- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı ile gelsin eşin cnm. kızçene de sağlıcakla uzun ömürler diliyorum :)selam kızlar...
öğlen
domates çorbası
tavuk döner
turşu ve acı biber turşusu
yoğurt
akşam
1 lavaş arası
ciğer şiş ve 1adana
şalgam suyu
eşim salı gecesi yola çıkacaktı uçak çok erkendi onun için gelemiyordu uçakla otobüse bilet alacaktım sabahına burada olacaktı..tesadüfen bir de baktım ek sefer koymuşlar uçak 18 de kalkacak 19:30 da evde olacak inşallah...9 saat yolda kurtulduve bir gün daha kazandık
annem de yarın evine gidiyor ..evimi de özledim gidip biraz kalayım.başbaşa kalın kocanla dedi sağolsun düşünceli kadın..
kazasız belasız gelsin inşallah..ben de salıdan itibaren izinliyim
dinlenmeye çok ihtiyacımız var gerçekten 6 ay olmuş izin almayalı...kızım da 21 inde antalya da otele kampa gidiyor..1 hafta kalacak hem ders hem gezme..okul kursunun kampı..20 sinde kuzum 18 yaşına giriyor..babası onun için erken geliyor..ne çabuk 18 oldu ahh ahh..Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inşallah.
...ayyy ne çok konuştum çenem düştü sevinçten.
..yarından itibaren pro ağırlıklı beslenicem 3-4 gün kociş gelene kadar 79 u ucundan görsem ya da yaklaşsam keşke
...gerçi gelince kesin kaçamak yaparım ama olsun
...ayyy hadi ben kaçar öpüldünüz
![]()
sağol canımhayırlısı ile gelsin eşin cnm. kızçene de sağlıcakla uzun ömürler diliyorum :)
aminsağol canımamin
![]()
hayirli ugurlu olsum cnmkızlar Rabbim'e çok şükür pazartesi iş başı yapıyorum birazdan çıkıp iş yerime gideceğimtamamlamam gereken evrakları halledeceğim :)
Cok sagol canim. Sag kulagimda kireclenmeden dolayi duymuyorum. Stapedectomy ameliyati olcam.
15 Subatti 8 Subat olarak yeniden degistirdiler. Sonrasinda 4-6 hafta recovery suresi var. araba falan kullanmam yasak benim icin zor bir surec olacak evde 3 cocuk var gurbette zor ama hayirlisi artik. Allah yardim eder.
akşam kaçmış mı. 1 adana ve çiğer şiş.selam kızlar...
öğlen
domates çorbası
tavuk döner
turşu ve acı biber turşusu
yoğurt
akşam
1 lavaş arası
ciğer şiş ve 1adana
şalgam suyu
eşim salı gecesi yola çıkacaktı uçak çok erkendi onun için gelemiyordu uçakla otobüse bilet alacaktım sabahına burada olacaktı..tesadüfen bir de baktım ek sefer koymuşlar uçak 18 de kalkacak 19:30 da evde olacak inşallah...9 saat yolda kurtulduve bir gün daha kazandık
annem de yarın evine gidiyor ..evimi de özledim gidip biraz kalayım.başbaşa kalın kocanla dedi sağolsun düşünceli kadın..
kazasız belasız gelsin inşallah..ben de salıdan itibaren izinliyim
dinlenmeye çok ihtiyacımız var gerçekten 6 ay olmuş izin almayalı...kızım da 21 inde antalya da otele kampa gidiyor..1 hafta kalacak hem ders hem gezme..okul kursunun kampı..20 sinde kuzum 18 yaşına giriyor..babası onun için erken geliyor..ne çabuk 18 oldu ahh ahh..Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inşallah.
...ayyy ne çok konuştum çenem düştü sevinçten.
..yarından itibaren pro ağırlıklı beslenicem 3-4 gün kociş gelene kadar 79 u ucundan görsem ya da yaklaşsam keşke
...gerçi gelince kesin kaçamak yaparım ama olsun
...ayyy hadi ben kaçar öpüldünüz
![]()
teşekkür ederim canımhayirli ugurlu olsum cnm
umarım canım . dikkatli salarsan zarar gelmez diye düşünüyorum .Günaydın kızlar kendimden çok şikayetçiyim bir türlü düzen kuramadım acil vermem gereken kilom yok bu yüzden ağırdan alıyorum umarım bu salis bana kilo olarak dönmez
Canim bende oleyim herkes iyisin dedikce dedikce kilo aldim kimsenin lafina sozune bakma bizim vermemiz gereken daha cok kilo var artik isi beyimde halledip duzene gecmemiz gerekiyor bnde senin gibiyim bu ara o yuzden boyle yazdim ama iyi falan degilim farkindayim o yuzden bu zamana kadar cok acele vermeye xalistim cok fazla sok diyet yaptim hic duzenjm olmadi ama simdi kendime zaman verdim 2 veya en fazla 3 ay disimi sikcam ve bu surede sabredip karatay yapcam sacma sapan gecen 6 yildam snra anladim ki ac kalarak asla zayiflayamior ve douydugum tek diyet de karatayGünaydın kızlar kendimden çok şikayetçiyim bir türlü düzen kuramadım acil vermem gereken kilom yok bu yüzden ağırdan alıyorum umarım bu salis bana kilo olarak dönmez
böyle yaptıkları zaman aslında sen başarılı oluyorsun.Esim de benim tam tersim hayati boyunca zayifti simdi surekli vucut gekistirmek icin spor yapiyor kendine deli gbi bakiyor bu ara biraz da bncil kendi vucudundan baska bisey gordugu yok bende kendim basarisiz olunca daha da cok kiziyorum kendime dun yine geldi proteinlerini yedi kollarina bakti bakti bn de dun kacamak yapmistim bana bozuldu sanki ne de olsa basaramayacak der gbi sozleri vardi hep oyle olur ya bu da beni cok snirlendirdi