allah kavuştursun canım..:cry::cry:

Yok kıss evinde kardeşimdeydi .keşke gezse...ortada kaldım deyip duruyor..kardeşim de ben de bu söze gıcık oluyoruz..ne ortada kalması evi var maaşı var evlatları var..neymiş gelip gidip duruyormuş:KK47::KK47::KK47:oyyy oyyyy:KK51::KK51::KK51::KK51:

bende dalgınım canım..kafa karışık her işi halletmeye çalışmanın yorgunluğu..eşimizin uzak olması tetikliyor bence..:KK51::KK51:

Sağol canım amin

Arada gelir arada siz gidersiniz Can'ım buna şükür maşallah Allah annene de sağlık versin

Herşeyden de etkileniyoruz öyle olunca kafa da gidiyor

Ayni dalginlik bnde de var kizlar bir de unutkanlik yapmam gereken seyleri yaziyoruz bir kenara unutmayayim diye sonra o yadigima bakmayi da unutorum oysaki hafizam zehir gibidir

B vitamini mi alsak acaba

Allah sağlık versin canım gerisini boşver :KK66:

Maalesef canim kimse yok ama pasaport işlemleri yetişmemiş başkasını gönderecekler sanırım

Amin Can'ım :)

Kızlar akşamdan menüyü yazamadım
Sabah
Kaşarlı yağsız tost

Öğle
1 köfte
Ayran çorbası

Akşam
Ayran çorbası
Tekirdağ köfte
Piyaz

3 küçük ev poğaçası:kızgın: