• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ara

1 ufak dilim meyveli pasta (maaşımı aldım bugün :) eve gelirken pasta aldım )
1 sade türk kahvesi

sabah
:kk77::kk77::kk77:
kaysı yumurta
peynir
çavdar çeyrek simit(millet her sabah simit yiyor ve çok güzel kokuyor dayanamayıp kopardım)

öğlen
3 köfte
brokoli salatası
yoğurt
sebze çorbası

akşam
tarhana
yarım lahmacun
ayran

arada regl ve şeytan dürtmesi metro ve eti puf
1 elma yarım portakal

selam kızlar...dukan birasını da içiyom ama kaçamak da yapıyorum..ne zaman düzelecem bennnnn:kızgın::kızgın::kızgın:

dün engelli bir hastam elimi bir tuttu,bıraktırayım derken tırnağını geçirdi..kanattı..Anne baba zor tutuyor zaten Allah yardımcıları olsun..eldiveni bile yırttı..hemen hemşiremiz batikon pansuman falan..hasta geçmişine baktım korktum genede..bizim hastanede bulaşıcı hastalık taşıyan çok hasta var,insan korkuyor..neyse sadece nörolojik geçmişi var..Allaha emanetiz valla..ne kadar dikkat etsek korunsak da bunlara engel olamıyoruz...:KK43:
Evet canım sağlık çalışanları büyük risk altındalar her zaman.

Rabbim korusun

Sabah serum takıldı bana yine
Eve gelirken 2 küçük gözleme aldı esim
Birini kahvaltıda .diğerini öğle yemeği olarak yedim.
Ara bir elma
Akşam
1 tabak etsiz patlıcan yemeği. 2 kaşık pilav bir dilim ekmek yedim.
Şimdi de yarım elma, bir portakal yedim.

Günü kapattim

günaydın kızlar

dün akşam en son 1 kupa yeşilçay içtim (içine tane karanfil tane karabiber ve tane tarçın ekledim ) süzgecime koyup yanıma da aldım bugün yemekten sonra otomattan sıcak su alırım hopp içine sallarım.

Ara bir elma
Akşam

Günü kapattim
geçmiş olsun canım :KK68:

sabah
kaysı yumurta
peynir
çavdar çeyrek simit(millet her sabah simit yiyor ve çok güzel kokuyor dayanamayıp kopardım)

öğlen
3 köfte
brokoli salatası
yoğurt
sebze çorbası

akşam
tarhana
yarım lahmacun
ayran

1 elma yarım portakal

selam kızlar...dukan birasını da içiyom ama kaçamak da yapıyorum..ne zaman düzelecem bennnnn:kızgın::kızgın::kızgın:

dün engelli bir hastam elimi bir tuttu,bıraktırayım derken tırnağını geçirdi..kanattı..Anne baba zor tutuyor zaten Allah yardımcıları olsun..eldiveni bile yırttı..hemen hemşiremiz batikon pansuman falan..hasta geçmişine baktım korktum genede..bizim hastanede bulaşıcı hastalık taşıyan çok hasta var,insan korkuyor..neyse sadece nörolojik geçmişi var..Allaha emanetiz valla..ne kadar dikkat etsek korunsak da bunlara engel olamıyoruz...:KK43:

o kaçamaklar bende de allaha emanet zaten. birde sorumlum yemeyi seven biri habire birşeyler veriyor ilk başlarda reddediyordum şimdi kızmaya başladı almıyorum verdiklerni diye. az az götürmüş oluyorum artık. Allah yardımcınız olsun canım zor sağlık çalışanı olmak

Sabah kahvaltım

Screenshot_2018-02-08-07-18-34-659.webp

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Tahin pekmez
Ekmek
Çay

sabah
kaysı yumurta
peynir

öğlen
3 köfte
brokoli salatası
yoğurt
sebze çorbası

akşam
tarhana
yarım lahmacun
ayran

1 elma yarım portakal

aman dikkat diyecegim ama sen zaten dikkat etmiisn olay senin disinda gerceklesmis canm Allah tan ki birsey olamamis cok sukur

ara

1 ufak dilim meyveli pasta (maaşımı aldım bugün :) eve gelirken pasta aldım )
1 sade türk kahvesi
hayirli olsun maasin cnm

Ara bir elma
Akşam

Günü kapattim
iyileswmwdin sanirim dmi hal canim bol sebze suyu ic mey e de olur onu posali tuket ama

Slm kizlar dun aksam mantar sote yemiayim brokoli haslamasi ve yogurt arada da bir brda sut ile bir avuc fistik yemistim esim aksam spor yaptirdi
Sabah 2 yumurta az tereyaginda 2 kasik cokelek 3 zeytin 2 ceviz yedim yesillik bir de

Slm kizlar dun aksam mantar sote yemiayim brokoli haslamasi ve yogurt arada da bir brda sut ile bir avuc fistik yemistim esim aksam spor yaptirdi
Sabah 2 yumurta az tereyaginda 2 kasik cokelek 3 zeytin 2 ceviz yedim yesillik bir de
maşallah ben hala güzel yemelere devam ediyorum .
gayet iştahım yerinde:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
sabah 1 haşlanmış yumurta, yarım domates biraz da peynir yedim. akşama da spora gidicem
sen de kimsin . yeni mi geldin . eskilerden misin
hoş geldin

Yok canım resim ama 36 bedene rahat giriyorum artık gayet iyi oldum sadece spora devam ediyorum şu anda ama hiç sarkmam falan olmadı sadece popom gitti onu çıkartmaya çalışıyorum şu an sporla :)
of ya . popo gidince de kötü. bi de göğüsleri çıkarmak için bi spor var mı acaba. :spor:
benim de onlar giti

Yok canım resim ama 36 bedene rahat giriyorum artık gayet iyi oldum sadece spora devam ediyorum şu anda ama hiç sarkmam falan olmadı sadece popom gitti onu çıkartmaya çalışıyorum şu an sporla :)

of ya . popo gidince de kötü. bi de göğüsleri çıkarmak için bi spor var mı acaba. :spor:
benim de onlar giti

Ah o popo yu bende bir yok edebolsem :KK14:

benim de onlar giti
Aynen valla brezilyın popom oldu sana tahta :D Şimdi protein ağırlıklı beslenerek hip-dip ve squat hareketleri yapıyorum canım 2 haftadır falan bayaa yükseldi popo.. Göğüs hareketleri tabi var ama eğer yağ ağırlıklı bi büyüklükse göğüslerdeki yağ yakınca gider ona yapılacak pek bişey yok malesef.. Sadece düşme varsa onu toparlayabilirsin :(

Back
X