• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam canlarım..hafta sonu kaçamaklı geçti hiç yazmayayım.:eek::eek:..yarından itibaren pro ağırlıklı beslenmeyi planlıyorum...umarım bozmadan bu sefer istikrarla devam ederim...En Büyük KKEn Büyük KK
benimde cooookk kacamakli gecti bnde ayni istikrari yarindan itibaren gostermek istiyorum

Kızlar tünaydın mutlu haftalar. hafta sonu aşırı kaçamak yaptım bugün ise diyete devam.

12 gibi
Dukan birasi diye bir şey var su Yeşilçay limon ve soda ile yapılıyor

1 bardak ondan

Daha sonra

1 duble fincan türk kahvesi sade

Slm kızlar demek yine hep birlikte kaçamak yapmışız ben de yaptım çiğ köfte yapmıştım ........ gibi yedim valla ama akşam yemedim bugün de normal bir kahvalti öğlen makarna yaptım birkaç çatal yedim daha çok salata yedim.
Soguklardan olacak dünden beri karnım çok ağrıyor.

Bugün kızımı sormak için okula gittim babası da orada ama ben gitmesem olmuyor şans öğretmenimiz hastaymis görüşmedik neyse yürüyüş oldu.
Aksama içli köfte yapacam kaynanam ve kayinbababm da gelir

Slm kızlar demek yine hep birlikte kaçamak yapmışız ben de yaptım çiğ köfte yapmıştım ........ gibi yedim valla ama akşam yemedim bugün de normal bir kahvalti öğlen makarna yaptım birkaç çatal yedim daha çok salata yedim.
Soğuktan değil o ağrı çiğ köftedendir canım dikkat et içli köfteyi kaçırma ;)

hepimizin kacamagi gelmis desenize bu hafta kizlar:)

ayyy kızlar bende unuttum bu aralar saldımm regl olamadım 1 ay ı geçiyorrr leke geldi sadece vaktinde o kadar olmadım regl ben şok ben iptalll kızlarrrrrrrrrr :KK43:(((((
aaaaaaaaaaaaaaa
ben de şok . hamile misin ki.
test al hemen . yap . oy oy . daha çocuğun da küçük yaaa. Allah kolaylık versin

öğlen yemeğim sağlıklıydı da . 2 didoo yedim. biri ahududulu . biri karamelli. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Öğle yemeğim

Salatanın yarısını yemedim
Çorba bal kabağı çorbası harika ötesi birşey oldu. Bundan sonra fiks corbalarimdan bu artık

Screenshot_2017-12-11-15-30-07-494.webp

14.30

Bir klasik türk kahvesi fincanı sade türk kahvesi

Öğle yemeğim

Salatanın yarısını yemedim
Çorba bal kabağı çorbası harika ötesi birşey oldu. Bundan sonra fiks corbalarimdan bu artık

Eki Görüntüle 2077762

14.30

Bir klasik türk kahvesi fincanı sade türk kahvesi
nasıl yaptın şeker . bal kabağı çorbasını. balkonda duruyor 1 aydır benim kabak

Ben de sabah turk kahve icip cikmistim oglen iymali sebze ayran 4 tane biskuvi yedim simdi detoks icegimi iciorum

nasıl yaptın şeker . bal kabağı çorbasını. balkonda duruyor 1 aydır benim kabak
Soğanı doğrayıp zeytinyağında kavurdum sarimsak ekleyip kavurdum ardından havuç ekledim. Kabağı da ekleyip yumuşayana kadar kavurdum 2 su bardağı tavuk suyu ve sıcak su ekleyip tuz kimyon karabiber koydum. Yumuşayana kadar pişirdim blendardan geçirip yarım su bardağı süt ekleyip 5 dakika kadar daha pişirdim

Back
X