• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam

Screenshot_2018-02-09-00-36-26-802.webp

Ara

Screenshot_2018-02-09-00-36-35-620.webp

En son 1 kupa naneli yeşil çay içtim

Günaydın kızlar sabah kahvaltım. Sanırım kas kutlem artıyor aslında kilo aldığımı hissetmiyorum ama tartıda fazla çıkıyorum nasıl iş anlamadım.

Screenshot_2018-02-09-07-00-03-621.webp

Son düzenleme:
Günaydın kızlar sabah kahvaltım. Sanırım kas kutlem artıyor aslında kilo aldığımı hissetmiyorum ama tartıda fazla çıkıyorum nasıl iş anlamadım.

Eki Görüntüle 2108523
bu ara protein agirlikli besleniuorsun ya kas kutlen artmistir cnm normal benim hep ole olur sonra olcturuyorum cidden oyle cikiyor

Benim popom yok ama olmamasini seviyorum bir de olsa ne yaparim bilmiyorum:) bize biraz ne tarz beslendin neler yaltin anlatir misin canim motive olmamiz acisindan
ayyy keske benim de gitse cnm surekli gogus kol calisorum

ya bnde susundim bir ara kucultmeyi ama vok bisey fark etmiyormus dogru bu konuda bilgiye ihtiyacim var

bravooooo haydi biz3 de gecsin eneejin bakalim:)
bende memiş yok işte. sizin büyük zati galiba.
ben onları büyütmeye çalışıyorum . 70B kullanıyorum :KK57:

günaydın:KK49:

bu hafta yalnızca kilo bildirimi yapacağım. listemize tekrar girmeye talibim.

rumuz: izole
kilo: 56,2
boy: 160
spor: yok
diyet: sağlıklı beslenme

okuyucuu okuyucuu diyettaşım haftaya bakalım kim daha çok kilo verecek. ben o 200 gramı verip düz 56 olmak istiyorummm:KK49:

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, yoğunluktan uzun uzun okuyamadım, kilo verenleri tebrik ederim, sersum sersum geçmiş olsun canım, listeyi ben yapacağım demek :KK66: inşallah ilk fırsatta yazsın kızlar toparlayayım.

Başlangıç kilo :69,5
Geçen hafta : 68,5 (geçen hafta bildirim yapamadım ama tartıldım)
Bu hafta :67,2 (malum stres yine çabuk verdirdi yoksa hiç diyet yapamıyorum)
Fark : -1300 gr

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, yoğunluktan uzun uzun okuyamadım, kilo verenleri tebrik ederim, sersum sersum geçmiş olsun canım, listeyi ben yapacağım demek :KK66: inşallah ilk fırsatta yazsın kızlar toparlayayım.

Başlangıç kilo :69,5
Geçen hafta : 68,5 (geçen hafta bildirim yapamadım ama tartıldım)
Bu hafta :67,2 (malum stres yine çabuk verdirdi yoksa hiç diyet yapamıyorum)
Fark : -1300 gr
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iyi vermişsin canım .

Harika canim masallah

bende memiş yok işte. sizin büyük zati galiba.
ben onları büyütmeye çalışıyorum . 70B kullanıyorum :KK57:
Benim de çok küçük
Bende senjn gibi hamilelik ve doğum sonrası görüşlerine bayilmjstim. Aynanın karşısına geçip geçip bakıyordum.
Destekli kullanıyorum hep

Kizlar ben kilo bildirimi yapmayacağım
Çünkü salı ilac alerjisi yaşadım çarşamba serum takıldı ve ilac kullanmama rağmen sisĺik hala inmed yuzum davul gjbji
Vücudum da oyle

Back
X