• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

A aaadddaaa canım güle güle git gel hayırlısıyla inşallah

Merhabalar arkadaşlar
Haftaya ben de aranıza katilacaktim.
Bir hafta memlekette olacaktım diye.
Ama giderken otobusumuz kaza yaptı malesef, dönmek zorunda kaldık, tekrar da karda gitmeye korktum. Gitmeyecegiz artık.

Pazartesiden itibaren menumu paylaşırım inşallah.
cok cok gecmis olsun kisin yolculuk zor oluyor bu tarz seylerden hayirli insallah

19 ocak 2018 listesi

veren yok:duduk::duduk::duduk::duduk:

sabit kalanlar...

sersum:%00

okuyucuu:%00

Kilo alanlar

mesmeser:++%0.295

sabahvesen:++%0.660

svltr :++%1.194

nadalvanos:++%1.376

filiztoprak:gelmedi

ficans:??

Eline sağlık canım yine hep birlikte kilo almışız :KK70::KK70::KK70:

Merhabalar arkadaşlar
Ama giderken otobusumuz kaza yaptı malesef, dönmek zorunda kaldık, tekrar da karda gitmeye korktum. Gitmeyecegiz artık.

geçmiş olsun canım size bişey olmadı inşallah kaldın canim gitme her ışte bir hayır vardır

Gunaydin kızlar yoğun kar yağışlı iki günün ardından bugün hava güzel çocukları sinemaya yolladım babalarıyla ben de oğlumla evde kaldım.
Akşam pogaca ve kek yaptım çocuklara sabah kahvaltıda iki tane pogaca yedim ama küçüktü hala regl olmadım kafayı yiyecem bu sancılar yüzünden

Merhabalar arkadaşlar

geçmiş olsun canım..Allah korusun..

selam kızlar...kızımın 18 yaş günü bugün..Yavrum ne ara büyüdü anlamadık hiç..Allahım sağlıklı ömürler nasip etsin..:dua:
bu gece benim kız da yola çıkacak..Allahım kazasız belasız ulaşmalarını nasip etsin..gece 3 te binecekler..:KK51::KK51:
kızıma pasta yerine meyve ve kek buketi yaptım bu sefer..
26804613_10213668217592224_3334057602617892755_n.webp

selam kızlar...kızımın 18 yaş günü bugün..Yavrum ne ara büyüdü anlamadık hiç..Allahım sağlıklı ömürler nasip etsin..:dua:
bu gece benim kız da yola çıkacak..Allahım kazasız belasız ulaşmalarını nasip etsin..gece 3 te binecekler..:KK51::KK51:
Eki Görüntüle 2097801
Rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.
Benim kızımın doğum günü de cuma günüydü. 3 yaşına girdi kızım.
Malesef yaşadığımız kaza da, karşı taraftan anne baba çocuktan, baba hayatını kaybetti, anne ve çocuk ağır yaralı.
Bu yüzden çok buruk geçirdiğimiz bir gün oldu.

Eki Görüntüle 2097801
harika gorunuyorlar ellerine saglik se4sumcum masallah kizin ne de guzel buyumus allah saglikli huzurlu nice yaalarini gostersin

Kayseri canım.
Kahramanmaraş'ta yaşıyoruz eşimin görevi icabı.
Allah sağlık versin maraşta güzel bende hava koşullarından 2 çocukla memleketime gidemiyorum

Malesef yaşadığımız kaza da, karşı taraftan anne baba çocuktan, baba hayatını kaybetti, anne ve çocuk ağır yaralı.
Ayyy çok üzüldüm rabbim kimseye yaşatmasın

Guanydinlar
Ve bildirime başlıyorum artık.
Kilom 59.2
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta 5 zeytini bir dilim peynir 2 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi kuru kayısı 5 fıstık
Öğlen
Yeşil mercimek yemeği, 2 dilim ekmek

Eki Görüntüle 2097801
Nice sağlıklı yaşları olsun sana bağışlasın rabbim canım, daha güzel günlerini de görürsün inşallah :dua:

Allah sabır versin çok zor bir durum, nice sağlıklı yaşları olsun kızının inşallah benim oğlumda 1 ay kaldı 3 yaşını dolduruyor, rabbim evlatlarımızı esirgesin :dua:

Hoşgeldin aramıza, geçmiş olsun canım, bende Kahramanmaraşlıyım ama orda yaşamıyorum malum bizimde görev icabı, neresinde oturuyorsun canım ? Sevindim memleketten birini görünce :KK73:
Benim de memleket kayseri 6 senedir burda görev yapıyoruz canim
Biz elbistandayiz, marasabanya uzak 2 saat sürüyor yaklaşık.

Hedef kilo kaç canım ?
Hedefim 52 inşallah.

Günaydın kızlar bu ara ful dikkat edeceğim dha regl de olamadım hâlâ davul gibiyim :KK43:

Sabah

2 tavada yumurta
3 cery domates
1 parça peynir
Kız sen kaçta kahvaltı yapiyon 5:43 yazıyor ;) afiyet olsun bende bu hafta çok dikkat edeceğim haftasonu regl oldum çok şükür geçen hafta alınan kiloları kalıcı yapmamak gerek ;)

Sağol canım..cümlemizin evlatlarını bize bağışların rabbim..Çok üzüldüm kazaya..Allah sabırlar versin o aileye ve size de tabii..çok etkilenmişsinizdir..Allah minik kuzuna da sağlıklı bir ömür nasip etsin:dua:
harika gorunuyorlar ellerine saglik se4sumcum masallah kizin ne de guzel buyumus allah saglikli huzurlu nice yaalarini gostersin
Amin canım sağolasın:dua:

Nice sağlıklı yaşları olsun sana bağışlasın rabbim canım, daha güzel günlerini de görürsün inşallah :dua:
Amin canım sağolasın..:dua:cümlemizinkileri inşallah:dua:

Back
X