• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1 simit
15 küçük zeytin
1 salatalık yedim. çay içtim. ama doymadım . ne yapabilirim bilmiyorum

sabah
balık yağı, vitamin-mineral takviyesi,
sade kahve, siyah çay, adaçayı

öğlene doğru ikramlık lokum (diyette olduğumu unutup yedim bunu :skandal:)

diyette olduğumu unutmasam çok iradeliyim aslında :KK70:

canım bişey yemek istemedi. öğlen yemeğini es geçiyorum. bol sütlü bir kahve yaptım. bu iştahımı açar. öğleden sonra bişeyler yerim artık.

bnde bu hafta mercimek yedim gecen hafta daha dogrusu
Ay bugün yapacak yemek bulamıyorum bende mercimek yapayım bari hem kolay olur hergün uğraştırıcı yemek yapmaktan usanıyorum bazen

N nnnadal evet canm bu hafta ilk bildirimden sonra basliyor yarisimiz haberin olsun:)
Ben yarıştayız sanıyordum ne güzel kendimi tutuyordum senin mesajını okudum sıcacık pidenin başından girip sonundan çıktım bidaha sıcak ekmek almak yok:kızgın:

canım bişey yemek istemedi. öğlen yemeğini es geçiyorum. bol sütlü bir kahve yaptım. bu iştahımı açar. öğleden sonra bişeyler yerim artık.
dayanabilecek misin peki.
sabah
balık yağı, vitamin-mineral takviyesi,
sade kahve, siyah çay, adaçayı

öğlene doğru ikramlık lokum (diyette olduğumu unutup yedim bunu :skandal:)

diyette olduğumu unutmasam çok iradeliyim aslında :KK70:
şekerim kahvaltı da da yememişsin .
dikkat et kendine olur mu.

hanımlar hepimiz bozmuşuz. nedir bu böyle havalar soğuk gitti diye mi iştahımız açıldı?

ben şuan kendime 1 2 3 tıp! diyorum :duduk:

@demirleke yok canım az yemiştin bence, ayranı da içince yeterli olmuştur ne güzel.

hepimizi düşünüyorsun, bu yüzden ayrı seviyorum seni. benim yememe durumum şeker dengemle ilgili. sık sık yersem şeker dengem bozuluyor (son bir haftadır olduğu gibi). yoksa aç kalmakla hiç sorun yaşamıyorum. yedikçe acıkıyorum anlayacağın :halay:.

midem boş ama beyin ve enerji olarak aç hissetmiyorum. şimdi kahve içtim ya, o biraz midemi kazır da acıkırım ufak tefek bişeyler yerim. akşama da yoğurtla pırasa yapıcam, detoks olur. evde iki dilim ekmekle pırasadan başka bişey yok zaten :kk77:

@demirleke yok canım az yemiştin bence, ayranı da içince yeterli olmuştur ne güzel.

hepimizi düşünüyorsun, bu yüzden ayrı seviyorum seni. benim yememe durumum şeker dengemle ilgili. sık sık yersem şeker dengem bozuluyor (son bir haftadır olduğu gibi). yoksa aç kalmakla hiç sorun yaşamıyorum. yedikçe acıkıyorum anlayacağın :halay:.

midem boş ama beyin ve enerji olarak aç hissetmiyorum. şimdi kahve içtim ya, o biraz midemi kazır da acıkırım ufak tefek bişeyler yerim. akşama da yoğurtla pırasa yapıcam, detoks olur. evde iki dilim ekmekle pırasadan başka bişey yok zaten :kk77:
hee çok değişikmiş .

Sabah

Screenshot_2018-02-13-19-10-37-690.webp

8.00

Yarım kağıt bardak espresso

Ara
2 adet Nestle bitter çikolatali tam tahılli bar
1 bardak çay
2 adet ceviz ici

Öğlen

Ufak paket Sütaş light yoğurt
3-4 YK domatesli makarna
Acılı tarhana çorbası
Tavuk ciğeri
2 adet Kemalpaşa tatlısı

Ara

1 ceviz içi
1 adet hurma ok

Sabah

Eki Görüntüle 2110807

8.00

Yarım kağıt bardak espresso

Ara
2 adet Nestle bitter çikolatali tam tahılli bar
1 bardak çay
2 adet ceviz ici

Öğlen

Ufak paket Sütaş light yoğurt
3-4 YK domatesli makarna
Acılı tarhana çorbası
Tavuk ciğeri
2 adet Kemalpaşa tatlısı

Ara

1 ceviz içi
1 adet hurma ok

sabah: balık yağı, vitamin takviyesi, türk kahvesi
öğlene doğru: ikram edilen lokum
öğleden sonra: sütlü kahve
akşamüstü: ikram edilen bir porsiyon baklava
akşam: tahıllı ekmekle kaşarlı tereyağlı tost, tuzsuz ayran, türk kahvesi

çok şükür bu gün de saçmasapan beslendim :KK70:

güya akşam pırasa yapacaktım ama gündüz ayaklarım şişmiş, daha fazla ayakta durmak istemedim.

Öğlen 2 gibi sade soda içtim onu yazmayı unutmuşum :)

Akşam da kahvaltılık yapmak istedim

Screenshot_2018-02-13-20-46-23-756.webp

Yemekten sonra

1 fincan sade türk kshvesi

2 kupa form cay

Son ara öğün

Kakaolu muz
Frambuaz

Screenshot_2018-02-13-21-54-15-707.webp

Back
X