Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sağlık çalışanları büyük risk altındalar her zaman.sabah
kaysı yumurta
peynir
çavdar çeyrek simit(millet her sabah simit yiyor ve çok güzel kokuyor dayanamayıp kopardım)
öğlen
3 köfte
brokoli salatası
yoğurt
sebze çorbası
akşam
tarhana
yarım lahmacun
ayran
arada regl ve şeytan dürtmesi metro ve eti puf
1 elma yarım portakal
selam kızlar...dukan birasını da içiyom ama kaçamak da yapıyorum..ne zaman düzelecem bennnnn
dün engelli bir hastam elimi bir tuttu,bıraktırayım derken tırnağını geçirdi..kanattı..Anne baba zor tutuyor zaten Allah yardımcıları olsun..eldiveni bile yırttı..hemen hemşiremiz batikon pansuman falan..hasta geçmişine baktım korktum genede..bizim hastanede bulaşıcı hastalık taşıyan çok hasta var,insan korkuyor..neyse sadece nörolojik geçmişi var..Allaha emanetiz valla..ne kadar dikkat etsek korunsak da bunlara engel olamıyoruz...![]()
geçmiş olsun canımSabah serum takıldı bana yine
Eve gelirken 2 küçük gözleme aldı esim
Birini kahvaltıda .diğerini öğle yemeği olarak yedim.
Ara bir elma
Akşam
1 tabak etsiz patlıcan yemeği. 2 kaşık pilav bir dilim ekmek yedim.
Şimdi de yarım elma, bir portakal yedim.
Günü kapattim
sabah
kaysı yumurta
peynir
çavdar çeyrek simit(millet her sabah simit yiyor ve çok güzel kokuyor dayanamayıp kopardım)
öğlen
3 köfte
brokoli salatası
yoğurt
sebze çorbası
akşam
tarhana
yarım lahmacun
ayran
1 elma yarım portakal
selam kızlar...dukan birasını da içiyom ama kaçamak da yapıyorum..ne zaman düzelecem bennnnn
dün engelli bir hastam elimi bir tuttu,bıraktırayım derken tırnağını geçirdi..kanattı..Anne baba zor tutuyor zaten Allah yardımcıları olsun..eldiveni bile yırttı..hemen hemşiremiz batikon pansuman falan..hasta geçmişine baktım korktum genede..bizim hastanede bulaşıcı hastalık taşıyan çok hasta var,insan korkuyor..neyse sadece nörolojik geçmişi var..Allaha emanetiz valla..ne kadar dikkat etsek korunsak da bunlara engel olamıyoruz...![]()
aman dikkat diyecegim ama sen zaten dikkat etmiisn olay senin disinda gerceklesmis canm Allah tan ki birsey olamamis cok sukursabah
kaysı yumurta
peynir
öğlen
3 köfte
brokoli salatası
yoğurt
sebze çorbası
akşam
tarhana
yarım lahmacun
ayran
1 elma yarım portakal
hayirli olsun maasin cnmara
1 ufak dilim meyveli pasta (maaşımı aldım bugün :) eve gelirken pasta aldım )
1 sade türk kahvesi
iyileswmwdin sanirim dmi hal canim bol sebze suyu ic mey e de olur onu posali tuket amaSabah serum takıldı bana yine
Eve gelirken 2 küçük gözleme aldı esim
Birini kahvaltıda .diğerini öğle yemeği olarak yedim.
Ara bir elma
Akşam
1 tabak etsiz patlıcan yemeği. 2 kaşık pilav bir dilim ekmek yedim.
Şimdi de yarım elma, bir portakal yedim.
Günü kapattim
aaa. maşallah . çok iyi vermisni.Selam kızlar burda neler değişti bilmiyorum ama ben 68 günde 8,2 kg vererek hedef kiloma ulaştım bu işleri bıraktımdarısı size inşallah yakın zamanda hedeflerinize ulaşırsınız
![]()
maşallah ben hala güzel yemelere devam ediyorum .Slm kizlar dun aksam mantar sote yemiayim brokoli haslamasi ve yogurt arada da bir brda sut ile bir avuc fistik yemistim esim aksam spor yaptirdi
Sabah 2 yumurta az tereyaginda 2 kasik cokelek 3 zeytin 2 ceviz yedim yesillik bir de
sen de kimsin . yeni mi geldin . eskilerden misinsabah 1 haşlanmış yumurta, yarım domates biraz da peynir yedim. akşama da spora gidicem
Yok canım resim ama 36 bedene rahat giriyorum artık gayet iyi oldum sadece spora devam ediyorum şu anda ama hiç sarkmam falan olmadı sadece popom gitti onu çıkartmaya çalışıyorum şu an sporla :)aaa. maşallah . çok iyi vermisni.
foto var mı. nasıl oldun
of ya . popo gidince de kötü. bi de göğüsleri çıkarmak için bi spor var mı acaba.Yok canım resim ama 36 bedene rahat giriyorum artık gayet iyi oldum sadece spora devam ediyorum şu anda ama hiç sarkmam falan olmadı sadece popom gitti onu çıkartmaya çalışıyorum şu an sporla :)
Yok canım resim ama 36 bedene rahat giriyorum artık gayet iyi oldum sadece spora devam ediyorum şu anda ama hiç sarkmam falan olmadı sadece popom gitti onu çıkartmaya çalışıyorum şu an sporla :)
of ya . popo gidince de kötü. bi de göğüsleri çıkarmak için bi spor var mı acaba.
benim de onlar giti
Aynen valla brezilyın popom oldu sana tahtaof ya . popo gidince de kötü. bi de göğüsleri çıkarmak için bi spor var mı acaba.
benim de onlar giti
Ay öyle deme poposuz kadın da olmaz yani şimdi popo iyidir ben popoyu severimAh o popo yu bende bir yok edebolsem![]()
Ama benim yasemin yalcinjn gulazer tiplemesi kadar büyük, baya basenliyimAy öyle deme poposuz kadın da olmaz yani şimdi popo iyidir ben popoyu severim![]()