- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Kayseri canım.Çok geçmiş olsun canım memleket neresiydi
Kahramanmaraş'ta yaşıyoruz eşimin görevi icabı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayseri canım.Çok geçmiş olsun canım memleket neresiydi
cok cok gecmis olsun kisin yolculuk zor oluyor bu tarz seylerden hayirli insallahMerhabalar arkadaşlar
Haftaya ben de aranıza katilacaktim.
Bir hafta memlekette olacaktım diye.
Ama giderken otobusumuz kaza yaptı malesef, dönmek zorunda kaldık, tekrar da karda gitmeye korktum. Gitmeyecegiz artık.
Pazartesiden itibaren menumu paylaşırım inşallah.
Eline sağlık canım yine hep birlikte kilo almışız19 ocak 2018 listesi
veren yok
sabit kalanlar...
sersum:%00
okuyucuu:%00
Kilo alanlar
mesmeser:++%0.295
sabahvesen:++%0.660
svltr :++%1.194
nadalvanos:++%1.376
filiztoprak:gelmedi
ficans:??
geçmiş olsun canım size bişey olmadı inşallah kaldın canim gitme her ışte bir hayır vardırMerhabalar arkadaşlar
Ama giderken otobusumuz kaza yaptı malesef, dönmek zorunda kaldık, tekrar da karda gitmeye korktum. Gitmeyecegiz artık.
geçmiş olsun canım..Allah korusun..Merhabalar arkadaşlar
Rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.selam kızlar...kızımın 18 yaş günü bugün..Yavrum ne ara büyüdü anlamadık hiç..Allahım sağlıklı ömürler nasip etsin..
bu gece benim kız da yola çıkacak..Allahım kazasız belasız ulaşmalarını nasip etsin..gece 3 te binecekler..
kızıma pasta yerine meyve ve kek buketi yaptım bu sefer..
Eki Görüntüle 2097801
harika gorunuyorlar ellerine saglik se4sumcum masallah kizin ne de guzel buyumus allah saglikli huzurlu nice yaalarini gostersinselam kızlar...kızımın 18 yaş günü bugün..Yavrum ne ara büyüdü anlamadık hiç..Allahım sağlıklı ömürler nasip etsin..
bu gece benim kız da yola çıkacak..Allahım kazasız belasız ulaşmalarını nasip etsin..gece 3 te binecekler..
Eki Görüntüle 2097801
Allah sağlık versin maraşta güzel bende hava koşullarından 2 çocukla memleketime gidemiyorumKayseri canım.
Ayyy çok üzüldüm rabbim kimseye yaşatmasınRabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.
Benim kızımın doğum günü de cuma günüydü. 3 yaşına girdi kızım.
Malesef yaşadığımız kaza da, karşı taraftan anne baba çocuktan, baba hayatını kaybetti, anne ve çocuk ağır yaralı.
Bu yüzden çok buruk geçirdiğimiz bir gün oldu.
Hoşgeldin aramıza, geçmiş olsun canım, bende Kahramanmaraşlıyım ama orda yaşamıyorum malum bizimde görev icabı, neresinde oturuyorsun canım ? Sevindim memleketten birini görünceKayseri canım.
Nice sağlıklı yaşları olsun sana bağışlasın rabbim canım, daha güzel günlerini de görürsün inşallahselam kızlar...kızımın 18 yaş günü bugün..Yavrum ne ara büyüdü anlamadık hiç..Allahım sağlıklı ömürler nasip etsin..
Eki Görüntüle 2097801
Hedef kilo kaç canım ?Guanydinlar
Ve bildirime başlıyorum artık.
Kilom 59.2
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta 5 zeytini bir dilim peynir 2 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi kuru kayısı 5 fıstık
Öğlen
Yeşil mercimek yemeği, 2 dilim ekmek
Allah sabır versin çok zor bir durum, nice sağlıklı yaşları olsun kızının inşallah benim oğlumda 1 ay kaldı 3 yaşını dolduruyor, rabbim evlatlarımızı esirgesinRabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.
Malesef yaşadığımız kaza da, karşı taraftan anne baba çocuktan, baba hayatını kaybetti, anne ve çocuk ağır yaralı.
Benim de memleket kayseri 6 senedir burda görev yapıyoruz canimHoşgeldin aramıza, geçmiş olsun canım, bende Kahramanmaraşlıyım ama orda yaşamıyorum malum bizimde görev icabı, neresinde oturuyorsun canım ? Sevindim memleketten birini görünce![]()
Hedefim 52 inşallah.Hedef kilo kaç canım ?
Evet uzak canım maraşa, verirsin inşallah kilolarınıBenim de memleket kayseri 6 senedir burda görev yapıyoruz canim
Biz elbistandayiz, marasabanya uzak 2 saat sürüyor yaklaşık.
Hedefim 52 inşallah.
Kız sen kaçta kahvaltı yapiyon 5:43 yazıyorGünaydın kızlar bu ara ful dikkat edeceğim dha regl de olamadım hâlâ davul gibiyim
Sabah
2 tavada yumurta
3 cery domates
1 parça peynir
Sağol canım..cümlemizin evlatlarını bize bağışların rabbim..Çok üzüldüm kazaya..Allah sabırlar versin o aileye ve size de tabii..çok etkilenmişsinizdir..Allah minik kuzuna da sağlıklı bir ömür nasip etsinRabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.
Amin canım sağolasınharika gorunuyorlar ellerine saglik se4sumcum masallah kizin ne de guzel buyumus allah saglikli huzurlu nice yaalarini gostersin
Amin canım sağolasın..Nice sağlıklı yaşları olsun sana bağışlasın rabbim canım, daha güzel günlerini de görürsün inşallah![]()